Pentru a-şi vindeca inima frântă, această femeie s-a măritat cu...

De în Dragoste & Sex 22 feb 2016

Barbarella Buchner a decis, în urma încheierii dureroase a unei relaţii, să îşi găsească alinarea în dragostea purtată celor două pisici alături de care are în prezent o căsnicie inedită, dar fericită.

Barbarella Buchner a decis, în urma încheierii dureroase a unei relaţii, să îşi găsească alinarea în dragostea purtată celor două pisici alături de care are în prezent o căsnicie inedită, dar fericită.

După o despărţire dureroasă, multe femei consideră că nu-şi vor mai găsi fericirea în dragoste niciodată. Însă pentru Barbarella Buchner, web designer în vârstă de 48 de ani, găsirea unui alt bărbat a fost un detaliu care nu figura în lista ei de priorităţi. De ce? Ei bine, fiindcă femeia consideră că a găsit fericirea şi împlinirea emoţională alături de cele două pisici care îi ţin companie, Spider şi Lugosi.

Oricât de incredibil ar suna, Barbarella crede că şi-a găsit nu unul, ci două suflete pereche sub forma animalelor de companie. Devotamentul femeii este atât de puternic încât în urmă cu 10 ani, s-a căsătorit cu cele două feline în cadrul unei ceremonii online.

"Sunt iubirea vieţii mele", susţine femeia. "Nu am regrete şi nu îmi pasă dacă oamenii mă judecă."

La vârsta de 34 de ani, când a avut şansa de a le adopta pe cele două pisici, Barbarella a luat această oportunitate în serios şi a tratat-o ca atare.

"Pentru mine, a fost ca atunci când ai un copil. Înainte de a concepe sau a adopta un copil, cauţi pe internet pentru a învăţa cât mai mult şi citeşti multe cărţi. Asta am făcut şi eu înainte de a adopta pisicile."

Ba mai mult, dragostea maternă pentru Spider şi Lugosi s-a transformat în ceva mai mult, reuşind să umple golul simţit de femeie în urma gustului amar lăsat de relaţiile anterioare. Barbarella a avut câteva relaţii pe termen lung cu bărbaţi, însă nu şi-a dorit să se căsătorească cu vreunul dintre ei.

"Nu ştiam dacă am în mine ce trebuie pentru a fi soţie. Unele femei sunt construite pentru a curăţa după partenerii lor, iar eu nu sunt aşa. Dar nu m-a deranjat niciodată să fiu servitoarea pisicilor mele. Nu sunt o persoană supusă, dar aş face orice pentru Lugosi şi Spider."

Astfel, în 2004, Barbarella a decis să facă oficială dragostea pe care o poartă celor două animale de companie, apelând la un website numit Marryyourpet.com. Site-ul conţinea şi o listă cu reguli pe care oamenii dispuşi să se căsătorească cu animalele de companie sunt îndemnaţi să le respecte, precum "Nu ai voie să îţi maltratezi animalul de companie sub nicio formă". Pentru a oficializa relaţia cu Spider şi Lugosi, Barbarella a plătit o taxă de 20 de lire.

"Căsătoria cu Lugosi şi Spider era ceva ce trebuia să fac pentru mine însămi. Unii mă pot numi bigamă pentru că m-am măritat cu amândouă sau chiar pot spune că relaţia noastră este incestuoasă, pentru că ei sunt fraţi. Dar nu mi-a păsat niciodată de ce spun sau gândesc cei din jur, mai ales dacă are legătură cu pisicile mele şi relaţia neobişnuită pe care o am cu ele. Evident că nu fac sex cu pisicile mele. Este doar dragoste pură, spirituală, necondiţionată, de ambele părţi. Este atât de simplu."

Pentru a celebra aniversarea a 3 ani de când a spus "Da", Barbarella şi-a tatuat iniţialele numelor celor două pisici pe piciorul drept.

"Voiam ca Lugosi şi Spider să fie prezenţi şi pe corpul meu. Dacă ei nu ar mai fi, nu m-as căsători cu o altă pisică. Sunt primele mele pisici şi nicio altă pisică nu poate schimba asta pe viitor."

Ce se întâmplă, însă, dacă un bărbat îi face curte femeii? Ei bine, ea susţine că le spune clar că nu este interesată. "Scuze, sunt căsătorită cu pisicile mele", este replica oferită de Barbarella. "Dacă ei cred că este ciudat, nu îmi pasă!"

Devotamentul femeii pentru cei doi parteneri de cuplu inediţi este dovedit şi de un soi de altar compus din diverse amintiri ce o leagă pe femeie de cele două pisici.

Galerie foto
Tag-uri: ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian