Păpuşi sexuale cu corp de copil, create pentru pedofili

De în Familie 28 mai 2015

O companie din America a lansat pe piaţă o serie de păpuşi sexuale cu chip de copil pentru a împiedica pededofilii să aibă relaţii intime cu copiii adevăraţi. Păpuşile se numesc "Child Love Dolls".

papusi

Buck Dobson din Denver, Colorado, ştie ce înseamnă să suferi din cauza unui pedofil. El a fost molestat în mod repetat la vârsta de 10 ani de către sora lui, în vârsta de 19 ani, şi spune că rănile de la nivel emoţional nu s-au vindecat niciodată.

Cu toate acestea, abuzul din copilărie l-a inspirat pe Buck Dobson să îşi dedice o mare parte din viaţa de adult pentru a vindeca pedofilia. Ani de zile, bărbatul a încercat să reabiliteze pedofilii din interiorul sistemului de penitenciare din Colorado şi prin intermediul programelor de ajutorare ale bisericii creştine. Dar eforturile sale au eşuat.

"Nu poţi schimba orientarea sexuală a unui pedofil, iar exact asta înseamnă, o orientare, mai mult decât poţi spune că este orientarea homosexuală sau heterosexuală. Poţi încerca să faci un pedofil să se înfrâneze şi să se abţină de la atingerea copiilor – iar asta funcţionează uneori – dar aceşti oameni doresc sexual copiii, iar această dorinţă este scrisă adânc în genele lor. Aşadar, de ce să încerci să repari ceva ce nu poate fi reparat?", a declarat Buck Dobson publicaţiei Christian Family Daily.

În loc de asta, bărbatul a creat o companie care va crea şi va vinde publicului păpuşi cu aspect de copii şi bebeluşi, atât de sex masculin, cât şi sex feminin, pe care pedofilii le pot molesta şi cu care pot avea relaţii sexuale.

"Aceste păpuşi vor mirosi şi se vor simţi la atingere exact cum se simt copiii adevăraţi şi au toate părţile obraznice incluse. Pedofilii le vor iubi", mai declară Buck Dobson.

Bărbatul speră să facă bani frumoşi din această afacere cu păpuşile sexuale. "Voi încerca să obţin o finanţare de la guvern pentru a face rost de costurile necesare începerii afacerii şi pentru a menţine preţul păpuşilor cât mai scăzut", mai spune el.

Compania lui ba avea, pentru început, trei modele de bază, dar el plănuieşte în cele din urmă să lase clienţii să aibă anumite opţiuni, de la alegerea culorii ochilor şi părului pentru păpuşă, până la selectarea tipului de corp: păpuşă dolofană, slabă, înaltă sau scundă. Sursa.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi