O relatie fara sex este ca tortul fara zahar

De în Familie 11 feb 2013
Cand te implici intr-o relatie, te simti foarte fericita si foarte aproape de persoana iubita. Cand te simti aproape de cineva, vei deveni intima cu acea persoana. Intimitatea deschide usi spirituale si emotionale cand ajungeti sa va cunoasteti reciproc.

Intimitatea este fundamentala daca doresti ca relatia sa dureze mult timp. Cei mai multi oameni cauta intimitate si in casnicie; totusi aceasta apropiere se poate dovedi evaziva. Este vital sa stii unii pasii ce trebuie urmati, astfel incat sa te asiguri ca intimitatea este mentinuta in viata in relatia ta. In primul rand trebuie sa reevaluezi relatia si sa afli de ce nu sunteti apropiati. Apoi este extrem de important sa identifici problema din relatia voastra si sa gasesti o cale de atac. Stresul si neintelegerile pot fi o cauza a lipsei de intimitate. Cand relatia nu este tocmai una buna, acolo cu siguranta se gaseste lipsa de apropiere.

Intr-o relatie, intimitatea este destul de sensibila si atunci cand increderea dispare, atunci automat dispare si intimitatea.

Cum sa treci peste o despartire fara sa suferi

Este vital pentru tine sa stabilesti motivul pentru care furia va preia viata si provoaca lipsa de intimitate. Prin urmare, cauta solutii si asigura-te ca vei rezolva problemele. Fiecare cuplu ar trebui sa aiba o strategie de abordare a problemelor. Aceasta se datoreaza faptului ca oamenii sunt diferiti, si, deci fiecare cuplu va fi in pozitia de a recunoaste nevoile ceililalt si cauta rezolvarea problemei. Daca lucrurile stau destul de rau, puteti opta in favoarea unui specialist. Specilalistii sunt instruiti, iar impactul va fi unul pozitiv pentru relatia voastra. Intimitatea include mai multe, nu poate fi descrisa doar ca ceva ca doar fizic, chiar daca acest aspect este o parte importanta.

Casatoria, un rau necesar?

Sa ne concentram putin pe intimitatea fizica. O casnicie fara sex este ca un tort fara zahar. Cu alte cuvinte, sexul a fost inventat pentru a se potrivi perfect in casatorie. Multe femei considera ca partenerul nu este bun la pat, insa nu li se pare un capat de drum. Insa, din contra, aceasta problema trebuie discutata, rezolvarea sta in mana femeii. Daca crezi in regasire, poti depasi orice provocare in ceea ce priveste intimitatea.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct