Muratul, secretul celor mai buni cartofi pai - Încerci?

De în Lifestyle 19 aug 2015

Un nou truc pentru prepararea cartofilor pai perfecţi face furori printre bucătarii de talie internaţională - Ai încerca?

Foto

Este vorba despre muratul cartofilor înainte cu câteva zile de prăjire. Da, ştiu că pare ciudat, însă este cât se poate de adevărat.

În primul rând, trebuie să tai cartofii cruzi în felii şi să îi pui, după ce i-ai spălat, într-un bol cu apă rece şi sare.

Apoi, pune bolul cu cartofi în saramură la frigider şi lasă-i acolo preţ de două zile. După ce i-ai lăsat la murat, prăjeşte-i în ulei bine încins.

Vezi, în videoul de mai jos, cum trebuie să procedezi!

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct