TRUCUL care readuce savoarea cartofilor prăjiţi cu o zi în urmă

De în DIY 6 iul 2015

Cartofii prăjiţi care s-au răcit deja nu mai au niciun gust aşa că, de cele mai multe ori, îşi găsesc sfârşitul în coşul de gunoi. Iată ce poţi face pentru a le readuce savoarea atunci când îi reîncălzeşti!

Foto

Secretul cartofilor reîncălziţi gustoşi constă în folosirea unei metode de încălzire adecvate. Nu, nu este vorba despre încălzirea în cuptorul cu microunde, ci în tigaie.

Pune 1-2 linguriţă de ulei în tigaia încinsă, întinde uleiul cu ajutorul unui şerveţel şi pune, după ce acesta s-a încins, un strat de cartofi prăjiţi pentru a-i reîncălzi.

Întoarce cartofii când capătă o nuanţă aurie, mai lasă-i şi pe partea cealaltă în jur de un minut şi scoate-i apoi din tigaie într-un bol tapetat cu şerveţele ce vor elimina excesul de ulei de pe cartofi.

Cartofii pai îşi vor recăpăta textura, dar şi gustul pe care le aveau atunci când i-ai gătit.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din DIY
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct