Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Modelul si lungimea fustei - Ce spun despre tine!

De în Moda 4 feb 2013
Tinuta pe care o alegi are o influenta semnificativa atat in cariera, cat si in dragoste. Astfel, fusta pe care o imbraci face diferenta intre esec si succes, fara ca tu macar sa iti dai seama. Iata ce spune tipul de fusta pentru care optezi despre personalitatea ta.

Fusta scurta 

Simpla 

Esti cocheta, ai o frumusete pe care ar fi pacat sa o ascuzi, motiv pentru care porti fuste scurte cand ocazia o permite. Daca inclini de cele mai multe ori spre alb sau negru inseamna ca esti o persoana echilibrata, constienta ca lungimea fustei e de ajuns pentru a-ti sabota credibilitatea in fata celorlalti asa ca alegi sa o porti simpla, astfel incat sa minimizezi sansele ca ceilalti sa te priveasca cu ochi critici. Stilul tau simplu te ajuta atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, intrucat ceilalti te percep ca fiind flexibila, usor de “asortat”. 

Cu aplicatii si briz-brizuri 

Esti feminina si ai grija de silueta ta, asa ca e normal sa ti-o expui. Din pacate insa, fusta scurta este vazuta ca fiind o provocare, ca “o cauti cu lumanarea”. Iar faptul ca optezi si pentru modele care ies in evidenta, e greu sa treci drept serioasa in ochii celorlalti. 

De blugi 

Te simti bine in pielea ta si iti place sa o arati, insa nu te straduiesti prea tare sa iesi in evidenta. Pentru tine, fusta de blugi nu este decat o varianta ceva mai feminina a pantalonilor, iar faptul ca atragi atentia prin lungimea fustei nu te deranjeaza deloc. Oricum, nu asta vrei sa transmiti. Partea proasta este ca oamenii te percep in functie de lungimea functiei ca fiind mai sociabila decat esti de fapt si s-ar putea sa te trezesti in situatii incomode. 

Croiala asimetrica 

O alegere riscanta din toate punctele de vedere. E ca si cum ai avea o tinuta in care apelezi si la fusta scurta si la decolteu. Fusta scurta in sine transmite mesajul nonconformismului, scotandu-te din tipar, iar adaugarea unei croieli asimetrice nu face decat sa iti aduca replici de tipul: “Ia uite-o si pe aia...”. Nu te avantajeaza, intrucat ceilalti se simt amenintati de personalitatea ta puternica si dezinvoltura de care dai dovada. Ideal ar fi sa iti temperezi putin stilul. 

Fusta medie 

Simpla 

Simplitatea te ajuta pe toate planurile, iar faptul ca ai ales o lungime medie nu face decat sa iti aduca o bila alba in plus.  Cei din jur te vad ca fiin o persoana serioasa, de incredere, mai ales daca optezi pentru culori cuminti, precum alb, negru sau tonuri neutre.  

Croiala clasica

Porti o fusta stil creion sau lalea? Esti conservatoare si feminina, mandra de formele tale, iar cei din jur observa asta doar privindu-te. Preferi sa pastrezi distanta, iar asta s-ar putea sa te faca sa pari ceva mai rece decat esti de fapt, dar nu este un lucru rau. Astfel iti poti alege prietenii mai usor, fiindca ceilalti vor pastra distanta. 

Asimetrica 

O fusta de lungime medie, cu o croiala inedita, te ajuta sa pari mai putin rigida, iar asta nu poate sa fie decat un plus. Desi lungimea medie este una conservatoare, croiala ii da un aer jucaus. Astfel, reusesti sa intri in cercuri dintre cele mai diverse, pentru ca practic faci parte din doua lumi, atat din cea a celor cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, cat si din cea a artistilor, a celor care indraznesc sa iasa din tipare. Este fusta ideala daca vrei o ascensiune profesionala rapida, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu in care se pune accentul pe creativitate. 

De blugi 

O fusta medie, de blugi, este, de regula, versatila si folosita de multe femei pentru ca nu-ti da prea mari batai de cap la capitolul asortat. Din pacate, insa, comoditatea se plateste. Ca si blugii, fusta de blugi face parte din seria elementelor vestimentare care nici nu deranjeaza, nici nu iti aduc vreun beneficiu. Daca vrei sa treci neobservata, ai ales perfect, insa nu cred ca aceasta este intentia ta, daca vrei sa ai succes in cariera sau in dragoste.

Fusta lunga

Simpla

O fusta lunga, simpla, este la fel de riscanta ca si una scurta. In ce sens? Cei din jur te vor cataloga drept exagerata. E drept ca nu vei primi propuneri indecente si nu vei avea de luptat pentru a-ti salva credibilitatea, insa va trebui sa-i convingi pe ceilalti ca nu esti nici habotnica, nici pudica in exces, ci doar preferi sa fii mai retrasa. In plus, in functie de domeniul in care lucrezi, parerea ta va fi rareori ceruta, intrucat fusta spune despre tine ca preferi sa iti tii gandurile pentru tine si nu apreciezi compania celorlalti. Departe de a inspira respect si apreciere, o fusta lunga trezeste in ceilalti suspiciuni dintre cele mai curioase, intrucat pare ca ai ceva de ascuns. 

Cu imprimeu 

Esti timida, dar ai un simt al modei bine definit si ti-l exprimi prin imprimeuri indraznete, care atrag atentia celorlalti si te fac sa pari ceva mai deschisa. Cu toate ca o fusta lunga functioneaza ca o bariera, imprimeurile ofera celor din jur impresia ca esti destul de indrazneata incat sa nu te inchizi ca o mimoza atunci cand intra in vorba cu tine. Dai senzatia ca esti de incredere, atat persoanelor de sex masculin, cat si celor de sex feminin, avand in vedere ca lungimea fustei anuleaza tendinta acestora de a te vedea ca pe o rivala, ca pe o amenintare. 

Cu aplicatii 

O fusta lunga este de la bun inceput o piesa vestimentara greu de purtat. Daca mai optezi si pentru o fusta incarcata, cu aplicatii, volane si brizbrizuri, tintesti clar catre un fashion faux-pas, intrucat cu greu o poti scoate la capat, indiferent de evenimentul la care iei parte. O astfel de fusta spune despre tine ca vrei sa epatezi cu orice pret si vei fi tinta unor priviri critice. Personalitatea ta va fi eclipsata de tinuta si nu vei avea sansa sa le arati cum esti cu adevarat, fiindca interactiunea ta cu ceilalti va fi influentata inevitabil de reactia lor la modul tau de a te imbraca.

Asimetrica

Esti o visatoare si nu te temi sa o afirmi cu tarie. Vezi tot ce e mai bun in oameni, iar ei vad in tine o zana picata din basme. Din pacate, desi emana originalitate si deschidere, o astfel de fusta ii indeparteaza pe ceilalti. De teama ca nu se vor ridica la inaltimea asteptarilor, te evita, asezandu-te pe un piedestal. O fusta lunga asimetrica spune despre tine ca esti imprevizibila, instabila emotional, iar asta nu iti aduce prea mari beneficii, nici pe plan personal, nici profesional. 

De blugi 

Esti comoda si timida in acelasi timp - combinatia fatala. Este de inteles ca nu vrei sa iti dezgolesti formele, insa exista variante mult mai stylish pentru a le acoperi decat plictisitoarea fusta de blugi. Daca la o fusta de blugi de lungime medie spuneam ca te sterge pur si simplu de pe radarul celorlalti, fusta lunga de blugi face exact opusul, insa nu in sens pozitiv! Vei fi privita cu ochi critici, intrucat nu acorzi destula atentie tinutei tale si vrei sa te ascunzi aruncand pe tine o fusta lunga, plictisitoare. Ca sa nu mai spunem ca functioneaza ca o bariera in cazul reprezentantilor sexului opus!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Moda
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr