Interpretarea viselor despre lună

Dacă în vis săreai în sus și atingeai luna, acesta se referă la ambițiile tale, deoarece atunci când îți setezi un țel și aspiri la ceva anume, țintești întotdeauna sus. Știi că dacă îți dorești ceva cu adevărat poți obține totul, chiar dacă acest lucru presupune mult efort și răbdare.

De asemenea, luna poate simboliza schimbările tale de dispoziție, cum treci tu de la confuzie la fericire, mulțumire, calm și depresie, dar gândește-te dacă nu cumva aceste treceri îți afectează relațiile cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Fii sinceră cu tine însăți și recunoaște că este momentul să discuți cu un specialist care să te ajute să eviți extremele.

Dacă în vis ai văzut două luni, înseamnă că te simți ca și când cineva trage de tine în două direcții diferite și oricine încearcă să te împartă în două reprezintă extremele tale. Poate că ești confuză în legătură cu ceva, deoarece ai prea multe opțiuni, din care nu mai știi ce să alegi de fapt.

O lună roșie înseamnă că te afli într-o situație periculoasă și ești speriată sau poate că tu însăți ești o persoană agresivă, care încearcă din răsputeri să ia în considerare și punctul de vedere al celorlalți. Pe de altă parte, o lună albă este sinonimă cu calmitatea, deci te afli într-o perioadă din viața ta în care ești mulțumită de tine însăți, iar dacă nu ești încă acolo, cu siguranță tânjești la puțină liniște.

Luna plină reprezintă o realizare recentă dintr-ale tale, ceva ce ți s-a întâmplat pe plan personal sau terminarea recentă, cu succes, a unui proiect profesional, iar luna nouă arată tocmai faptul că ai ocazia să te dezvolți pe plan personal.

Încă din antichitate se consideră că luna este sursa fertilității, a nașterilor și a menstruației, deci luna este modalitatea părții tale feminine de a se manifesta și dacă este o eclipsă de lună înseamnă că vrei să fii mai feminină, deoarece în ultima vreme cineva ți-a suprimat această latură.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
12 noi