Interpretarea viselor: Ciocolată

Ciocolata are conotații pozitive, deci visele cu și despre ciocolată reprezintă, în general, bucurie, relaxare și dragoste.

Dacă mâncai ciocolată în vis, înseamnă că tânjești după un pic de relaxare, măcar să te uiți liniștită la un film în timp ce mănânci un baton de ciocolată dacă nu să-ți iei o vacanță adevărată. Dacă era vorba despre ciocolată albă, înseamnă că de fapt tu singură te abții de la ceva și te mulțumești cu mai puțin decât meriți, deoarece te subestimezi. Gândește-te totuși la viața ta, la cum decurge relația ta și la locul tău de muncă, deoarece este clar momentul să schimbi ceva. Dacă ai mâncat prea multă ciocolată, înseamnă că în realitate faci prea multe excese și este momentul să iei o pauză pentru a reflecta la viața ta și a-ți asuma anumite responsabilități.

Dacă ai primit ciocoalata din vis pe post de cadou, te gândești la găsirea dragostei adevărate, deoarece în viața ta a apărut cineva nou sau poate că abia acum ți-ai revenit după o relație eșuată. Pe de altă parte, simți că cei dragi nu-ți oferă atenția cuvenită. Însă dacă cineva ți-a oferit ciocolată și tu ai refuzat, în viața reală îți negi dreptul la ceva ce-ți dorești, ceea ce dovedește că nimeni nu trebuie învinovățit pentru nefericirea ta și că tu ești singura care stă între tine și visele tale.

Dacă în visul tău ai văzut pe altcineva mâncând ciocolată, o persoană din anturajul tău încearcă să-ți pună piedici, își asumă meritele tale și te împiedică astfel să fii fericită.

O altă interpretare este că ai tendința de a-ți stabili tot felul de obiective pe termen scurt, fără a lua în considerare efectele pe termen lung și trebuie să te gândești mai mult la consecințele deciziilor tale.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 oct