Interpretarea viselor: Lene

Dacă ai visat că ești leneșă, atunci ești dezamăgită de rezultatul unei acțiuni din viața reală și probabil că nu te-ai implicat suficient într-un proiect, astfel încât ai ratat o oportunitate importantă pentru tine.

Lenea din vis mai poate masca sentimente de rușine că în viața reală nu te ridici la nivelul potențialului tău sau că nu ai încredere în forțele proprii. Fii sinceră cu tine însăți și vezi dacă nu cumva ai așteptări prea mari și de aceea nu-ți realizezi niciodată visele. Trebuie să ai așteptări realiste și să lucrezi pentru atingerea țelurilor tale, dacă vrei să fii mulțumită cu viața pe care o ai.

Pe de altă parte, visul poate reprezenta un simplu semn de alarmă să nu mai lenevești, deoarece această atitudine nu te duce nicăieri, iar din punct de vedere pozitiv, oamenii sunt adesea leneși atunci când știu că-și pot permite, adică în vacanță sau când tocmai au terminat un proiect. Așadar, poți fi fericită, calmă și relaxată dacă tocmai s-a terminat o perioadă aglomerată pentru tine.

Visul îți mai poate transmite și faptul că trebuie să-ți iei un concediu pentru a te reface, deci este în regulă să lenevești o perioadă, pentru că meriți și corpul tău are nevoie, dar dacă visezi că partenerul tău este leneș, acest lucru îți arată că urmează o perioadă dificilă pentru relația voastră.

Lenea este și simbolul bunăstării, deoarece dacă ești deja realizată și nu mai ai nevoie să muncești cel puțin o vreme, visul îți aduce aminte că nu trebuie să te culci pe o ureche, pentru că nimic nu este veșnic.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 noi