Interpretarea viselor: Ce înseamnă când visezi cafea

Dacă visezi că bei cafea în compania cuiva, înseamnă că te leagă anumite sentimente față de acea persoană sau dacă sunteți acasă la tine și respectivul se simte bine și purtați o conversație plăcută este un indiciu despre cât de sociabilă ești în realitate.

Dacă doar ai văzut un ibric cu cafea, înseamnă că vrei să-ți împărtășești visele, grijile și ideile cu altcineva și ești precum o carte deschisă, deoarece păstrezi foarte puține lucruri doar pentru tine. Această imagine poate simboliza și confortul pe care îl simți alături de prietenii tăi sau membrii familiei tale.

Dacă aveai gura plină de cafea uscată sau zaț, înseamnă că încerci să accepți o decizie pe care ai luat-o de curând, dar ți-a fost foarte greu sau poate că te chinui să spui ceva cuiva, dar te temi de cum vor reacționa oamenii și nu găsești modul sau momentul potrivit pentru a o face.

Dacă în vis încercai să faci cafea și ceva îți îngreuna acest proces, cum ar fi faptul că nu găseai linguriță, ți se spărgea ibricul sau punga de cafea era goală, acest lucru înseamnă că în realitate te străduiești prea tare să-i impresionezi pe cei din jurul tău și astfel îți neglijezi propriile nevoi. Așa se explică și dorința ta arzătoare de a întreprinde ceva și faptul că simți că nu ai tot ceea ce îți trebuie. În cel mai probabil caz ai impresia că trebuie să te mai pregătești în domeniul respectiv, să mai înveți câte ceva înainte să înaintezi, pentru a putea avea parte și de srpijinul colegilor sau măcar al superiorilor tăi.

Visele cu și despre cafea indică și faptul că tu ești adesea cea care începe o conversație și încearcă să lege noi prietenii prin popularizarea evenimentelor pe care le consideri speciale, iar deși acest lucru funcționează de minune în viața ta profesională și îți ridică moralul, ar putea, de asemenea, să reprezinte o sursă de presiune și motivul enervării tale, deci mai bine stai un pic și judecă dacă cineva merită sau nu atenția ta.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 aug