cafea

Medicamente pe care nu trebuie să le luați niciodată cu...

Citeste mai mult»
marina

Marina Almășan a angajat un avocat renumit pentru a...

Citeste mai mult»
hiv

Pacienţi seropozitivi în remisie, ''dovada vie'' a unei...

Citeste mai mult»
cerere in casatorie

Moment inedit la Paris: Un argentinian ş-a cerut în...

Citeste mai mult»
lavric

Interpreta Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit cu...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai...

Citeste mai mult»
Céline Dion

Céline Dion ar putea cânta la ceremonia de deschidere a...

Citeste mai mult»
George Clooney

George Clooney anunţă că o susţine pe Kamala Harris şi îi...

Citeste mai mult»
cheng

Actriţa chineză Cheng Pei-pei, cunoscută din filmele cu...

Citeste mai mult»
emily

A fost lansat trailerul oficial pentru sezonul 4 al...

Citeste mai mult»
sasaki

Un cântăreţ brazilian a murit electrocutat pe scenă

Citeste mai mult»

Fructul minune care îți poate salva dantura: „Curăță...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de...

Citeste mai mult»
Johnny Depp

Actorul Johnny Depp a apelat la tarot pentru a inspira o...

Citeste mai mult»
Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu, vizată într-un dosar de evaziune fiscală

Citeste mai mult»
cuplu

Explicațiile unui psiholog privind riscurile dormitului...

Citeste mai mult»
rust

Armuriera de la filmul "Rust" contestă condamnarea după...

Citeste mai mult»
Adele

Adele spune că va lua o "pauză mare" de la muzică

Citeste mai mult»
Loredana

Loredana renunță la X Factor: „Cu părere de rău...”

Citeste mai mult»
dementa

Cum combați demența și să stimulezi creierul cu ajutorul...

Citeste mai mult»
primar

Un întreg sat din Italia a decis să alerge împreună cu...

Citeste mai mult»
simona halep

Simona Halep, spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi....

Citeste mai mult»
Tori Spelling

Tori Spelling, ''fără cuvinte'' după moartea lui Shannen...

Citeste mai mult»
Shannen Doherty

Shannen Doherty, "Brenda" din serialul de succes al...

Citeste mai mult»
Kate si William la Belasco Theatre in Los Angeles

Kate şi William au publicat o fotografie cu Charlotte şi...

Citeste mai mult»

Shannen Doherty, "Brenda" din serialul de succes al...

Citeste mai mult»

Sub semnul dragonului de lemn, zodiile favorizate de...

Citeste mai mult»
Elton John

De ce a refuzat Elton John să interpreteze „Candle in the...

Citeste mai mult»
Shelley Duvall

Actriţa Shelley Duvall, soţia terifiată din „The...

Citeste mai mult»
beach

Sfaturi de la specialiști pentru un bronz uniform, sigur...

Citeste mai mult»
mare

O înotătoare, descoperită în viaţă la 80 de kilometri de...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Alec Baldwin, acuzat că a încălcat regulile de...

Citeste mai mult»
rochii

Cum alegi rochia perfectă de mireasă pentru o zi de neuitat

Citeste mai mult»

Idei de cadouri accesibile pentru zilele de naștere ale...

Citeste mai mult»
carol

Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit la vârsta...

Citeste mai mult»
dragus

Denis şi Vanessa Drăguş s-au cununat religios. Tot...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Harvey Weinstein ar putea să se confrunte cu o rejudecare...

Citeste mai mult»
sole

Pop-Up Store SOLE 2024: Shopping la un alt nivel

Citeste mai mult»
folie

Adaugă un plus de personalitate coafurii tale cu șuvițe:...

Citeste mai mult»

Un tratament de la Eli Lilly obţine o pierdere în...

Citeste mai mult»

Idei de cadou pentru bărbați cu care mergi la sigur

În Top Slider 13 noi 2023

Ce cadou să alegi pentru bărbatul din viața ta este o întrebare atât de simplă, dar care poate declanșa o adevărată avalanșă de gânduri, căutări, analize și frustrări. 

cadou

Cadoul nu este niciodată doar un gest, ci este o formă de comunicare – un mod de a spune "îmi pasă de tine" sau "te cunosc atât de bine încât știu ce îți place". În acest articol ne-am propus să vă oferim câteva opțiuni și idei bazate pe un research foarte elaborat care să vă ajuta să alegeți cadoul perfect pentru acel bărbat special din viața voastră.

Se știe că aproximativ 60% dintre oameni consideră alegerea unui cadou o activitate stresantă, conform unui studiu recent. Important este să nu lăsăm această presiune să ne domine și să o transforme într-o activitate neplăcută sau stresantă, așa cum spun studiile. Nu trebuie să fii o expertă în gadgeturi sau modă masculină pentru a putea alege un cadou inspirat deoarece, cu puțină atenție și cu ideile din acest articol vei avea absolut toate informațiile de care aveți nevoie.

Fie că bărbatul din viața ta este un pasionat de tehnologie, un gurmand, un pasionat de sport sau un bărbat simplu care apreciază lucrurile utile și de calitate, în acest articol vă vom oferi idei cu care sigur nu veți da greș. De la ceasuri elegante la seturi pentru grătar, și până la experiențe care rămân în memorie o viață întreagă, aici veți acele idei de cadouri care nu doar că satisfac nevoi sau dorințe, dar spun și o poveste.

Cadouri pentru un pasionat de tehnologie și gadgeturi de ultimă generație

Tehnologia este ca un limbaj al dragostei pentru unii bărbați iar un cadou precum un smartwatch sau o brățară de fitness pot spune mult mai mult decât "Îți doresc să fii sănătos" ci poate spune "Îți înțeleg stilul de viață activ, îl apreciez și vreau să fii cel mai bun". Conform expertului în tehnologie Andrei Radu, "Un smartwatch nu este doar un accesoriu, ci un antrenor personal la încheietura mâinii."

Ceasurile inteligente nu sunt doar pentru a spune ora, la fel cum brățările fitness nu sunt doar pentru a număra pași. Ele pot monitoriza somnul, nivelul de stres, chiar și oxigenul din sânge. Este ca și cum ai avea un antrenor personal și un medic, la pachet, într-un dispozitiv elegant care se mai și potrivește cu orice ținută.

Însă poate bărbatul din viața ta este mai mult un tip care preferă muzica în loc de mișcare. În acest caz, căștile wireless sunt ca o invitație într-o lume unde el poate fi el însuși, fără a fi deranjat de zgomotele exterioare. Gândește-te la ele ca la o cameră secretă unde se poate retrage, o oază de liniște într-o lume zgomotoasă. Alege un brand de calitate superioară cum ar fi Sony, Bose, Apple (dacă e fan) sau JBL, pune-le o fundiță și ai găsit cadoul perfect!

Tot la capitolul tehnologie / gadgeturi, oferirea unor cadouri speciale mai intime poate fi un subiect delicat, dar și extrem de relevant în contextul unei relații apropiate și deschise. Dacă ai o legătură profundă și sinceră cu partenerul tău, un cadou special de ultimă generație poate fi un mod surprinzător, dar și foarte apreciat de a adăuga un strop de noutate și entuziasm în viața voastră intimă.

Tehnologia a ajuns să fie foarte prezentă și în lumea jucăriilor speciale, existând în acest moment jucarii cu funcții avansate, controlabile prin aplicații de pe smartphone care nu mai sunt doar jucării, ci adevărate instrumente sofisticate de intensificare a plăcerii, ce pot fi ajustate în funcție de preferințe și pot oferi o varietate de senzații. Ce este și mai interesant, este faptul că unele pot fi controlate la distanță, făcându-le ideale pentru cuplurile care nu pot fi mereu fizic împreună. Astfel, nu doar că sprijini intimitatea dintre voi, dar oferi și o soluție pentru a păstra vie conexiunea, chiar și atunci când sunteți separați de kilometri sau fuse orare. 

Un avantaj (dar de data aceasta doar pentru tine ca îți este ușurată munca) este acela că gadgeturile se îmbunătățesc în fiecare an, dar rămân suficient de intuitive deci trebuie doar să încerci să alegi ceva care se potrivește stilului și nevoilor lui. Așadar, chiar dacă optezi pentru un smartwatch cu funcții multiple sau căști cu care să-și asculte muzica sau podcasturile preferate să ai în minte că acestea sunt mai mult decât obiecte ele sunt extensii ale personalității și stilului de viață al bărbatului tău, un mod subtil dar puternic de a spune "Te cunosc și îți apreciez felul de a fi și stilul de viață!"

 

Cadouri pentru pentru un gurmand pasionat de bucătărie și degustări

 

Dacă destinatarul cadoului tău este un mic gurmand cu o pasiune pentru grătare sau poate degustări de vin, atunci ai o mulțime de opțiuni de lux (dar nu neapărat la prețuri foarte mari) la dispoziție. Îmbină utilul cu plăcutul oferind un set de ustensile de grătar de înaltă calitate, complete, cu tot ce este nevoie pentru a transforma orice grătar într-o experiență culinară de top sau, niște accesorii care să completeze și să intensifice experiența degustării atunci când vine vorba despre vinuri. 

Pentru pasionații de grătar, nimic nu e mai atrăgător decât un set complet de ustensile de calitate. Trebuie să știi că un set de calitate pentru grătar nu vine doar cu furculițe, clești și spatule, dar și cu perii pentru preparate și termometre pentru carne. În orice anotimp, un astfel de set poate transforma un grătar obișnuit într-o experiență gourmet. Nu e vorba doar de mâncare ci despre întreaga experiență de a găti în aer liber, înconjurați de familie și prieteni.  Dacă vrei câteva puncte de plecare cu privire la ustensile pentru gratar, aruncă o privire peste produsele celor de la Weber, Napoleon sau chiar Broil King.

Dacă pasiunea lui este vinul, atunci un cadou excelent pentru un cunoscător este, bineînțeles, vinul în sine dar și accesoriile pentru vin care vor fi de mare ajutor. Un decantor de vin de exemplu, poate transforma un vin bun într-unul remarcabil, intensificându-i aromele.

Deschizătoare de vin, aeratoare sau chiar un set de pahare de cristal pot face din degustarea unui vin simplu un moment extraordinar. Dacă mai adaugi și un suport de sticlă sau un set de marcatoare pentru pahare, ești cu adevărat pe drumul cel bun pentru a îl impresiona.

Apropo de accesorii, dacă vrei să mergi la următorul nivel cu ele, poți alege accesoriul pe care îl dorești, un deschizător de exemplu, iar apoi să-l personalizezi cu numele său, inițialele sau ceva care să vă reprezinte pe amandoi. Va fi un cadou pe care-l va aprecia toată viața și îl va folosi cu mare drag.

Cadouri clasice și elegante dar care nu se demodează niciodată

Dacă vorbim de cadouri care rămân în timp, ei bine, un ceas elegant este întotdeauna în topul listei, deoarece știm cu toții că un ceas nu mai este de mult doar un instrument care ne ajută să nu întârziem ci este și un accesoriu care spune multe despre persoana care îl poartă. 

Gama de opțiuni este foarte mare începând de la ceasuri mecanice sofisticate (care de obicei sunt și scumpe), la variante mai moderne cu funcții smart (vezi Apple Watch, sau gama Garmin dacă este pasionat de sport și activități în aer liber), iar dacă bugetul permite, poate este o idee bună să investești într-un Rolex sau un Omega, mai ales dacă destinatarul cadoului apreciază lucrurile de calitate și istoricul din spatele unei mărci.

Un stilou de lux e iarăși o altă idee de cadou pentru bărbați care se încadrează în categoria de "veșnic". E acel instrument pe care îl folosești pentru semnături importante sau când vrei să notezi pe foaie gânduri deosebite. O opțiune populară ar fi un stilou Montblanc sau Parker, mărci renumite pentru calitatea dar și pentru designul lor. Aceste stilouri au ceva special, ceva care atunci când le scoți din cutia de cadou și le simți greutatea și textura, înțelegi imediat de ce un stilou de lux face diferența.

Ambele opțiuni sunt cadouri clasice, elegante, care aduc un zâmbet pe fața oricui și, mai important, sunt obiecte care pot fi transmise din generație în generație. Sunt alegeri care vorbesc nu doar despre gust, dar și despre dorința de a dărui ceva cu adevărat valoros. Așadar, dacă vrei să impresionezi și să te asiguri că darul tău va fi apreciat ani de zile, cu oricare dintre aceste doua opțiuni mergi la sigur!

Îngrijire personală, relaxare și sport

Să începem cu bărbații care apreciază o barbă aranjată. Lăsând la o parte toate glumițele legate de bărbații care-și ingrijesc barba, trebuie să recunoaștem că tuturor ne place atunci când vedem o barbă ingrijita corect, deci, un set de îngrijire a bărbii nu e doar util, dar și un semn că îți pasă de cum se simte și arată persoana respectivă. Într-un astfel de set vei găsi uleiuri speciale, perii și chiar aparate de tuns, toate de calitate superioară. Și să nu uităm, când vine vorba de îngrijire, bărbații apreciază când lucrurile sunt simple dar eficiente deci tot ce trebuie să faci este să te asiguri ca ai ales lucruri simple dar de calitate. Apropo de barbă, uite aici un articol interesant!

Dacă este fanul sesiunilor de masaj, relaxare sau spa, ei bine, noi credem că o să mergi la sigur cu un cadou care este un voucher la SPA. Să fim sinceri, cine nu s-ar bucura de o zi departe de zgomot și stres? Nu e doar o modalitate de a te deconecta, ci și de a-ți încărca bateriile este aproape ca și cum ai face reset la un telefon care merge încet (știu că nu e o explicație foarte tehnică). Important e să știi ce servicii apreciază cel mai mult persoana căreia îi oferi cadoul, fie că e vorba de masaj, tratamente faciale sau o zi la piscină și e punct ochit punct lovit!

Tot din zona asta de cadouri, deoarece că sănătatea e importantă, un abonament la la o sală bună din orașul său ar putea fi cadoul perfect pentru cineva care vrea să facă o schimbare în bine. E acel tip de cadou care spune: “Îmi doresc să fii sănătos și fericit”.

Poate e un prieten care tot vorbește despre cum vrea să se apuce de sport  de la 1 ale lunii, dar îi lipsește un mic impuls. Abonamentul la sală poate fi acel impuls. Ai grijă totuși cum îl introduci în context astfel încât să nu o ia ca pe o insultă și o invitație la sport pentru că este prea … pufos! Când vrei să oferi un abonament la sală drept cadou, sunt câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere:

 

  1. Localizarea săliitrebuie să fie o sală aproape de casă sau de locul de muncă al persoanei căreia îi faci cadoul. Confortul contează și vei vrea să îi faci viața mai ușoară, nu mai complicată, deci nu îl pune în situația în care trebuie să traverseze jumătate de oraș pentru a ajunge la sală!
  2. Facilitățile pe care sala le oferă: asigură-te are tot ce îi place persoanei respective. Încearcă să afli dacă preferă un loc cu piscină, saună sau cursuri de grup și ține cont de asta atunci când alegi sala.
  3. Flexibilitate programului: alege un abonament care oferă flexibilitate. Sunt abonamente care permit accesul doar la anumite ore sau zile, așa că e important să cunoști programul persoanei respective, însă cel mai bine ar fi ca abonamentul să fie unul de tip full day, astfel încât să poată merge oricând fără restricții.
  4. Durata: un abonament de o lună e un punct de plecare bun. Dacă persoana se simte bine la acea sală, îi poți prelungi abonamentul ulterior sau și-l poate prelungi singur.
  5. ESX -  este o platformă destul de nou apărută, care oferă abonamente flexibile la mai multe săli de fitness și spa-uri, totul printr-un singur abonament. Este o opțiune excelentă pentru cineva care își dorește varietate sau vrea să încerce mai multe locații înainte de a se decide. Cu aplicația ESX, beneficiile includ accesul la multiple facilități și flexibilitatea de a alege între diferite tipuri de activități, de la înot la yoga sau chiar dans.

Ținând cont de aceste sfaturi, nu doar că vei face un cadou apreciat, dar vei transmite și mesajul că îți pasă suficient încât să investești timp în alegerea cadoului perfect.

Indiferent de ce cadou vei alege, nu uita că cel mai important lucru în alegerea unui cadou este să te gândești la personalitatea și nevoile celui care îl primește. Nu e doar despre ce e la modă sau ce e cel mai scump, e despre ce va folosi cu adevărat și ce va aprecia.

Dacă îi place să gătească în aer liber, un set de grătar va fi cel mai bună alegere, dacă e mai degrabă genul care preferă un vin bun și o seară liniștită, un accesoriu de vin elegant va fi mai potrivit. Așadar, fă-ți timp să cunoști interesele și stilul lui de viață deoarece un cadou nu e doar un obiect, e o reflectare a relației voastre și a cunoașterii reciproce. Alege înțelept și nu în ultimul rând, alege cu sufletul!

 

 

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...celui care îl primește. Nu e doar despre ce e la modă sau ce e cel mai scump, e despre ce va folosi cu adevărat și ce va aprecia. Citeste articolul original Autor:...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Top Slider
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 iul