Iată ce trebuie să faci ca să ai o relație la distanță reușită

De în Dragoste & Sex 31 iul 2019

Relațiile la distanță sunt greu de întreținut, dar dacă ai impresia că ai întâlnit persoana potrivită, merită să încerci.

În acest articol, vei descoperi ce trebuie să faci dacă vrei să menții scânteia aprinsă într-o relație la distanță, ce presupune aceasta și cum să fii fericită.

Este persoana potrivită?

În primul rând trebuie să înțelegi că relațiile la distanță nu sunt pentru oricine. Este foarte important să te întrebi dacă partenerul tău merită eforturile pe care tu le faci și dacă el este la fel de dedicat acestei relații ca și tine, deoarece în lume sunt foarte mulți oameni și există șanse mari ca cel puțin unul dintre voi să întâlnească alte culturi și să aibă o viață social separată. Dacă este persoana potrivită și ai încredere în el, atunci poți trece la unele dintre următoarele trucuri de mai jos, pentru ca relația voastră la distanță să funcționeze.

1. Telefoane programate

Amândoi vă aflați într-o relație complicată, în care trebuie să investiți timp și unul dintre primele lucruri pe care le puteți face este să stabiliți exact când vă sunați sau și mai bine, când faceți conferințe video. Acest lucru vă va oferi în primul rând un moment pe care să-l așteptați cu entuziasm și în al doilea rând va fi ca un test pentru voi, în care să vedeți dacă vă puteți ține de programul stabilit de comun acord.

2. Concedii planificate

Trebuie să știți când veți avea ocazia să vă mai vedeți. Dacă nu aveți o dată exactă pe care abia s-o așteptați, la un moment dat veți începe să simțiți că vă agățați de ceva ireal și acest lucru vă va face să credeți că lucrurile între voi nu merg prea bine. Pentru a fi totul mai real, ia-ți din timp un bilet de avion sau de tren și coordonați-vă concediile.

3. Include-ți partenerul în noua viață

Poate că ai primit un loc de muncă într-un al oraș sau o altă țară sau poate că tu ești cea care stă acasă cât timp el pleacă în străinătate la studii, dar în această relație oricum trebuie să creșteți amândoi. În toată această călătorie, încercați să vă țineți la curent cu noii prieteni și colegi, pentru a simți fiecare că faceți parte din viața celuilalt.

4. Acționează mereu cu gândul la el

Aceasta este piatra de temelie pentru orice relație, nu face ceva ce îi poate face rău partenerului tău. Nu trebuie să-i ceri lui aprobarea, dar gândește-te cum te-ai simți tu dacă el ar face ceva care să te facă pe tine să-ți fie frică de viitorul vostru în comun. Aici se încadrează a fi în compania persoanelor care flirtrează prea mult cu tine sau să stai în club până dimineața. Într-o relație la distanță toate problemele sunt amplificate din cauza că lipsa de comunicare nu poate fi suplinită imediat cu o cafea.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct