Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Horoscop SEPTEMBRIE 2015 - Schimbări radicale pentru Berbeci, Lei şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna septembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

horoscop_septembrie2015

Berbec

Pentru nativii din această zodie, luna septembrie va fi una de-a dreptul memorabilă, în cel mai bun sens al cuvântului. Aceştia vor avea parte de o revenire spectaculoasă, după ce au stat în umbră o perioadă. Astrele îi vor ajuta pe Berbeci să rezolve orice problemă imediat ce aceasta se iveşte.

Pe plan profesional, succesul mult aşteptat apare. E foarte important să nu te culci pe o ureche şi să fii mereu în alertă. Lucrurile se pot schimba peste noapte aşa că trebuie să fii mereu cu ochii şi cu urechile în patru. Dacă ai propria afacere, e esenţial să aduci elemente şi concepte noi. Acestea vor face dinferenţa dintre tine şi competitorii tăi aşa că pe ele trebuie să mizezi.

În ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, e nevoie să regândeşti totul. Ai mare grijă în ce direcţie îţi canalizezi energia şi nu îţi pierde timpul cu oameni care nu îl merită. Acordă, mai degrabă, mai multă atenţie propriei persoane. Înscrie-te la un curs de yoga, de dans ori fă-ţi un abonament la sala de fitness - Învaţă să te relaxezi şi să te simţi bine în pielea ta!

Taur

Septembrie va fi o lună plină de controverse pentru Tauri. Cu toate că se vor confrunta cu situaţii neplăcute, aceştia vor învăţa lecţii preţioase şi vor ieşi cu bine din orice conflict. De asemenea, astrele îi vor lăsa pe nativii din această zodie fără energie în septembrie, aceştia resimţind din plin schimbarea de anotimp.

Pe plan profesional, stabilitatea este literă de lege pentru Tauri în septembrie. E recomandat să îţi demonstrezi în continuare devotamentul întrucât vei fi răslplătit în curând pentru acesta. Evită să faci mărturisiri intime colegilor pentru a nu te trezi în mjlocul unei situaţii deloc plăcute.

Relaţiile cu cei din jur sunt destul de ciudate în această perioadă. Cel mai bine e să îi laşi pe cei apropiaţi să îşi vadă de propriile vieţi. Nu da sfaturi fără să ţi se ceară şi lasă-i să înveţe din propriile greşeli. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă, e indicat să nu alimentezi conflictele. Cel mai bine e să laşi lucrurile să se aşeze de la sine, nu să îţi consumi energia încercând să le schimbi.

Gemeni

Septembrie este o lună grea pentru Gemeni. Aceştia se vor acomoda cu greu cu schimbarea de anotimp şi se vor simţi vlăguiţi. Pe de altă parte însă, aceştia sunt avantajaţi de astre atunci când vine vorba despre relaţiile interpersonale.

Pe plan profesional, lucrurile decurg normal pentru Gemeni, nici nu excelează, dar nici nu se află în declin. Dacă ai propria afacere, atunci e momentul să începi să te dezvolţi. Nu uita că cine nu riscă nu câştigă!

Relaţia cu partenerul de viaţă te face să fii confuză. Emoţiile şi gândurile tale sunt contradictorii şi îţi este foarte greu să îţi dai seama ce îţi doreşti. Pe de altă parte, relaţiile cu prietenii devin din ce în ce mai strânse şi îţi oferă tot mai multe satisfacţii. Te simţi înţeleasă şi susţinută de prietenii apropiaţi iar asta contează mult pentru tine.

Rac

Reprezentanţii semnului zodiacal Rac vor fi martorii unor circumstanţe care le vor aduce o adevărată provocare în septembrie 2015, o adevărată piatră de hotar care este crudă şi fără precedent. Cel mai probabil Racii vor avea o perioadă mult mai dificilă decât celelalte zodii. Aceşti nativi vor fi lipsiţi de apărare împotriva unui lucru negativ. Multe dintre problemele Racilor vor ieşi la iveală din trecutul apropiat.

Direcţia carierei în semptembrie 2015 va fi destul de dificilă, dacă nu chiar extremă pentru cei născuţi în zodia Rac. Încă din primele zile ale lunii septembrie, aceşti nativi vor fi nevoiţi să îşi mobilizeze forţele şi să îşi amintească un sfat foarte important: în orice situaţie, nu îţi ascunde problemele deoarece acum este momentul să lucrezi pentru a le pune capăt, pentru că în caz contrar negativitatea va deveni chiar mai aprigă cu trecerea zilelor. Asta înseamnă că orice lucru trebuie rezolvat aproape imediat, la momentul la care se iveşte ceva. Luna asta, Racii nu au timp să se gândească, este momentul să ia decizii, să fie hotărâţi.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, nativii din zodia Rac vor fi într-un stadiu aproape catastrofic al vieţii lor în septembrie 2015. Deşi va fi mult mai uşor pentru acei nativi care sunt căsătoriţi legal şi nu trebuie să îşi găsească jumătatea care să le completeze viaţa. Însă dacă ne referim la Racii care sunt singuri, e cazul să abandoneze orice speranţă că lucrurile se vor schimba luna asta. Cel mai probabil au pierdut toate legăturile mai vechi cu diverse persoane şi nu vor mai dobândi noi legături. Relaţiile cu prietenii vor fi întinse până la limită, dar problemele nu trebuie rezolvate cu forţa.

Leu

Nativii din semnul zodiacal Leu vor avea o perioadă surprinzător de pozitivă în septembrie 2015, cel puţin în termeni ce ţin de sfera emoţională şi sentimentală. Astrele le vor oferi Leilor unele circumstanţe benefice.

În septembrie 2015, sfera finanţelor şi antreprenoriatului nu va fi atât de pozitivă pe cât s-ar aştepta nativii din zodia Leului. Cu toate acestea, nu trebuie să se aştepte la o frustrare masivă. În mod clar, vor reuşi să facă faţă oricărei situaţii pe care circumstanţele o pot scoate la iveală luna asta. Aşadar Leii nu trebuie să renunţe, chiar dacă la prima vedere pare că soluţia actuală nu este fezabilă. Acest lucru este îndeosebi valabil pentru nativii care nu lucrează pentru ei şi au un superior. Leii vor primi sarcini şi obiective de îndeplinit, dar nu trebuie să se predea, deoarece toate problemele pot fi rezolvate.

În septembrie 2015, sfera dragostei îi va surprinde pe Lei cu unele schimbări destul de drastice şi neaşteptate, dar sunt lucruri pozitive care se dezvoltă. Leii trebuie să fie pregătiţi pentru că unele probleme cu adevărat serioase se vor rezolva brusc, ca prin minune, în cel mai bun mod cu putinţă. Leii nu trebuie, însă, să se bazeze doar pe faptul că problemele se rezolvă de la sine. Însă aproape orice situaţie poate fi subiectul unei schimbări totale. Totul depinde de cât de conştienţi sunt Leii, dar şi de dorinţele şi aspiraţiile lor. În relaţia cu partenerul, Leii trebuie să aibă răbdare. Trebuie să asculte mai mult şi să vorbească mai puţin, lucru care poate părea cam plictisitor pentru prima lună de toamnă.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor fi forţaţi, în mod inconştient, într-o asemenea situaţie la care nici măcar nu au visat. Poate vor fi cei mai norocoşi jucători de la masa de pocher în ceea ce se poate numi jocul vieţii. În prima lună de toamnă, norocul îi va favoriza cu adevărat pe cei născuţi în zodia Fecioară, creând una dintre cele mai proeminente etape ale vieţii lor, deşi asta nu înseamnă că aceste persoane trebuie să lase absolut totul la voia întâmplării.

În septembrie 2015, sfera muncii şi a carierei va fi o zonă a vieţii surprinzător de promiţătoare pentru nativii din zodia Fecioară. Va fi o perioadă plină de oportunităţi incredibile şi de riscuri, dar în acelaşi timp şi de aventuri reale. În primul rând, Fecioarele ar trebui să fie atente la faptul că nu cele mai favorabile situaţii vor fi cele care vor stăpâni lucrurile la locul de muncă. Nativii din Fecioară trebuie să fie cei care iniţiază o schimbare globală, chiar dacă poziţia lor pe scara ierarhică este una foarte joasă. Fecioarele se simt libere să implementeze cele mai îndrăzneţe idei ale lor, deoarece astrele sunt de partea lor. Chiar şi în cazul unui eşec, Fecioarele nu vor simţi vreo lovitură serioasă.

Sfera relaţiilor personale va fi mai puţin promiţătoare şi strălucitoare pentru cei din zodia Fecioară în septembrie 2015. Dar asta nu înseamnă că aceşti nativi nu vor reuşi să obţină ceea ce îşi doresc cu adevărat. Trebuie să fie atenţi la prietenii lor, în special la acei prieteni care sunt poate chiar radical diferiţi de nativi. Fecioarele trebuie să fie mereu pregătite să ajute şi nu trebuie să se gândească la lipsă de respect sau trădare. Poate, de fapt, nativii din Fecioară sunt cei care sunt vinovaţi în faţa prietenilor şi fără să vrea dau vina pe alţii pentru propriile greşeli.

Balanţă

În general, în ceea ce priveşte finanţele şi afacerile, luna septembrie 2015 este extrem de productivă pentru nativul Balanţă. Dacă vrei să îţi faci timp pentru a duce la bun sfârşit proiectele pe care le ai în derulare, este bine să ţinteşti cât mai sus. În ultima perioadă, cel mai probabil ai experimentat o atmosferă tensionată, iar acesta este un semn că ar trebui să fii puţin mai atentă la ceea ce fac cei din jur cu privire la persoana ta.

Totuşi, vei fi capabilă să colaborezi destul de bine cu ceilalţi atunci când vine vorba de proiecte şi te poţi baza fără doar şi poate pe ajutorul celor dragi. La urma urmei, toţi vor avea câte ceva de câştigat, iar colegii de muncă sunt foarte interesanţi să pună în aplicare ideile măreţe pe care le ai.

În ceea ce priveşte dragostea, îţi va fi destul de uşor să rezolvi problemele pe care le vei avea în septembrie 2015. Îţi va fi destul de greu să acorzi atenţie detaliilor şi neînţelegerilor din cuplu, fapte ce duc la o relaţie învăluită în mister. Tu deţii în cele din urmă toate răspunsurile la întrebările pe care le ai, iar atunci când simţi că scapă lucrurile de sub control, este bine să meditezi şi să îţi aloci ceva timp pentru relaxare.

Scorpion

Câmpul antreprenorial şi de afaceri va fi învăluit într-o aură negativă în luna septembrie 2015. Acest lucru înseamnă că din primele zile ale lunii vei simţi o presiune puternică şi destul de neplăcută. Cel mai probabil, principalul oponent va fi reprezentant de circumstanţele înconjurătoare.

Pentru a reduce numărul pierderilor pentru moment, este bine să cazi de acord cu cei din jur, chiar dacă asta înseamnă să nu mai deţii tu controlul. Există o probabilitate destul de mare ca situaţiile negative să îşi facă loc, ceea ce înseamnă că trebuie să fii de două ori mai atentă la ceea ce se întâmplă şi să acţionezi în consecinţă.

În ceea ce priveşte viaţa personală, totul va fi învăluit în mister în septembrie 2015. Primul lucru la care trebuie să fii foarte atentă este partenerul de viaţă, pentru că luna aceasta se arată probleme la nivel emoţional care vor fi asociate îndeosebi cu el.

Săgetător

În sfera profesională, Nativul Săgetător poate să se bazeze pe împliniri şi bucurii în luna septembrie 2015. Vei avea la dispoziţie toate facilităţile pentru a-ţi duce la bun sfârşit proiectele exact aşa cum ţi-ai propus. Totuşi, nu te baza pe sprijinul altcuiva, pentru că vei fi nevoită să cam faci lucrurile de una singură.

Se întrevăd destui duşmani la orizont care vor face tot posibilul ca ţie să îţi fie greu şi să nu reuşeşti să faci ceea ce îţi doreşti, dar asta te motivează şi mai mult. Ai grijă la colegii de muncă şi fereşte-te de piedicile pe care aceştia vor să ţi le pună. Dacă până acum nu erai considerată un pericol, de aici încolo îşi vor dori ca atunci când ai idei noi, să le ţii pentru tine.

Pe plan sentimental, în luna septembrie 2015 deşi există mici neînţelegeri cu partenerul, vei reuşi să le faci faţă, iar din a doua parte a lunii, veţi lăsa deoparte toate influenţele negative şi vă veţi încărca cu energie pozitivă reciproc. Nu îţi pune întrebări cu privire la lucrurile negative din viaţa ta, ci consideră că sunt necesare pentru surprizele ce vor avea loc.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului vor avea parte de o perioadă dificilă în luna septembrie, riscând eşecuri de proporţii. Va exista un mediu ostil în zona relaţiilor de familie, iar nativii vor întâmpina probleme şi pe plan profesional. Vor avea, însă, suficientă energie vitală pentru a le face faţă.

Sfera antreprenoriatului şi afacerilor va fi plină de energii negative pentru nativii din zodia Capricornului şi le va fi dificil să îşi dea seama cum să acţioneze pentru a evita problemele. Concentrarea şi atenţia sporită îi ajută pe nativi să nu intre în panică, chiar şi atunci când situaţia pare fără scăpare. Au multe variante pentru a scăpa de probleme, însă nu sunt capabili să accepte că viaţa le este influenţată de factori externi. Trebuie să acţioneze într-o manieră neconvenţională pentru a ieşi din impas. Dacă îşi surprind inamicii, punându-şi aliaţii în gardă, vor reuşi să învingă. Important este să devină mai flexibili, să renunţe pentru o vreme la principii.

Sfera relaţiilor personale va fi un adevărat calvar pentru Capricorni în luna septembrie, dacă aceştia nu reuşesc să îşi optimizeze resursele. Trebuie, de asemenea, să se asigure că ceea ce spun este clar şi, mai ales, uşor de dovedit. Atenţie la nevoile partenerului de cuplu! Nu este indicat ca nativii Capricorni să pună prea multe întrebări şi nici să creeze bariere artificiale, care să le ofere timp de gândire. Mai bine iau taurul de coarne, fără ezitare, fiindcă orice amânare nu face decât să înteţească indignarea partenerului.

Vărsător

Pentru nativii din zodia Vărsătorului, septembrie va fi o perioadă pozitivă şi promiţătoare, în ciuda tuturor situaţiilor problematice cauzate de poziţia lui Saturn. E indicat ca aceşti nativi să aibă în vedere potenţiale evenimente negative atunci când plănuiesc activităţi în familie sau călătorii.

Pe plan profesional, luna septembrie va fi o perioadă norocoasă. Vor avea şansa de a duce la bun sfârşit tot ce îşi propun, iar superiorii vor aprecia orice iniţiativă de-a nativilor din zodia Vărsătorului. Ba chiar au şanse să primească o mărire de salariu.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, luna septembrie va fi una pozitivă dacă Vărsătorii refuză să stea pe bară. În primele zece ile totul va merge strună, aşa că este o perioadă potrivită pentru a planifica evenimente majore, precum concediul din perioada sărbătorilor de iarnă. La mijlocul lunii septembrie, însă, este indicat ca Vărsătorii să stea mai mult pe acasă, să petreacă mai mult timp în compania partenerului de cuplu şi să înveţe să îi aprecieze mai mult pe cei care le sunt mereu alături. Dacă lucrurile nu merg tocmai cum ai plănuit, fă un pas înapoi, observă unde ai greşit şi încearcă din nou.

Peşti

Pentru Peşti, luna septembrie poate părea o perioadă ambiguă. Vor avea, însă, mai multă energie vitală decât de obicei, astfel că pot obţine cu uşurinţă victorii neaşteptate.

Cu toate acestea, pe plan profesional, luna septembrie nu le va aduce rezultatele dorite, în ciuda tuturor eforturilor depuse. Nu vor da din lac în puţ, însă ar trebui să se ocupe cu grijă de toate proiectele de care sunt responsabili în acea perioadă. Sunt de evitat mutările majore şi schimbările în ceea ce priveşte traseul profesional. Este recomandat ca nativii să îşi vadă de treaba lor şi să evite implicarea în jocuri de culise. În luna septembrie, Peştii trebuie să uite de ambiţii, fiindcă altfel vor avea de pierdut. O atitudine proactivă moderată este ideală, fiindcă şefii nu le vor aprecia eforturile la adevărata valoare. Cei care au propria afacere sunt încurajaţi să îşi caute aliaţi. Cu puţin efort, pot avea parte de stabilitate.

În ceea ce priveşte sfera emoţională, Peştii vor avea multe oportunităţi asociate cu relaţiile personale. Vor avea şansa, în primele zece zile ale lunii, să schimbe câteva situaţii pe care le considerau importante, dar pe care le-au lăsat de izbelişte până acum. O relaţie pe care ai neglijat-o are şansa să renască, devenind o parte importantă din viaţa ta în prezent. Concentrează-te şi pe relaţia cu partenerul, ajutându-l să facă alegerile potrivite. Foloseşte-te de carisma şi abilitatea ta de a exprima aspectele delicate cu tact.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar