Gemenii în pat: 5 ponturi de la astrolog pentru sex de nota 10

De în Explicit 31 iul 2015

Care este reţeta pentru o viaţă sexuală împlinită în cazul nativilor din zodia Gemenilor?

foto_gemeni

Începe cu o sesiune de sexting cu o Fecioară, conform recomandărilor expertului în astrologie, wellness şi Tantra, Amy Javier. Fecioarele sunt parteneri excelenţi pentru sexting în cazul Gemenilor pentru că sunt pe aceeaşi lungime de undă. Conversaţiile spirituale, captivante, sunt punctul forte al ambelor zodii.

Cu toate acestea, pentru a trece la nivelul următor, Gemenii au nevoie mai degrabă de un nativ energic şi dichisit din zodia Săgetătorului. Legătura dintre cele două semne este una puternică, iar sexul este exploziv, legătură care poate duce chiar la o relaţie de lungă durată sau chiar la căsătorie, spune astrologul.

Iată câteva practici care îi vor ajuta pe nativii din zodia Gemenilor, fie ei de sex masculin sau feminin, să îşi accepte latura senzuală şi să o folosească în avantajul lor în dormitor:

1. Sex oral tantric

Semn de aer, guvernat de Mercur, Gemenii au ca poziţie sexuală favorabilă orice poziţie care permite explorarea orală a zonei intime. Semn zodiacal dual, Gemenii sunt receptivi, motiv pentru care adoră să fie stimulaţi oral şi le place să facă schimb de idei în dormitor. Şi ce altă poziţie poate fi mai bună pentru un astfel de schimb de experienţă dacă nu clasicul 69.

2. "Alo? Aţi spus cumva Săgetător?"

Dacă eşti Gemeni, ai face bine să dai o şansă în dormitor cuiva născut în zodia Săgetătorului. Ambii parteneri sunt fascinaţi de perspectiva celuilalt în ceea ce priveşte actul în sine şi jocurile sexuale. Săgetătorul este captivat de frumuseţea, intelectul şi excentricitatea Gemenilor, în timp ce aceştia din urmă adoră misterul ce pluteşte în jurul nativilor din zodia Săgetătorului.

Săgetătorii nu sunt, însă, potriviţi pentru o aventură de o noapte. Aceste două semne zodiacale fac echipă bună ca parteneri sexuali pe termen lung. Doar pentru că se potrivesc în cazul unei relaţii serioase, pe termen lung, nu înseamnă că sexul trebuie să fie plictisior între cei doi. Câtă vreme Săgetătorul îşi păstrează simţul umorului în dormitor, iar nativul din Gemeni păstrează un strop de mister între aşternuturi, cei doi vor avea parte de o viaţă sexuală activă şi împlinită.

3. Gustarea de la miezul nopţii

Gemenii adoră să fie devoraţi de către partenerul de cuplu. Le plac jocurile de putere şi le place să fie împinşi în dormitor atunci când se aşteaptă mai puţin. De fapt, le place să fie luaţi pe sus oricând, oriunde. Adoră aventura şi vor ca partenerului să nu îi fie teamă să iniţieze actul sexual, indiferent de circumstanţe. Dacă ţi se face poftă de sex la miezul nopţii, nu ezita să îl trezeşti într-un mod inedit!

4. Nu există limite

Gemenilor le place să se joace cu focul, aşa că un partener este cu atât mai atrăgător cu cât este mai obraznic. Semn de aer, Gemenii tind să înteţească focul în dormitor, dar nu se supără dacă partenerul preia iniţiativa şi aduce în ecuaţie elemente care să sporească plăcerea.

5. Sexting cu o Fecioară

Un strop de tachinare înteţeşte focul pasiunii dintre Gemeni şi Fecioare. Interacţiunea devine cu atât mai jucăuşă şi captivantă atunci când cei doi trec la glume cu tentă erotică. Fecioara tinde să fie ceva mai rezervată până când lucrurile devin serioase, iar Gemenii sunt mereu dornici să scoată la iveală "fiara" din Fecioară, ghidând-o departe de căile ei conservatoare.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Explicit
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 oct