Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Horoscop IULIE 2015 - Zile negre pentru Vărsători, Peşti şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta! 

horoscop_iulie2015

Berbec

Zodia Berbecului va primi un mare sprijin din partea astrelor în iulie 2015. În primul rând, sprijinul va aparea în primele zile ale lunii, în cea mai mare parte în sfera relaţiilor personale. Oamenii născuţi sub acest semn zodiacal vor câştiga un aliat puternic şi de încredere.

În privinţa sferei finanţelor şi antreprenoriatului, în iulie 2015 zodia Berbec se va găsi într-o situaţie puţin neobişnuită. Pe de o parte, circumstanţele vor fi de partea nativilor Berbeci. Asta înseamnă că vor fi capabili să îşi termine cu uşurinţă proiectele până la termenul-limită. Mai mult, puterea de muncă a Berbecilor ca creşte în mod semnificativ şi partenerii lor de afaceri le vor oferi chiar mai multe oportunităţi. Aşadar, situaţia este pozitivă pe toate planurile. Dar complicaţiile şi ambiguitatea momentului stau în faptul că Berbecii vor avea câteva căi posibile de dezvoltare.

În iulie 2015, viaţa amoroasă va fi mult mai armonioasă şi definită de pace pentru cei născuţi în zodia Berbec. Cel puţin nimeni nu va cere o rezolvare rapidă a unei dileme complicate. Din contră, totul se va rezolba în favoarea relaxării Berbecilor, iar aceştia se vor bucura de viaţă. Şi chiar asta trebuie să facă. Calea ideală de urmat este ca aceştia să plece într-o vacanţă sau într-o excursie, să aibă o lungă perioadă de odihnă cu prietenii şi persoanele apropiate. Iar dacă nu îşi permit să plece într-o vacanţă, Berbecii ar trebui să profite de weekenduri.

Taur

Iulie 2015 pare să fie o etapă armonioasă a vieţii pentru nativii din Taur, va fi o perioadă în mare parte pozitivă, dar asta nu înseamnă că nu vor apărea situaţii problematice. Însă reprezentanţii acestui semn zodiacal vor primi un flux puternic de energie şi vor primi un mare sprijin. Aceste aspecte vor atinge toate ariile vieţii lor.

În iulie 2015, sfera antreprenoriatului şi afacerilor le va aduce Taurilor multe oportunităţi şi surprize bruşte. Taurii trebuie să fie pregătiţi în primele 10 zile ale lunii, deoarece conducerea companiei le va oferi brusc un proiect original. Taurii trebuie să îşi evalueze punctele tari şi să se gândească bine dacă să accepte sau nu oferta. Dacă refuză nu înseamnă că vor dezamăgi pe cineva, mai ales dacă este o decizie obiectivă. Acum Taurii nu trebuie să facă greşeli şi vor vedea că încă mai au şansa de a se vinde pe ei, de a se prezenta cum trebuie.

Sfera relaţiilor personale va fi sub protecţia planetei Venus în iulie 2015, o puternică planetă a iubirii din punct de vedere energetic. Însă Taurii trebuie să aibă grijă ce îşi doresc. Acum au capacitatea de a-şi îndeplini orice fantezie, dar trebuie să se gândească: poate că soarta nu le-a dat această şansă înainte, astfel încât să poată acum să realizeze adevăratele motive şi consecinţe din spatele unei acţiuni. Problema nu se rezumă neapărat la persoana lor. Poate cineva din jurul lor nu îi influenţează pe Tauri într-un mod bun.

Gemeni

Zodia Gemenilor va simţi o influenţă foarte puternică din partea astrelor în iulie 2015. Drept rezultat, vor primi multă energie pozitivă, vor fi mai puternici şi mai dinamici decât de obicei. Pentru Gemeni, o situaţie optimistă din punct de vedere al astrelor va apărea sub forma unei creşteri a bunăstării şi sub forma unui flux sporit de creativitate.

În ceea ce priveşte sfera carierei, iulie 2015 va fi un timp în special productiv pentru Gemeni. Aceşti nativi îşi pot permite să se relaxeze şi să se bucure de viaţă. Oponenţii şi contracandidaţii lor vor fi într-o poziţie proastă din cauza circumstanţelor, astfel încât Gemenii pot spera că orice proiect ce le poartă semnătura va primi undă verde, în special dacă aceşti nativi sunt propriii lor şefi. Cei care sunt angajaţi la alte firme sau ocupă un post relativ jos pe scara ierarhică vor avea o perioadă mai dificilă decât ceilalţi Gemeni, deoarece  libertatea lor de a alege este compromisă de dorinţele managementului.

În plan amoros, situaţia nu va fi la fel de pozitivă pentru Gemeni în iulie 2015, cel puţin pentru că nu vor vedea probleme definitive. Cu toate acestea, Gemenii vor fi înconjuraţi de un volum mare de certuri şi mici probleme, iar numărul acestora va creşte. La un moment dat, Gemenilor li se va părea că situaţia este imposibilă, de vreme ce de îndată ce au rezolvat o problemă, alte trei apar în locul ei. Nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece acesta este un eveniment excepţional, iar astrele îi pun la încercare.

Rac

Zodia Racului va trebui să treacă printr-un număr de momente pozitive, de vreme ce în iulie 2015 va fi un punct de cotitură uriaş în viaţa lor, care le va aduce armonie, va fi bogat în oportunităţi şi practic va îndepărta orice negativitate.

În privinţa carierei şi locului de muncă, este puţin probabil ca Racii să fie nevoiţi să încerce prea multă să realizeze proiecte pe care deja le-au îndeplinit până în iulie 2015. În ceea ce priveşte proiectele viitoare, Racii vor trebui să se gândească serios, deoarece energia lor nu va fi suficientă pentru a acoperi toate oportunităţile care li se oferă. Racii trebuie să creadă în ei, să nu se îndoiască de forţa şi de puterea lor, dar nici să le supraestimeze. Aceasta ar putea fi cea mai mare greşeală pe care o pot face acum. Trebuie să se concentreze pe ceea ce cred ei că are mai mult potenţial.

În termeni de relaţii personale, iulie 2015 va fi o lună caracterizată de direcţia pe care o dau Racii vieţii lor, cu o diferenţă fundamentală – nimeni nu le va oferi oportunităţi la acest capitol. Asta înseamnă că Racii vor trebui să le găsească singuri. Atenţia lor, dorinţele lor sincere şi competenţa într-un anumit domeniu sau altul vor determina ce situaţii pot fi scoase la iveală pe harta ce defineşte viaţa Racului. Asta înseamnă că, pe măsură ce Racii vor fi mai interesaţi de o anumită turnură pe care o iau evenimentele, cu atât sunt mai multe şanse ca acel lucru să se întâmple. Cu toate acestea, Racii trebuie să fie pregătiţi şi să ştie că la un moment dat vor fi nevoiţi sp renunţe la tot pentru a menţine situaţia sub control.

Leu

Deşi se anunţă destul de multe probleme pentru luna iulie 2015, influenţa lui Pluto te va ajuta să treci cu uşurinţă pentru fiecare impediment. Ar fi bine, totuşi, să nu te ocupi de mai multe sarcini odată, ci să îţi prioritizezi problemele. Fii atentă în mod special la persoanele care vor să câştige de pe urma ta şi concentrază-te astfel încât să obţii maximum din fiecare decizie pe care o iei.

Încă de la începutul lunii iulie o să te simţi uşor "strânsă cu uşa" de partenerul tău şi de cei din familie. Dacă eşti căsătorită şi locuieşti cu părinţii, din nefericire nu vei avea parte de linişte, aşa că ar fi indicat să îţi planidici cât mai curând o vacanţă.

Din punct de vedere profesional, se anunţă o lună cu roade bune. Indiferent de cât de mult îşi propun cei din jur să îţi pună piedici, vei reuşi să stai departe de energiile negative şi să te concentrezi pe lucrurile care îţi pot aduce beneficii financiare.

Fecioara

În ceea ce priveşte sfera anteprenorială şi cea financiară, Fecioara se află sub un val de noroc. În luna iulie 2015 trebuie să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante, dar nu trebuie să uiţi să acorzi atenţie, de asemenea, detaliilor.

Începând cu 16 iulie vei observa anumite schimbări pe plan profesional, lucru ce te va mobiliza să tragi şi mai mult pentru ca proiectele pe care le ai în desfăşurare să se realizeze.

Pe plan sentimental, luna iulie 2015 se va termina într-o notă negativă, din păcate. În realitate, totul este mult mai simplu decât pare. Dacă eşti logodită sau căsătorită, atunci trebuie să te pregăteşti să accepţi să faci mai multe compromisuri în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul. Cearta nu este cea mai bună opţiune, mai ales în cazul în care jumătatea ta este imună la divergenţe.

Balanta

Din punct de vedere profesional, în luna iulie 2015 ai parte de multe oportunităţi. Începând cu 10 iulie, vor avea loc numeroase activităţi care te vor ajuta să treci mult mai uşor peste probleme. Încearcă să închei parteneriate pe termen lung cu cei cu care colaborezi, pentru că te vei bucura de rezultate cu adevărat surprinzătoare.

Pentru fiecare activitate pe care o întreprinzi trebuie să ai o strategie. Dacă nu ai o afacere personală, nu îţi fie teamă să ai iniţiativă la locul de muncă, doar pentru că ai putea să îţi superi colegii.

În luna iulie 2015, se pare că vei renunţa la compania prietenilor în favoarea partenerului. Nu ai de gând să îţi pui nicio secundă jumătatea pe locul doi. Planifici o vacanţă romantică, unde să vă puteţi bucura cât mai mult unul de celălalt şi unde să puteţi fi cât mai de parte de răutatea celor din jur.

Scorpion

Luna iulie 2015 reprezintă o perioadă de succes pentru Scorpion. Luna va începe de la Luna Plină (1 iulie), fapt pentru care te vei simţi plină de energie din primele momente. Ar putea părea surprinzător, dar în această perioadă îţi sunt suficiente 5 ore de somn ca să îţi reîncarci bateriile.

Concentrază-te mai degrabă pe partea tehnică a problemei şi nu te aventura să iei decizii decât dacă ai mare încredere în intuiţia ta. În ceea ce priveşte relaţia cu colegii, încearcă să oferi o mână de ajutor ori de câte ori consideri că cineva are nevoie, dar nu uita nicio secundă de lucrurile pe care trebuie să le faci pentru tine.

În luna iulie 2015 vei avea parte de o avalanşă de sentimente. Concentrează-te în mod special pe ceea ce îţi dictează inima şi încearcă să nu iei în seamă sfaturile celor din jur. Nu trebuie să iei decizii în funcţie de presiunea la care te supun cei din familie. Dacă este nevoie, fă un pas înapoi şi gândeşte-te bine ce este mai important: dragostea sau banii?

Săgetător

Nativii acestei zodii vor avea parte de un mediu plăcut pe plan sentimental, astfel încât vor putea să rezolve orice problemă fără a cheltui prea multă energie. Sentimentele şi emoţiile vor fi amplificate în luna iulie pentru Săgetători, aşa că ar trebui să acorde mai multă atenţie vieţii personale.

Într-un fel sau altul, şi pe plan profesional vor apărea surprize pentru nativii din zodia Săgetătorului. Din păcate, însă, multe dintre aceste suprize vor fi unele negative. E important să nu îşi piardă speranţa, fiindcă toate aceste neplăceri se încheie începând cu a doua jumătate a lunii iulie. Dacă te ţii tare pe poziţie în primele zece zile ale lunii, şansele ca unele circumstanţe nefaste să îţi dea planurile peste cap sunt minime. Concentrează-te şi definitivează-ţi priorităţile. Vei avea energie suficientă pentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile, însă nu şi abilitatea de a le concretiza pe toate aşa cum ţi-ai dorit. Asta înseamnă că trebuie să ştii care sunt acele proiecte care merită un efort suplimentar din partea ta. Dacă nu eşti dispusă să renunţi la unele dintre ele, vei ajunge să pierzi totul.

Planetele aduc influenţe favorabile în sfera relaţiilor personale, aşa că poţi lăsa grijile deoparte, în favoarea unei lungi vacanţe. Lasă-te dusă de val şi rezistă tentaţiei de a frâna atunci când lucrurile prind viteză. Dacă eşti singură, poţi plănui o vacanţă alături de prieteni sau o călătorie care să îţi permită să îţi extinzi orizonturile, descoperind noi oportunităţi pe plan personal sau profesional. Chiar dacă momentan ai senzaţia că lucrurile nu merg în direcţia potrivită, nu te concentra prea mult asupra acestui aspect şi acordă atenţie lucrurilor cu adevărat importante pentru tine, cum ar fi partenerul de cuplu. În luna iulie poţi scăpa de influenţele negative sau gândurile care nu îţi dau pace de multă vreme.

Capricorn

Astrele te vor feri de posibile greşeli pe care ai putea să le faci în luna iulie, oferindu-ţi doza de energie pozitivă de care ai nevoie, mai ales pe plan amoros. În ciuda sprijinului venit din partea planetelor, există şanse mari să întâmpini unele dificultăţi pe plan profesional.

Sfera finanţelor şi antreprenoriatului se întrevede a fi plină de reuşite, însă va trebui să iei unele măsuri de precauţie pentru a evita eventuale probleme. În primul rând trebuie să te ocupi de cei mai înverşunaţi adversari în primele zece zile ale lunii. Ulteriori, trebuie să te concentrezi asupra îndeplinirii unor îndatoriri care îţi vor oferi un avantaj. Dacă nu te ocupi de ele până la jumătatea lunii iulie, nu vei mai avea şansa de a o face ulterior. Important este, însă, să nu încerci să le demonstrezi cu orice preţ celor din jur că eşti mai cu moţ. Urmează pur şi simplu direcţia pe care o consideri corectă. Evită să iei decizii pripite. Adună-ţi toată energia, gândeşte-te şi pregăteşte-te pentru o oportunitate ceva mai mare care poate apărea în viitor.

În sfera relaţiilor personale pot apărea evenimente neaşteptate, care vor aduce nativilor din zodia Capricornului momente de fericire. Cel mai important eveniment pentru cei aflaţi într-o relaţie va avea loc la mijlocul lunii iulie. Este important să acorzi o atenţie deosebită relaţiei cu părinţii, fiindcă pot apărea conflicte care să-ţi complice viaţa. Dacă nu ai un partener, pregăteşte-te sufleteşte, pentru că niciunul dintre evenimentele programate pentru luna iulie nu vor decurge aşa cum te aşteptai.

Vărsător

Luna iulie nu le pregăteşte surprize Vărsătorilor, fiind o perioadă stabilă, pozitivă, fără evenimente semnificative. Planetele oferă nativilor energie din plin, astfel încât se va observa o creştere a productivităţii. Nici pe plan sentimental nu vor avea parte de bătă de cap, iar anumite situaţii din trecut se vor dovedi utile pentru evenimentele din prezent. Vărsătorii vor căpăta astfel încredere în forţele proprii şi vor depăşi cu uşurinţă orice obstacol.

În sfera antreprenoriatului şi carierei, Vărsătorii vor întâmpina situaţii pe care le vor găsi extrem de interesante. Trebuie să fie pregătiţi pentru situaţii din care nu vor ieşi învingători, dar graţie cărora vor acumula experienţa care va reprezenta fundaţia succesului pe termen lung. Prioritizează activităţile importante şi ascultă-ţi intuiţia, fiindcă va fi principalul tău aliat în această perioadă. Concentrează-te, însă rămâi relaxată în acelaşi timp şi încearcă să îţi laşi gândurile să zburde libere. Ia câte o pauză ori de câte ori simţi nevoia şi, orice ar fi, NU intra în conflict cu persoanele aflate în poziţii de conducere. Sunt şanse mari ca tu să nu ai dreptate, întrucât nu deţii toate informaţiile cu privire la situaţia respectivă. Ba mai mult, cineva croieşte tot soiul de intrigi care te vizează, iar acel cineva ar putea fi chiar unul dintre cei mai apropiaţi colegi.

Nici în sfera relaţiilor personale nu vei avea parte de situaţii mai puţin ambigue. Pe de o parte, nu se întrevăd probleme majore, însă pe de altă parte, îţi va fi greu să îţi dai seama ce îţi rezervă destinul în urma situaţiilor complicate apărute în viaţa ta. Acordă atenţie sporită prietenilor apropiaţi, întrucât vor avea mare nevoie de sprijinul tău. Chiar dacă ai impresia că nu îi poţi ajuta, trebuie să ştii că faci o mare greşeală, care se va dovedi fatală nu numai pentru prietenia voastră, ci şi pentru persoana care se baza pe sprijinul tău. Ai puterea de a oferi ajutor, aşa că încearcă să iei decizia corectă planificând pe cât posibil şi anticipând consecinţele acţiunilor tale. Nu îi lăsa pe cei din jur să te influenţeze, cu excepţia situaţiilor în care este vorba despre partenerul de cuplu.

Peşti

O perioadă activă pentru nativii din zodia Peştilor, în care nicio situaţie nu va stagna, beneficiind de influenţa pozitivă a astrelor. Venus îi va ajuta atât pe plan amoros, dar şi în ceea ce priveşte aspectele financiare.

Luna iulie este favorabilă pentru dezvoltarea profesională, însă Peştii trebuie să dea dovadă de seriozitate şi perseverenţă. Cei care vor să îşi schimbe domeniul de activitate sau vor să aibă propria afacere sunt pe drumul cel bun, aşa că nu trebuie să plece urechea la cei din jur. Complicaţii apar în ceea ce priveşte aspectele tehnice, fiind nevoie de aliaţi puternici pe care îi ai în anturaj, însă nu i-ai identificat încă. Nu încerca să muţi singură munţii din loc, fiindcă în ciuda faptului că ai putea reuşi, nu vei face decât să îţi investeşti greşit resursele şi să îţi epuizezi energia. Vei primi ajutorul de care ai nevoie numai dacă înveţi să fii recunoscătoare.

Venus îi va proteja pe cei din zodia Peştilor de probleme în sfera relaţiilor personale. Cu toate acestea, dificultăţi vor întâmpina cei care nu au un plan bine pus la punct şi nu prea ştiu ce îşi doresc. Nu te poţi plânge, însă, fiindcă niciun vânt nu este favorabil pentru un vas care nu are o direcţie stabilită. Ai sprijinul astrelor, aşa că tot ce ai de făcut este să îţi dai seama încotro vrei s-o apuci. În relaţia cu cei apropiaţi, trebuie să ai răbdare şi să dai dovadă de diplomaţie.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...excepţional, iar astrele îi pun la încercare. Descoperă previziunile pentru celelalte zodii pe feminis.ro. ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar