Care este genul de film potrivit pentru tine, în funcţie de zodie

De în Monden 15 iun 2015

Fiecare zodie are preferinţele sale în materie de filme şi producţii cinematografie. Tu poţi să ghiceşti ce gen de film se potriveşte perfect cu profilul zodiei tale?

femeie cinema

Berbec

Genul filmului: Acţiune

Berbecii adoră aventura şi filmele care se desfăşoară într-un ritm rapid. Aşa că nu este de mirare că filmele preferate ale acestor nativi sunt cele de acţiune. Într-adevăr, poate că Berbecii nu îşi doresc să se ia după dictonul "Trăieşte rapid, mori tânăr", dar exploziile din filme sunt într-adevăr impresionante.

Taur

Genul filmului: Dramă

Nativii acestui semn zodiacal sunt recunoscuţi pentru forţa lor emoţională şi pentru personalitatea lor hotărâtă, de neclintit. Taurii sunt loiali până la final şi nu contează ce tip de presiuni şi de obstacole apar în calea lor, se ştie că vor persevera.

Gemeni

Genul filmului: Comedie romantică

La fel ca aceste tipuri de comedii romantice, Gemenii sunt amuzanţi, distractivi, deschişi la suflet şi plini de haz. Gemenii sunt practic o gură de aer proaspăt în mijlocul haosului zilnic şi întotdeauna, după ce te întâlneşti cu un nativ din semnul Gemenilor, vei pleca cu zâmbetul pe buze.

Rac

Genul filmului: Dramă de epocă

Filmele care pun accentul pe nostalgie sau care te fac să iei aminte la un moment clasic din istorie vor fi cu siguranţă genurile definitorii de filme ideale pentru Raci. Acest gen reflectă perfect natura sentimentală a Racilor şi scot la iveală cu adevărat dragostea lor pentru prieteniile apropiate şi pentru relaţiile cu familia.

Leu

Genul de film: Muzical

Leii iubesc partea teatrală a vieţii. Aceşti nativi trăiesc pentru strălucire şi pentru lumina reflectoarelor, dar, sincer, cel mai mult le place drama. Filmele muzicale, la fel ca nativii din zodia Leului, au toate caracteristicile esentiale ale decadenţei, ale exagerărilor, dar cu destul farmec şi umor cât să câştige în defavoarea celor mai reticente persoane.

Fecioară

Genul de film: Thriller

Fecioarele sunt gânditorii clasici, ele tind să fie sceptice, să analizeze totul şi să fie foarte buni observatori. Atunci când te aştepţi cel mai puţin, Fecioara îţi va pune pe masă unele fapte şi informaţii care te vor face să te îndoieşti de tot ceea ce ştii. Aşa că nu este de mirare că le plac filmele din categoria thriller.

Balanţă

Genul de film: Război

Trăsătura dominantă a Balanţelor este simţul lor profund de dreptate, de justiţie. Acest lucru le face pe Balanţe să aibă o potrivire perfectă cu orice gen de film care ia în calcul deciziile majore dintre bine şi rău, dar şi teama de a face alegerea greşită. Cu adevărat dure, Balanţele au o busolă morală puternică şi întotdeauna încearcă să îndrepte răutăţile din lumea lor.

Scorpion

Genul de film: Western

Scorpionii sunt chintesenţa acelor călăreţi singuratici, acei cowboy misterioşi, care exercită un anumit magnetism, care sunt departe de tot şi de toate. La fel ca acele personaje cowboy din genul de film Western, Scorpionii sunt anti-eroii propriilor lor poveşti de viaţă şi sunt văzuţi adeseori ca fiind detaşaţi şi inabordabili. Dar, de fapt, sub toate aceste trăsături aparente se află o inimă de aur.

Săgetător

Genul de film: Fantastic

Persoanele născute sub semnul Săgetătorului sunt în general pline de minuni şi au o sete mare pentru cunoaştere. Acest lucru se potriveşte bine cu magia şi misticismul care se găsesc în filmele fantastice. Săgetătorul şi genul fantasy vestesc în aceeaşi măsură tipul de persoană aventuroasă, care este pregătită să înveţe totul despre marile mistere ale vieţii.

Capricorn

Genul de film: SF (Science-Fiction)

Capricornii sunt un semn ce reprezintă persoane cu o voinţă puternică, pline de resurse, care nu stau cu mâinile în sân, ci se duc să obţină ce îşi doresc. Dintre toate, Capricornii se bucură din plin de genul de filme din categoria SF. În science-fiction este vorba despre explorare şi cercetare, de afundare în întrebările dificile ale vieţii (dintr-un punct de vedere diferit). Iar toate acestea sunt atrăgătoare pentru Capricorni.

Vărsător

Genul de film: Documentar

Documentarele şi Vărsătorii au în comun trăsătura de a fi o resursă de informaţii şi cunoştinţe foarte bune. Vărsătorii au tendinţa de a fi curioşi, dar temeinici şi minuţioşi. Vor afla detalii în cel mai scurt timp, din orice domeniu îi interesează şi pentru care se documentează şi au un talent deosebit atunci când este vorba de a împărtăşi informaşiile într-un mod care nu este niciodată plictisitor.

Peşti

Genul de film: Animaţie

Persoanele născute sub semnul Peştilor au o natură mai libertină, au tendinţa de a cultiva evadarea din realitatea vieţii de zi cu zi şi vor să caute refugiul în filmele de animaţie. Peştii adoră lucrurile care demonstrează cu adevărat puterea imaginaţiei. Şi ce poate fi mai bun pentru a-ţi stimula imaginaţia decât un film animat?

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi