Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Lipsa acestor vitamine îți dă dureri de cap

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Cele mai bune 6 melodii de Crăciun din 2019

Citeste mai mult»

Cum să realizezi bilanțul de sfârșit de an

Citeste mai mult»

3 idei pentru a trece cu bine peste sărbători

Citeste mai mult»

20 de filme marca Hallmark, speciale pentru perioada...

Citeste mai mult»

Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

HOROSCOP: Cum să îţi schimbi viaţa RADICAL în 2017, în funcţie de zodie

Ai citit deja previziunile astrologice pentru 2017 şi ştii deja ce te aşteaptă în anul ce urmează, însă ştii, oare, cum să reuşeşti să îţi schimbi viaţa în bine cu ajutorul astrelor? Află cum să profiţi de semnul zodiacal în care te-ai născut pentru a aduce soarele pe strada ta pe viitor.

Berbec

Mai curajos decât toate celelalte semne zodiacale la un loc, Berbecul îşi asumă riscuri şi merge mereu mai departe decât oricine altcineva. Încăpăţânat peste măsură, aventuros şi cu o energie fără margini, Berbecul este adesea acuzat că nu are răbdare. Poate trece drept arogant fiindcă tinde să demonstreze că are mereu dreptate şi are o voinţă de fier.

Sinceritatea lor este recunscută, fiindcă nu se gândesc de două ori înainte de a spune ce au pe suflet.

Lider înnăscut şi avid de putere, Berbecul trebuie să înveţe să îşi gestioneze latura pasională, să nu se mai arunce mereu cu capul înainte. Astfel, nu ar mai exista nimic care să stea în calea succesului său.

Citeşte şi: Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe, Capricorni şi...

Taur

De încredere, practici, loiali şi stabili, Taurii văd, totuşi, roşu în faţa ochilor dacă îi calci pe coadă. Răbdarea lor este legendară, aşa cum sunt şi alte două trăsături esenţiale: încăpăţânarea şi lenea.

Apreciază siguranţa financiară şi lucrurile fine în viaţă, nu îşi asumă riscuri şi este precaut din fire. Promiscuitatea nu este nici ea o trăsătură caracteristică Taurului. Odată ce s-a îndrăgpostit şi se simte în siguranţă, este un partener loial şi devotat până la adânci bătrâneţi.

Dacă vor să le meargă şi mai bine, trebuie uneori să meargă pe încredere şi să facă paşi în necunoscut, chiar dacă nu le plac riscurile. Dacă nu ies din zona de confort, Taurii nu au şanse să obţină succesul dorit.

Gemeni

Are numeroase calităţi, printre care inteligenţa şi prezenţa de spirit. Rareori ai parte de momente plictisitoare în compania unui nativ din Gemeni. Comunică excelent, este agil, flexibil şi se adaptează rapid. Îi lipseşte, totuşi, constanţa, abilitatea de a se exprima din punct de vedere emoţional şi de a lua lucrurile în serios.

Libertatea este importantă pentru acest nativ, însă dacă îl legi cu o sfoară destul de lungă încât să nu îşi dea seama că este prins, vei vedea că se întoarce mereu acolo unde simte că îi este locul.

Pentru a-ţi transforma radical viaţa, încearcă să îţi dedici timpul unei singure activităţi şi încearcă să te specializezi pe un singur lucru, în loc să risipeşti resurse în stânga şi în dreapta, fără să excelezi pe niciun plan.

Rac

Sensibil şi protector peste măsură, emotiv şi cu o dorinţă înnăscută pentru siguranţă, Racul dă dovadă de multă compasiune. Însă nu trebuie să ai impresia că îl poţi folosi pe post de preş. Este ambiţios şi pune pasiune în tot ceea ce face.

Loial şi empatic, cu cele mai bune intenţii în minte mereu, Racul face totul ţinând cont de emoţii. Este un semn zodiacal complex, cu dipoziţie schimbătoare şi o lipsă acută de încredere în cei din jur.

Pasional din fire, este rece şi dur la exterior, dar extrem de blând odată ce i-ai intrat pe sub piele. Sfatul astrelor pentru Raci este acela de a-şi asculta instinctele dacă vor o viaţă mai bună, chiar dacă uneori intuiţia îi duce pe drumuri cu multe obstacole.

Leu

Generos şi cu o inimă bună, carismatic şi plin de încredere în sine, Leul adoră să fie în centrul atenţiei şi să fie apreciat. Teatrul şi exagerările sunt nelipsite, ca urmare a dorinţei Leului de a fi observat constant. Cu toate acestea, nu se aşteaptă ca toată lumea să fie la picioarele lui fără ca el să depună efort. Se va strădui mereu să fie cel mai bun. Pe plan sentimental îi placă să seducă şi să îşi surprindă mereu partenera.

Pentru ca viaţa lor să fie mai bună, Leii trebuie să arate că pot fi de încredere şi să lase în urmă teama de a fi respinşi, de a fi daţi la o parte.

Citeşte şi: Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe, Capricorni şi...

Fecioară

Este o fire practică şi de încredere, cu o inteligenţă remarcabilă şi o minte analitică. Deedicată şi disciplinată, Fecioara ţine mereu cont de cei din jur şi are un simţ al responsabilităţii crescut.

Oare cine va strânge oalele sparte de alţii? Unii o cred pretenţioasă şi exagerată. E drept, e criticul, cinicul, workaholicul, ipohondrul şi perfecţionistul zodiacului. Însă modestia o determină pe Fecioară să nu-i fie teamă niciodată de a se implica şi a se "murdări" pe mâini pe parcurs.

Meticuloasă până peste poate, Fecioara nu se lasă până nu e totul pus la punct aşa cum trebuie, însă rareori o vezi lăudându-se cu realizările ei. Dacă vrea să aibă o viaţă mai bună, Fecioara trebuie să înveţe să le arate celor din jur, chiar dacă nu poate să fie lăudăroasă, că ea este prima care pune umărul la treabă când situaţia se îngreunează.

Balanţă

Corectitudinea este foarte importantă pentru acest nativ. La fel şi nevoia de pace şi armonie, în ciuda faptului că Balanţa nu este neapărat o fire echilibrată. Indecisă de multe ori, Balanţa este, totuşi, întruchiparea şarmului, cu o inteligenţă care o face irezistibilă.

Flirtează mult, adoră să socializeze şi îi place să fie înconjurată de frumuseţe.

Dacă vrei să-ţi meargă bine, fii tu însuţi, chiar dacă există riscul să deranjezi pe unul sau pe altul. Nu îţi încărca mintea cu problemele altora şi aminteşte-ţi că ai şi tu o viaţă personală de care trebuie să te ocupi cu seriozitate.

Scorpion

Secretos din fire, Scorpionul este, touşi, un om de încredere, care îşi ţine promisiunile. Atenţie, însă, la trădări! Nu se lasă până când nu plăteşte cu aceeaşi monedă, fiindcă răzbunarea e dulce pentru acest nativ.

Ambiţios din fire, gelos şi posesiv, cu un sex-appeal ieşid din comun, acest nativ este extrem de periculos pentru sexul opus.

Sfatul astrelor se leagă de misterul care îl învăluie constant pe Scorpion. Dacă vrei să-ţi meargă mai bine, lasă loc celor care ţin la tine în inima ta. Lasă-i să-ţi vadă slăbiciunile şi exprimă-ţi mai des sentimentele.

Săgetător

Excesul este cuvântul lor preferat. Exagerat de optimişti, Săgetătorilor le place să îşi asume riscuri şi să parieze. Acesta este unul dintre cele mai aventuroase semne zodiacale, iar norocul îl urmăreşte peste tot, pentru că ştie să "miroasă" oportunităţile. Nu ratează nicio ocazie şi rareori se gândeşte de două ori înainte de a face un pas.

Deşi riscă să facă multe greşeli pentru că are prea multă încredere în el, vede mereu partea plină a paharului.

Săgetătorul ţinteşte departe, este o fire deschisă şi reuşeşte mereu să se ridice atunci când este doborât. Pentru a-i merge bine, totuşi, Săgetătorul trebuie să înţeleagă, totuşi, că nu poţi să te întinzi mai mult decât îţi este plapuma şi că dacă întinzi coarda prea mult, se rupe în cele din urmă.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului par mai tineri pe an ce trece. Eşti practic şi responsabil, răbdător, disciplinat şi ambiţios. Ai succes de cele mai multe ori şi depăşeşti orice obstacol, chiar dacă te mai şi împiedici. Nimic nu pare imposibil pentru tine.

Cu toate acestea, eşti uneori tentat să fii rece şi distant, nu te deschizi prea uşor şi pretinzi să fii respectată. Poţi fi prea serios uneori şi cu siguranţă exagerat de realist.

Astrele recomandă să laşi puţin hăţurile din mână, să îţi exprimi sentimentele mai des şi să înţelegi că a avea dreptate nu este mereu cel mai important lucru. E drept că merită să ai standarde înalte, însă uneori e bine să înveţi să fii tolerant.

Citeşte şi: Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe, Capricorni şi...

Vărsător

Sinceritatea este punctul forte al Vărsătorului şi nu îţi poţi dori un prieten mai bun. Se înţelege cu toată lumea şi aruncă pe geam orice fel de regulă. Original şi flexibil, inovativ şi intelectual, uneori excentric şi nevrotic, Vărsătorul este un rebel neconvenţional înnăscut.

Acest nativ aduce mereu cu el speranţa şi inspiraţia, iar lumea are nevoie de oameni ca el. Deşi detaşat emoţional, Vărsătorului îi pasă şi înţelege ce înseamnă să suferi.

Pentru a se bucura de viaţă la potenţial maxim, Vărsătorul nu trebuie să mai pună la suflet dezamăgirile şi nereuşitele. Are adesea tendinţa de a şoca şi de a tachina, însă în definitiv are toate atributele necesare pentru a transforma fanteziile în realitate.

Peşti

Blând şi timid, nativul din zodia Peştilor nu are un fir de răutate în tot corpul. Are tendinţa să viseze cu ochii deschişi şi evită confruntarea cu realitatea.

Suflet sensibil, nativul peşti este probabil cel mai intuitiv dintre toate semnele zodiacale. E senzual şi romantic, motiv pentru car excelează şi în domenii creative, fie artă, literatură, actorie sau muzică. Nu este pretenţios şi este un caz pierdut la capitolul bani.

Peştii sunt prea naivi uneori şi cad pradă unei poveşti siropoase, spuse de un chip inocent. Peştii urăsc cruzimea şi lipsa de corectitudine. Altruişti şi dispuşi să se sacrifice, devin adesea martiri.

Secretul unei vieţi mai bune pentru nativul din zodia Peştilor stă în a învăţa să nu se lase păcălit atunci când alege să ajute. Are nevoie de un obraz mai gros şi trebuie să îşi dea seama că viaţa trece pe lângă ei când visează cu ochii deschişi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...trebuie să îşi dea seama că viaţa trece pe lângă ei când visează cu ochii deschişi. Sursa: feminis.ro Comentarii...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
09 iul