Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Horoscop APRILIE 2016 - Se îngroaşă GLUMA pentru Gemeni, Vărsător şi...

Horoscopul lunii aprilie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Nativii din această zodie vor avea ceva probleme cu încrederea în propriile forţe în luna aprilie. Stima de sine are un rol extrem de important în obţinerea succesului aşa că e posibil ca această lipsă de încredere să te saboteze. Trebuie să ai ceva economii făcute pentru acestă perioadă întrucât nimic nu e sigur acum, iar stabilitatea financiară reprezintă întotdeauna un atuu.

Şi pe plan profesional lucrurile scârţâie, dar asta nu pentru că nu ai făcut ceva bine, ci pentru că, uneori, ghinionul îşi spune cuvântul. În loc să pierzi timp gândindu-te unde ai greşit, mai bine adună-te rapid şi ia-o de la capăt. Nu folosi tipare care par de succes, pentru că nu există un model de succes valabil pentru toată lumea. Experimentează şi vei reuşi să găseşti calea către succes. Acum, mai mult ca niciodată, vei constata că oamenii cu care lucrezi sunt cei mai de preţ aliaţi ai tăi.

În sfera personală, lucrurile sunt chiar mai complicate de atât în aprilie, dar vestea bună e că totul se va aranja până la finalul lunii. În lunile ce au trecut ai fost într-o continuă căutare. Ai găsit ce îţi doreai, acum trebuie să hotărăşti ce e de făcut. Nu te grăbi şi nu uita să ceri ajutorul celor din jur. E posibil ca apropiaţii să nu îţi spună întotdeauna ce îţi doreşti să auzi, însă poţi să fii sigură că îţi vor spune de fiecare dată ce trebuie să auzi.

Taur

A doua lună de primăvară vine cu o mulţime de lucruri bune pentru nativul din zodia Taur. Cu toate că nu stabilitatea este cuvântul cheie al lunii, Taurul va fi avantajat de situaţiile în care va fi pus. La jumătatea lunii e posibil ca emoţiile nativilor din această zodie să scape de sub control. Aşadar, ai face bine să îţi stăpâneşti impulsivitatea care te caracterizează şi să nu iei nicio decizie în momente de furie. Totuşi, nu trebuie să aştepţi ca lucrurile să se rezolve de la sine, ci să acţionezi rapid şi eficient pentru a soluţiona problema.

Pe plan profesional, nu numai perseveranţa îţi va fi aliat, ci şi intuiţia, care îţi va ghida paşii către succes. Analizeze amănunţite nu te vor ajuta să reuşeşti în luna aprilie, ci instinctul este cel care te va face să fii învingătoare. Aşadar, ascultă-ţi inima şi nu vei da greş. Ocupă-te singură de lucrurile cu adevărat importante, nu delega oameni pentru că niciodată aceştia nu vor face lucrurile exact aşa cum îţi doreşti tu. Dacă lucrezi pentru cineva, ascultă-ţi inima şi nu îţi încălca principiile de dragul cîştigurilor materiale.

Pe plan sentimental, lucrurile se mişcă foarte repede. Apar ceva probleme, însă trebuie să le rezolvi cu zâmbetul pe buze pentru că altfel îţi vor părea şi mai grave decât sunt deja. Toţi apropiaţii tăi vor simţi nevoia ca, în această lună, să îţi împărtăşească cele mai arzătoare probleme ale lor, având totodată pretenţia ca tu să le înţelegi şi să le sfătuieşti. Ai răbdare, ajută-i pe toţi, dar nu uita de tine. Fă-ţi timp pentru activităţile tale de suflet, călătoreşte, plimbă-te şi citeşte chiar dacă timpul pare să fie împotriva ta. Problemele se lipesc de cei care nu au o ocupaţie aşa că găseşte-ţi mereu una.

Gemeni

Gemenii vor suferi câteva decepţii în luna aprilie. Aceştia vor trece peste dacă îşi vor păstra oprimismul care îi caracterizează şi dacă nu vor dramatiza. O mulţime dintre oamenii care îl înconjoară pe nativul din această zodie se vor dovedi a fi altfel decât pretindeau. Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii dezamăgită, ci că trebuie să îţi înveţi lecţia. Adesea, cel mai aprig duşman se dovedeşte a fi mai nobil decât cel mai bun prieten.

Pe plan profesional, nativul din zodia Gemeni va fi nevoit să schimbe strategia pentru a izbuti. Iniţiativa nu trebuie să îţi lipsească şi trebuie să te implici de fiecare dată când situaţia o cere. Luna aprilie va fi luna în care poţi schimba lucrurile aşa cum de multe ori ai visat. Lasă faptele să vorbească pentru tine. Încearcă, de asemenea, să priveşti lucrurile din altă perspectivă decât o faci de obicei pentru a găsi noi soluţii pentru problemele vechi.

Luna aprilie este luna în care vei deveni, fie că vrei sau nu, un lider spiritual pentru cei din jurul tău. Familia, prietenii şi colegii vor fi fascinaţi de tine şi de atitudinea ta în această perioadă. Relaţia cu partenerul de viaţă te va ajuta să îţi regăseşti inspiraţia. Nu trebuie să îţi fie teamă să îţi exprimi dorinţele şi să îţi expui sentimentele pe tavă. Urmează exemplul copiilor care nu ţin cont de regulile impuse de societate, spun lucrurilor pe nume şi rezolvă orice problemă discutând-o.

Rac

A doua lună de primăvarăva fi una minunată pentru nativul din zodia Rac. Ai o energie pozitivă care te ajută să obţii ce vrei, când vrei, dar şi stropul acela de noroc atât de necesar uneori. Fenomene unice în viaţăp, evenimente importante şi trăiri nemaîntâlnite îl vor copleşi pe Rac în luna aprilie. Tot Universul pare să completeze în favoarea acestui nativ.

Pe plan profesional, luna aprilie va fi una decisivă pentru cei născuţi sub acest semn zodiacal. În timp ce unii îşi vor schimba jobul, alţii vor fi nevoiţi să se mute din pricina jobului în alt oraş, poate chiar în altă ţară. Ai încredere în tine şi ascultă-ţi inima atunci când iei o decizie importantă. Nimic nu se întâmplă de la sine şi toate lucrurile cu adevărat importante cer un sacrificiu. E bine să îţi depăşeşti propriile limite dar asta nu înseamnă că trebuie să lucrezi 20 de ore pe zi şi să neglijezi alte aspecte importante ale vieţii tale. De asemenea, e important să nu iei nicio decizie pe moment, ci să te gândeşti cle puţin o zi, oricât de hotărâtă ai fi.

Luna aprilie va fi una agitată şi pe plan personal, însă în sensul bun al cuvântului. O mulţime de evenimente interesante vor apărea în agenda ta şi tu nu trebuie să ratezi niciunul pentur că, dacă nu ţi-ai găsit încă jumătatea, ai mari şanse ca în aprilie 2016 să o găseşti. Nu trage concluzii pripite şi nu judeca oamenii după aparenţe pentru că s-ar putea să te înşeli şi să nu ai şansa de a îţi face o a doua părere.

Leu

O să te loveşti de câteva probleme administrative în luna aprilie, poziţia lui Mercur îţi va da mult de furcă la serviciu. Sunt însă probleme mici pe care le poţi controla chiar dacă îţi dau bătăi de cap. De fapt, începe o lună constructivă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Înseamnă mult pentru tine şi vei avea şansa să faci impresie bună la birou, dar fii atentă să nu exagerezi cu observaţiile şi nemulţumirile căci nu vrei să fii luată de soacra nebună la serviciu. În general, vei simţi că semnele destinului încep să se vadă".

În ceea ce priveşte sănătatea, având în vedere că vine o perioadă aglomerată la serviciu, vei simţi un pic lipsa energiei pe parcursul zilei dar vei avea puterea să mergi mai departe. Stai bine cu nervii, chiar dacă vei fi constant pusă în situaţii dificile, şi reuşeşti să treci cu calm peste ele, fără să-ţi pui în pericol sănătatea. În plus, te vei odihini foarte bine noaptea, ceea ce e un avantaj major pentru toţi cei care vor să-şi construiască o carieră.

Viaţa amoroasă e plină de surprize în aprilie, cu evenimente foarte speciale pentru a doua lună a primăverii. Se întâmplă în sfârşit ceva major în viaţa ta, ori îţi pregăteşte partenerul ceva extrem de neaşteptat, ori a venit timpul să vorbeşti în sfârşit cu colegul de la birou. Cert este că asta e luna în care o să simţi fluturaşi în stomac.

Fecioară

Din păcate, luna aprilie nu îţi va surâde la muncă. Nu vorbim de un eşec, ci de o perioadă mai întunecată la locul de muncă care va dura aproape toată luna. Ai dat tot ce ai avut mai bun din tine în lunile care au trecut, ţi-a mers bine, dar acum se întoarce roata, ai parte de un şef insuportabil sau de nişte cerinţe supraomeneşti care te pun în dificultate. Trebuie să fii pregătită pentru o rundă de efort şi vitalitate la birou, cel mai important lucru fiind acela de a te face auzită.

Nativii din această zodie trebuie să-şi mobilizeze forţele la început de lună ca să fie pregătiţi pentru jihadul ce va urma. Nu e Dracul atât de negru dar, cum am mai spus, traversezi o perioadă dură la locul de muncă şi trebuie să fii pregătită moral. Se apropie şi prima victorie, nu dispera.

Schimbări importante în dragoste pentru Fecioară. Dacă nu îţi merge ca pe roate la birou, la capitolul iubire stai bine. Acesta e momentul să reaprinzi flacăra pasiunii, dacă eşti într-o relaţie de durată, iar dacă eşti single, e momentul să alegi din cei doi bărbaţi care îţi dau târcoale. Ascultă-ţi inima!

Balanţă

Luna aprilie va fi una memorabilă pentru Balanţe în ceea ce priveşte cariera. Începe o perioadă înfloritoare la locul de muncă dar ai grijă cum te raportezi la ea, nu va dura o veşnicie. Vei izbuti de una singură, fără ajutorul prietenilor sau a familiei. Vei fi foarte mândră de tine doar că asta înseamnă singurătate, multe seri muncind între patru pereţi.

Reuşitele la job vor fi pe măsură şi îţi vor influenţa starea de bine pe tot parcursul lunii de primăvară. Ai şansa acum să pui în balanţă bunele şi relele şi să faci alegerea mult aşteptată. Să te alegi pe tine, să faci în sfârşit ce este mai bine pentru tine, în detrimentul altora. Din păcate, nu vei fi aşa vitează toată luna, spre sfârşit vei pica şi tu în gol, aşa că nu te entuziasma prea tare şi parcurge cu grijă această perioadă, chiar dacă eşti pusă pe fapte mari.

Balanţele par să nu îşi găsească echilibrul în dragoste în luna care urmează. Dar, o veste bună ar fi că cineva pune ochii pe tine şi tu vei face tot posibilul să îl găseşti pe admiratorul secret. Cine ştie, poate e chiar prinţul pe cal alb, trebuie doar să-ţi dai silinţa să-l cauţi, poate fi o surpriză de proporţii.

Scorpion

Nativii din Scorpion au parte de o lună minunată în aprilie. O situaţie favorabilă le va ieşi în cale, una care le influenţează spiritul pe tot parcursul lunii. Poziţia Saturnului creează un fel de scut pentru Scorpion, care va fi apărat de toate aspectele negative. Una peste alta, e vorba de o perioadă înfloritoare pentru tine, constructivă, vivace şi frumoasă.

La muncă totul va merge strună, vei fi extrem de productivă şi lucrurile vor ieşi aşa cum ai plănuit tu. Trebuie să fii însă atentă că succesul tău la locul de muncă va atrage o mulţime de priviri nemulţumite şi atenţie nedorită. Dacă ai afacerea ta, aceasta e luna în care pe uşă va intra noul tău partener de business sau clientul mult dorit. Nu e timp să eziţi, e perioada în care trebuie să străluceşti la locul de muncă, să pui piciorul în prag şi să iei decizii ca un adevărat lider.

Luna aprilie s-ar putea să te surprindă un pic la capitolul dragoste, dar cu siguranţă evenimentele ce vor veni sunt dinamice şi promiţătoare. Vorbim despre o reală răsplată, în sfârşit vei primi de la partener lucrurile pe care ti le-ai dorit de multă vreme. Profită de etapa aceasta magică şi învaţă cât de mult poţi!

Săgetător

Pentru nativii din zodia Săgetătorului, luna aprilie va fi o perioadă plină de optimism şi o stare de bine constantă. Deşi vor fi bombardaţi de energii negative atât pe plan profesional, cât şi amoros, nu îşi vor pierde încrederea în forţele proprii, în ciuda faptului că nu vor reuşi tot ce şi-au propus. Nimic nu îi poate destabiliza pe aceşti nativi, iar problemele care îi stagnează evoluţia pe moment se vor dovedi uşor de depăşit.

Nu se arată situaţii excepţionale la locul de muncă, însă ar trebui ca Săgetători să se aştepte la unele eşecuri moderate. Nimic nu le va ieşi aşa cum au plănuit, însă nu este cazul să acumuleze frustrări pe această temă. Astrele recomandă acestor nativi să evite pe cât posibil pesimismul! Eşecurile se vor dovedi benefice, întrucât proiectele la care au lucrat erau departe de a fi perfecte şi nu meritau investiţii suplimentare. Este recomandat să fie evitate schimbările radicale, mai ales cele de ordin tehnic. Revizuieşte-ţi orice plan înainte de a trece la acţiune, fiindcă sigur vei identifica probleme. Încearcă să fii mai blând cu unii dintre colegi şi mai rigid cu persoanele aflate în poziţii de conducere. Apără-ţi punctul de vedere dacă eşti sigur că ai dreptate şi nu ceda, indiferent de statutul adversarului!

În viaţa privată, încearcă să fii cât mai discret cu putinţă. Vei întâlni pe plan personal situaţii similare celor de la locul de muncă. Se anunţă dezamgiri majore, însă cele mai mari vor veni tocmai în relaţia ta cu tine însuţi. Nu aplica presiune inutilă asupra partenerului de cuplu, pentru că nu aşa vei obţine ceea ce îţi doreşti. În familie, ai grijă să rezolvi micile probleme, fiindcă acele conflicte care par a fi de proporţii, sunt de fapt, iluzii. Încearcă să nu muşti mai mult decât poţi să mesteci şi analizează-te cât poţi de obiectiv, pentru a pute lua deciziile corecte.

Capricorn

Luna aprilie va aduce pentru Capricorni multă lumină şi evenimente dintre cele mai variate. Aceşti nativi vor fi protejaţi de orice energie negativă şi vor avea de câştigat în orice dispută cu adversarii. Vor reuşi să profite de orice provocare cu un minim de efort.

Pe plan profesional, Capricornii vor avea numeroase oportunităţi, însă este indicat să nu le folosească în interesul propriu, ci să încerce pe cât posibil să îi ajute şi pe cei din jur. Capricornii ar trebui să privească orice situaţie din mai multe perspective, încercând să nu cadă în capcana gândirii pur subiective. În luna aprilie, Capricornii vor învăţa să să rezolve problemele apelând la metode neconvenţionale, fapt ce le va aduce un plus de productivitate şi succes. Norocul este de partea lor, aşa că ar face bine să profite din plin, mai ales dacă nu deţin deja o poziţie de conducere. Pentru a reuşi, trebuie să fie deschişi şi prietenoşi. Nu-ţi fie teamă să îţi exprimi opinia şi să îi pui în banca lor pe cei care te atacă în mod nejustificat.

Pe plan persona, lucrurile decurg firesc şi nu e nevoie de soluţii ingenioase. Ba dimpotrivă! Partenerul îşi doreşte ca tu să fii ferm şi să pui piciorul în prag. Dacă reuşeşti să te ţii tare pe poziţie, tot ce ţi-ai dorit va deveni realitate. Vei constata cu cât de multă uşurinţă te poţi ridica la înălţimea aşteptărilor, chiar dacă toată viaţa te-ai îndoit cumva de asta. Doar pentru că eşti înconjurat de oameni care nu au un sistem de valori bine pus la punct, nu înseamnă că trebuie să te comporţi ca ei. În schimb, merită să te întrebi cu ce eşti tu mai bun decât cei pe care îi deteşti. Important este ca tu să fii convins că faci ceea ce trebuie, chiar dacă eşti judecat drept personaj negativ.

Vărsător

Pentru Vărsători, luna aprilie va fi o perioadă memorabilă, dar nu neapărat una constructivă. Astrele pot ajunge să îţi facă praf toate planurile cât ai clipi. Astfel, încă din primele zile ale lunii, nativii ar trebui să se aştepte la conflicte la locul de muncă. Cu toate acestea, nu se arată vreo ameninţare gravă, întrucât aceşti nativi dau dovadă de o forţă nebănuită. Energiile pozitive vor câştiga, în cele din urmă, teren în faţa celor negative, ceea ce ar putea duce la un rezultat favorabil. E important ca nativii să ţină minte un lucru: Dacă nu vrei să schimbi nimic, nimic nu se va schimba! Nici măcar cele mai puternice energii astrale nu vor putea să îţi atingă aspiraţiile.

Pe plan profesional va apărea o oportunitate unică. Vei avea de făcut o alegere care la rândul ei îţi va deschide multe uşi. Fii vigilentă şi analizează ce schimbări trebuie să faci pentru a obţine avantajele dorite. Nativii din zodia Vărsătorilor vor avea nevoie de o pauză sau măcar de o diminuare a ritmului de lucru. Astfel de momente îţi permit să evaluezi mai bine situaţia şi să iei deciziile corecte pentru un viitor strălucit. Aşadar, încearcă să nu cazi pradă deciziilor luate din impuls. O rezolvare la rece, într-un mediu calm, este cea mai bună opţiune.

În sfera emoţională, lucrurile sunt mai destinse, însă nu tocmai aşa cum ţi-ai dori. O schimbare va apărea în cuplu, fie o despărţire, fie o pasiune fulgerătoare. Încearcă să reduci numărul conflictelor din familie, în ciuda faptului că ştii că ai dreptate. Nu mai încerca să îţi impui punctul de vedere şi vei vedea că în scurt timp, cei dragi îşi vor da seama că au greşit, sporindu-ţi credibilitatea. Încearcă să menţii un echilibru la nivel emoţional, pentru ca micile probleme de familie să nu îţi întunece judecata. Ai nevoie de decizii luate calm şi obiectiv, aşa că nu te lăsa dusă de valul emoţiilor.

Peşti

O perioadă prolifică pentru Peşti, însă nu lipsită de probleme, mai ales pe plan profesional. Pe umerii lor va pica greul la locul de muncă, însă se vor descurca de minune, aşa cum fac întotdeauna.

Nu se vor arăta succese notabile pe plan profesional pentru aceşti nativi, însă vor putea pune bazele unui viitor strălucit în această perioadă. Orice mişcare este mai bună pentru Peşti decât stagnarea în această perioadă, aşa că astrele te sfătuiesc să nu pierzi timpul de pomană. Dacă simţi că resursele tale sunt pe cale să se epuizeze în ceea ce priveşte un proiect la care lucrezi, concentrează-ţi atenţia asupra altor aspecte pe moment. În luna aprilie, Peştii vor putea profita de pe urma faptului că sunt un semn zodiacal meticulos şi muncitor. Menţine-ţi încrederea în sine la nivel optim şi vei trece cu bine peste această perioadă.

Şi pe plan personal, energiile sunt similare celor de la locul de muncă. Nu vei avea prea mari bătăi de cap, însă trebuie să abordezi totul cu relaxare şi multă atenţie. Familia are nevoie de atenţie sporită în această perioadă. Acum este momentu să detensionezi o situaţie care fierbe de multă vreme. În relaţia cu partenerul de cuplu, nu îţi fie teamă să experimentezi. Vino cu idei originale, pentru a condimenta relaţia.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr