smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Ghid de cadouri - Universul Zen

De în Monden 11 dec 2008
Daca nu stii exact ce cadou i-ar face placere uneia din persoanele dragi, nu ai cum sa dai gres cu un obiect decorativ. Fie ca vei alege un ceas pentru sora sau prietena ta, fie ca soacrei ii vei face cadou un mic obiect de mobilier, noi iti propunem sa dai o raita prin magazinele online sau prin cele de decoratiuni interioare pentru a decide care dintre propunerile noastre isi vor face loc in viata si mai ales in casa oamenilor la care tii.

Iar daca mama ta este la fel de pasionata de obiectele antistres ca si a mea, ai de unde alege, pentru ca noi am cercetat si am descoperit obiectele care le pot face zilele mai senine celor pe care ii iubesti. Descopera cadourile antistres!

Decoratiuni

- Ceas-afisaj de perete Time Square Black. Iti aminteste de anii de scoala? Ar trebui, pentru ca Time Square nu este doar un ceas de mari dimensiuni, ci in acelasi timp o tablie pentru scris cu creta. Pe ea puteti lasa mesaje celor dragi sau un panou magnetic util pentru diverse biletele. Este confectionat din tabla acoperita cu un strat special de vopsea pentru tabla de scris si vine echipat cu o cutie de creta si patru magneti. Il gasesti la magazinul online www.homedeco.ro si te va costa 265,89 RON.

- Cutie de lemn cu trandafiri. Cel mai potrivit cadou pentru o persoana romantica si, in acelasi timp, mare admiratoare a obiectelor decorative de serie redusa. Iti propunem sa ii daruiesti o cutie rotunda din lemn, pictata manual, cu trandafiri si elemente decorative vegetale. Capacul este adanc astfel incat se pot depozita cu usurinta pe el bijuteriile preferate. De acum isi va putea pastra amintirile intr-o cutie cu stil ce aminteste de vechile cutii de palarii. O poti gasi la magazinul online www.allstyle.ro si costa 88 de lei.

- Pentru iubitul tau sau pentru un membru al familiei un cadou inedit il reprezinta globul cu lichid si fulgi de zapada de la Koziol, care poate fi personalizat. Decupati poza dupa sablonul existent, desurubati capacul de dedesubt, introduceti poza si gata! O vacanta de neuitat la ski sau in munti poate prinde iar viata in verile calduroase, agitand globul si privind cum fulgii se astern peste dumneavoastra si cei iubiti. Il gasesti pe www.homedeco.ro si te va costa 37,39 lei.

- Set de 4 inele pentru servetele, din sisal verde, decorate cu margele aurii si panglica rosie, ideale pentru mesele festive din perioada Craciunului. Produs lucrat manual, exclusiv la www.allstyle.ro, unde vei plati 10, 5 lei pe acest cadou pe care il poti darui oricarei persoane de sex feminin.

- Ai in grupul tau de prieteni o persoana care e mereu morocanoasa dimineata? Iti propunem sa ii daruiesti un set pentru micul dejun format din 2 cani din ceramica (200 ml) cu manere metalice si un ceas desteptator, cu mesaje amuzante ce-i vor inviora fiecare dimineata: Too Cold, Too Hot, Too Late. Sunt prezentate intr-o cutie de cadou. Il gasesti la www.allstyle.ro si costa 95 de lei.

 

- Cadoul potrivit pentru casa unor prieteni carora le plac lucrurile hand-made, o vaza din ceramica, pictata in tonuri de verde. O poti gasi pe site-ul www.handmadeart.ro si va va costa 40 de lei.

- Lampa pentru birou pe care o poti gasi in magazinul online www.topmag.ro este potrivita pentru unul dintre prietenii tai pe care ii stii mari iubitori ai cititului seara. Are o culoare vesela (rosie), un design interesant si nu iti va face "gaura" in buget, pentru ca costa doar 45,97 lei.

- Ce cadou poate fi mai potrivit pentru un fumator decat unul amuzant si folositor? Iti propunem sa ii oferi o scrumiera haioasa pentru Craciun, cu ren, realizata din ceramica. O poti gasi la magazinul online www.myman.ro si te va costa 25 de lei.

- Un cadou care ii va face fericiti pe barbatii din familie este tirbusonul electric. Gata, acum fiecare sticla de vin nu va mai fi trecuta din mana in mana, pentru ca tirbusonul cel vechi nu mai functiona! Il gasesti la magazinul online www.zaragoo.ro si te va costa 125 de lei.

- Turn magnetic molecular. Un cadou inedit pentru biroul celui drag. Inedit si special pentru decoruri moderniste. "Moleculele" de dimensiuni diferite sunt asezate pe o baza puternic magnetizata, lasand frau liber imaginatiei fiecaruia in ceea ce priveste asezarea lor. Il gasesti tot la www.zaragoo.ro, unde costa 35 de lei.

- Vaporas decorativ de colectie pentru tatal sau fratele tau, dar si pentru ceilalti membri ai familiei, daca sunt pasionati de pescuit. Obiect de decor pentru un pescar impatimit sau pentru o casa cu un interior nautic: barca decorativa din lemn, lucrata si pictata manual, cu panze din material textil si detalii extrem de fidele. O vei gasi la magazinul www.allstyle.ro, iar daca te hotarasti sa o cumperi, vei scoate din buzunar 19 lei.

 

- Pentru un cadou cu adevarat unic, poti alege sa cumperi un mic obiect de mobilier. Noi iti propunem aceasta cutie pentru chei, pictata manual si avand un finisaj alb antichizat. O poti gasi la www.rotechim.ro si tot acolo, in functie de felul in care vei alege sa iti personalizezi cadoul, vei afla cum iti va fi livrata.

- Peisaj de Craciun. O decorartiune de poveste, speciala pentru Craciun. Atunci cand lumanarea este aprinsa, pe pereti o sa apara un peisaj de poveste. Cadoul este din sticla si vine insotit de un set de 6 lumanarele. Costa 18.00 lei si il poti gasi la www.zaragoo.ro

- Fotoliu-puf Bean Bag verde The Bull. Fotoliile-puf Bean Bag The Bull se potrivesc in orice casa. Au dimensiunea potrivita pentru a fi modelate in forma de fotoliu, sau pot fi folosite ca o saltea. Fotoliile Sitting Bull sunt confectionate din poliester 100%, cu 3 cusaturi pe fiecare latura, "arici" de 10 cm pe una dintre laturi, sunt rezistente la rupere si sunt usor de curatat cu o carpa umeda. Il poti cumpara pentru 409 lei de la magazinul online www.homedeco.ro.

- Daca persoana pentru care cumperi este o iubitoare a florilor, cel mai bine ar fi sa ii iei un trandafir de buzunar. Nu stii ce inseamna? Petite Rose este un veritabil trandafir de buzunar. Acesta traieste fara limita de timp in capsula sa, ceea ce va va permite sa profitati la infinit de frumusetea lui. Gratie unui procedeu de stabilizare care consta in inlocuirea sevei cu produse naturale si biologice, trandafirul conserva stralucirea naturala a unei flori proaspat culese. Costa 8 euro, este la pret redus pana in 24 decembrie si il poti comanda in cele trei culori disponibile, rosu, roz si portocaliu de pe site-ul www.botanique.ro.

 

Cadouri antistres

- Cadoul potrivit pentru a o sprijini pe prietena ta cea mai buna, care te tot ameninta ca o sa se apuce sa mediteze. Lumanare de efect, avand aplicate elemente decorative orientale. O gasesti la magazinul online www.zaragoo.ro si te va face sa scoti din buzunar 85 de lei. Dar nu crezi ca starea ei de liniste interioara merita atat?

- Set pentru relaxare. Un cadou pentru resfatul necesar in fiecare zi. Set pentru relaxare ce contine: betisoare parfumate, 2 fiole cu ulei aromaterapie, suport si pietre. Il gasesti pe www.hotgift.ro si costa 40 de lei.

- Gradina Zen. Un cadou de pastrat sau de oferit. O oaza de relaxare in centrul junglei metropolite. O gradina Zen pentru relaxarea prin metode asiatice, a mintii si a sufletului. Se poate gasi pe www.zaragoo.ro si costa 40 de lei.

- Lumanare-vaza Ying si Yang. Compusa din doua elemente separate, una din ele avand suport de lumanare iar a doua o vaza, ar putea fi cadoul ideal pentru soacra ta. O poti cumpara de la magazinul online www.zaragoo.ro pentru 25 de lei.

 

- Pentru persoanele apropiate tie si care apreciaza in mod special cadourile neobisnuite. Glob polistiren decorat cu boabe de cafea (lipite individual), cu aroma specifica deosebita, cu funda de saten colorata. Se poate expune intr-un bol sau pe un platou decorativ, impreuna cu alte globuri asortate. Il gasesti la magazinul www.allstyle.ro si costa 19,50 lei.

- Smiley - jucarie antistres. Ori ii va destresa pe cel pentru care il cumperi, ori il va amuza. Mingi de 10 cm diametru, cu diferite fete, care te vor costa 10 lei. Il poti cumpara de la www.zaragoo.ro.

- Bile Ming. Cunosti mai multe persoane stresate, care ar avea nevoie de relaxare? Potrivit teoriei medicale chineze "Jingluo", cele zece degete sunt o retea de canale prin care este transmisa energie catre organele vitale in timpul in care bilele sunt rotite in palma. Aceasta actiune stimuleaza circulatia sanguina, relaxeaza musculatura si calmeaza spiritul. Bilele metalice contin in interior un mecanism ce genereaza un sunet cu tonalitate variata ce contribuie la eliminarea stressului. Le poti gasi pe www.fungift.ro si costa 49 de lei.

- Tot din seria produselor destinate sa te linisteasca atunci cand simti ca mai ai putin si incepi sa fierbi de nervi va prezentam acum Boxul anti-stres! Este un sac de box in miniatura care se poate fixa cu ajutorul ventuzelor de pe suport pe orice suprafata lucioasa. Se poate fixa atat vertical (pe un birou) cat si orizontal (pe usa unui frigider sau pe un geam de exemplu). De fiecare data cand sacul va fi lovit din difuzorul suportului se vor auzi strigate de admiratie! Il gasesti la numai 19 lei pe site-ul www.gadgetbox.ro
Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr