Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

5 stiluri de machiaj care ii zapacesc pe barbati

De în Frumusete 5 apr 2012
Fa din arta machiajului o adevarata arma a seductiei. Iti dezvaluim care sunt cele 5 stiluri de machiaj care vor pune inima partenerului tau pe jar.

Machiajul este foarte important pentru o femeie. Este primul lucru pe care o persoana il observa la tine. De aceea, pentru ca mesajul pe care il transmiti sa fie unul pozitiv, machiajul tau trebuie sa fie cu adevarat impecabil.

Iar cand vine vorba de machiajul pe care il adopta o femeie, barbatii au o parere proprie si stiu chiar foarte bine ce machiaj ii sta bine unei femei si care sunt stilurile care o dezavantajeaza.

Apelezi la machiaj ori de cate iti spui "seara asta il voi da gata" sau "vreau sa il vad cum nu se mai poate satura sa ma priveasca". Sunt trucuri care te pot transforma intr-o adevarata "femme fatale" si in fata careia el nu va avea nicio sansa.

In acest articol ne propunem sa intram in mintea barbatilor si sa aflam care sunt acele stiluri de machiaj care ii vor face sa exclame “wow”. Vezi in pagina urmatoare recomandarile noastre.

Smokey eyes

O femeie care poarta acest machiaj nu poate trece neobservata. Acest stil de machiaj pune in evidenta una dintre cele mai de pret arme ale seductiei unei femei: privirea. Trebuie sa fii, insa, atenta. Desi nu este un machiaj pretentios, poti risca sa obtii un adevarat dezastru. Fii atenta la culorile pe care le folosesti si cum le combini.

Pentru acest machiaj nu este obligatoriu sa folosesti doar fardul negru. Poti folosi orice culoare in functie de cea care iti pune cel mai bine in evidenta culoarea ochilor.

Incepe prin a aplica fardul ales pe pleoapa superioara si intinde cat mai bine indreptandu-te spre coltul exterior al ochiului. Pentru a da impresia de ochi mari poti apela la un truc. Depaseste usor ochiul, pentru a crea acel look "cat-eyes".

Dupa aplicarea fardului alege un dermatograf negru sau un tus si traseaza o linie subtire pe pleoapa superioara. Este recomandat sa alegi tusul pentru ca iti permite sa trasezi o linie subtire si poti crea cu usurinta o codita pentru alungirea ochiului. Foloseste dermatograful pentru a contura pleoapa superioara.

Acum ia aceeasi nuanta de fard pe care ai folosit-o pentru conturarea pleoapei superioare si traseaza o linie la baza genelor pleoapei inferioare. Vei intinde dermatograful si astfel vei da intensitate fardului.

Alege din paleta de culori un fard intr-o nuanta de gri sidefat si, pornind chiar din punctul in care se termina fardul aplicat pe pleoapa superioara, amesteca si intinde usor spre arcada. Incearca sa imbini cat mai bine cele doua nuante pentru a nu fi sesizabila trecerea de la o nuanta de fard la alta.

Buze senzuale, sarutate de culori indraznete

Pentru un machiaj de seara, pe langa machiajul smokey, un barbat este atras instantaneu de buze senzuale, tocmai bune de sarutat. De aceea, rujul pe care il alegi pentru un machiaj de seara este foarte important.

Alege un ruj intr-o nuanta indrazneata, pe care nu iti permiti sa o porti ziua. Poti opta pentru un ruj rosu, burgundy sau roz. Aceste nuante sunt must-have in acest sezon si nu degeaba. Dau buzelor tale o anumita senzualitate carora niciun barbat nu le va putea rezista.

Cheia pentru ca acest machiaj sa arate bine este sa alegi un ruj hidratant care sa nu necesite si aplicarea unui gloss. Acest produs este recomandat sa lipseasca. Barbatilor nu le plac buzele lipicioase si nenatural de stralucitoare. Asa ca alege un ruj cremos, care sa dea buzelor tale un aspect sanatos si sa nu le usuce.

Pentru un look natural aplica o cantitate mai mare de ruj in centrul buzelor si porneste de acolo sa intinzi rujul. Totodata, va da impresia de buze carnoase.

Gene dese, lungi si seducatoare

Se spun ca ochii sunt oglinda sufletului si in acest caz de ce sa nu ii punem cat mai mult in evidenta? De aceea, trebuie sa te asiguri ca nu doar machiajul ochilor este perfect, dar si genele tale se ridica la nivelul asteptarilor.

Barbatii nu pot rezista in fata unei femei care bate seducator din gene. Pentru a da impresia de gene lungi si dese nu este obligatoriu sa recurgi la gene false, care nu sunt usor de purtat pentru oricine. Din fericire, machiajul te ajuta si in aceasta situate.

Pentru a da impresia de gene dese alege un dermatograf negru, cremos si aplica pe gene. Tine la distanta de ochi, pentru a nu aplica si pe mucoasa ochiului, doar atinge usor genele. Asta le va da o culoare mai inchisa si va da impresia de gene dese. Traseaza apoi pe pleoapa superioara o linie subtire de tus chiar la baza genelor.

Apoi, aplica mascara. Este recomandat sa aplici doar doua straturi de mascara, nu mai mult. Altfel vei risca sa incarci genele si aspectul nu va fi deloc unul placut.

Pometi sarutati de soare

Conturarea pometilor este foarte importanta desi multe femei nu includ acest pas in machiajul lor zilnic. Pometii iti sculpteaza chipul si da echilibru fetei, de aceea un machiaj reusit depinde de foarte multe ori de sublinierea pometilor.

Ai grija, insa, sa nu exagerezi. Nu aplica blush-ul in exces si nu alege nuante prea puternice. Culorile recomandate sunt cele calde, cat mai naturale. Daca ai pielea alba, nu alege un blush roz aprins, care este potrivit mai degraba pentru o piele foarte bronzata, ci o nuanta de piersica. Cu ajutorul blush-ului trebuie sa dai o imbujorare naturala pometilor tau, nu sa ii desenezi.

Opteaza pentru nuante de piersica sau roz pal. Blush-ul pune in evidenta pielea. Pentru un machiaj unitar, aplica pe pleoapa superioara o nuanta de fard cat mai apropiata de culoarea blush-ului sau poti aplica chiar putin blush.

Evita sa aplici prea mult blush pentru a nu crea un look prafuit. Un truc la care poti apela pentru a nu avea aceasta problema este sa amesteci blush-ul cu putin fond de ten. Va deveni astfel cremos si il vei putea aplica cu mai multa usurinta. Se va amesteca mult mai bine si vei putea obtine astfel un look natural si pometii tai vor arata imbujorati natural.

Piele radianta

Este deja binecunoscut faptul ca barbatii se simt atrasi instinctiv de o piele stralucitoare pentru ca inspira sanatate. Si nu mai spunem de cat de mult detesta barbatii sa vada o femeie cu un machiaj incarcat.

Pornind de la aceste doua lucruri pe care ei le detesta, obtinem un look pe care ei il vor adora instantaneu. Pentru machiajul din timpul zilei alege un look natural. Accentueaza trasaturile fetei si concentreaza-te pe frumusetea naturala. Apeleaza la tehnicile care dau pielii tale un look sanatos.

Pentru o piele radianta, pudra sidefata iti este cea mai la indemana unealta. Dupa aplicarea fondului de ten si a blush-ului care trebuie sa fie intr-o nuanta cat mai naturala, aplica pudra sidefata. Nu este necesar sa o aplici pe toata fata. Este de ajuns doar sa aplici putin pe pometi, in coltul interior al ochilor, chiar si pe pleoape si putin pe buze.

Pentru restul machiajului, alege fardurile pentru ochi si rujul in nuante cat mai naturale. Rujul il poti alege chiar intr-o nuanta nude. Aplica putin gloss pentru a da stralucire buzelor.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar