smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Zodia lui iti dezvaluie daca are stofa de sot!

Casatoria este un pas important in viata oricarei femei. Trebuie sa ai grija pe cine alegi sa iti fie alaturi la bine si la rau. Exista barbati care au potential de sot si altii care nu. Feminis iti spune cum sa il alegi, ca sa nu te arzi!

Sotul Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbecului are stofa de sot, daca e sa ne luam dupa latura pasionala si entuziasta a personalitatii lui. Sunt interesati de activitatile casnice in aceeasi masura in care ii pasioneaza cele oficiale, in societate, la locul de munca. Manifesta un interes aproape copilaresc pentru lucruri precum decorarea casei de sarbatori sau achizitionarea cadourilor pentru mebrii familiei.

Ca parinti, nu sunt nici distanti, nici excesiv de protectori si tematori atunci cand copilul o ia pe cai gresite. Daca, spre exemplu, copiii nu au rezultate bune la scoala, barbatul Berbec se va implica, ajutandu-i pe cei mici sa rezolve problemele cu care se confrunta. Cu toate acestea, barbatul Berbec este impulsiv, ceea ce inseamna ca daca nu observa bunavointa si cooperare din partea copilului, s-ar putea sa spuna sau sa faca lucruri pe care le-ar putea regreta mai tarziu.

De regula, Berbecul taie si spanzura intr-o relatie, fapt pe care l-ai gasi destul de enervant, mai ales cand stim cu totii ca in cuplu trebuie, pe rand, sa dai si sa primesti. La acest capitol, Berbecul sta destul de prost. Are destula energie si multe de oferit, insa trebuie sa invete sa isi foloseasca resursele cum trebuie si sa-i ofere partenerei tot ce are mai bun, pentru ca intr-un cuplu, ambii parteneri trebuie sa fie atenti la dorintele celuilalt, pentru a atinge un echilibru.

A doua problema a Berbecului, dupa incapatanare, este egoismul. Uneori face lucruri care o ranesc pe partenera si nici macar nu-si da seama de asta.

Sotul Taur

Barbatul Taur va munci din greu pentru a face din casnicia voastra una confortabila si roditoare. Va astepta momentul potrivit pentru a face pasul cel mare. Cel mai probabil nu se va casatori pana nu va obtine un post respectabil, cu un salariu satisfacator, care sa ii permita sa intretina o familie si sa le ofere tot ce e mai bun. Taurul nu vrea sa riste, asa ca va avea probabil deja, inainte sa te ceara, o casa in care sa va mutati imediat dupa nunta. Sotul ideal, barbatul Taur va munci din rasputeri pentru a-ti oferi stabilitate financiara si emotionala. Veti trai probabil, fericiti pana la adanci batraneti, intr-o atmosfera pasnica si lipsita de griji.

Cu toate acestea, barbatul Taur are si defecte, demne de mentionat. Nascut in zodia Taurului, partenerul tau priveste casatoria ca pe un fel de contract de vanzare-cumparare si te va privi ca pe o proprietate. Va trebui sa invete sa isi tempereze tenditele spre posesivitate si nevoia de a controla totul. Nu ii plac schimbarile si va avea impresia tot timpul ca este persecutat, ca nu il mai iubesti la fel ca inainte, doar pentru ca nu ii mai acorzi destul timp ca la inceput.

Ca parinte, barbatul Taur iti va rasfata copiii, cumparandu-le tot ce le pofteste inima, chiar daca nu se prezinta impecabil la scoala sau daca sunt obraznici. Va trebui sa fii atenta si sa nu il lasi sa preia conducerea in ceea ce priveste cresterea lor. Fii tare pe pozitie, deoarece copiii au nevoie si de o figura autoritara. Iar daca barbatul Taur nu le poate oferi acest lucru, va trebui ca tu sa preiei fraiele, dand armata jos din pod.

Sotul Gemeni

Gemenii se pricep de minune sa faca o relatie sa functioneze, intreaga lor personalitate fiind croita in acest sens. Barbatul nascut in zodia Gemenilor stie sa creeze o legatura speciala intre voi doi, facandu-te sa ii oferi inima ta, spunandu-i tot ce ai pe suflet, fara teama sau rusine. Barbatul din zodia Gemenilor reuseste sa rezolve orice problema, prin comunicare. Are un grad ridicat de empatie si reuseste sa iti inteleaga temerile sau frustrarile, fapt ce il face partenerul ideal. Singura problema ar fi ca uneori, ai nevoie doar de cineva care sa te asculte, moment in care el va interveni, din nevoia de a-si exprima punctul de vedere. Este cunoscut ca Gemenii sunt extrem de volubili si nu se pot abtine de la a-si exprima gandurile, fapt ce le stirbeste din calitatile de buni ascultatori.

Spirit tanar, barbatul Gemeni va face din fiecare zi a casniciei voastre o amintire placuta. Cu toate acestea, s-ar putea sa te simti ca intr-un rollercoaster, mereu pe punctul de a cadea in gol, nestiind ce te asteapta a doua zi. Daca iti doresti stabilitate si un camin linistit, cu prieteni putini, dar buni si mereu aceiasi, barbatul Geaman nu este tocmai alegerea potrivita.

Retine ca barbatul Gemeni este adeptul egalitatii in cuplu pe toate planurile si s-ar putea sa nu fie tot timpul multumit cu rolul pe care el il are in relatia voastra. Daca iti propune sa faceti schimb de roluri din cand in cand, nu-l refuza. Acest lucru nu va face decat sa alunge monotonia si sa il faca fericit, pentru ca el sa imparta aceasta fericire cu tine, intr-o casnicie asa cum ai visat.

Sotul Rac

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt sotii perfecti. Racii, de regula, sunt firi care viseaza sa isi gaseasca acel partener de viata perfect si pentru totdeauna. Iubesc viata de familie si pentru ei cel mai important lucru il reprezinta, tocmai, sa isi intemeieze o familie. 

Romanticul si visatorul Rac este adus cu picioarele pe pamant de acest pas maret in viata lui si reuseste cu usurinta sa isi stabileasca prioritatile pentru a le oferi celor dragi tot sprijinul lui, de la partea materiala pana la cea sentimentala. Munceste din greu dar fara a se plange vreun pic, reusind sa imbine perfect aceste doua parti importante ale vietii lui.

Acest nativ este constient ca doar muncind poate sa ofere familiei tot ceea ce are nevoie, motiv pentru care petrece mult timp la serviciu si cauta sa se implice in orice activitate care i-ar putea aduce un venit in plus si pe care il va folosi apoi doar sa ii rasfete pe cei dragi. Si, totodata, reuseste sa se rupa total de acest mediu atunci cand se afla in sanul familiei si alaturi de care petrece clipe minunate, gasind un echilibru spre care speram cu totii.

Sotul Leu

Leul tanjeste dupa casnicia de vis, cauta partenera perfecta si nu se teme sa faca pasul cel mare. Numai ca, pe undeva, cumva, acest nativ se cam impiedica si cu greu reuseste sa realizeze acestea idealuri. Si asta numai din vina lui. Leul este prea calculat si nu uita de grija banilor nici intr-un astfel de moment. Nu se grabeste sa se casatoreasca pentru ca mai intai trebuie sa se asigure ca are bani sa plateasca nunta si sa achite luna de miere, care bineinteles ca trebuie sa se ridice la stardardele inalte ale pretentiosului Leu.

Este clar ca partenera acestui nativ trebuie sa aiba ceva rabdare nu gluma. Si sa nu creada ca dupa ce au trecut toate astea poate respira usurata, noi o felicitam ca a putut sa reziste atat, dar treaba cu Leul este abia la jumatate. Acest semn zodiacal este foarte puternic, asa ca nu va trece mult timp pana cand Leul va incepe sa isi impuna intr-un mod radical punctul de vedere. Lucrurile stau de regula asa cum spune el si cam atat, iar partea cea proasta este ca nu prea reusesc sa inteleaga ca asta este un lucru rau intr-o casnicie.

Poate ca pana acum te-ai cam ingrozit si poate te rogi sa nu dai peste un Leu care sa te ceara in casatorie, dar zau ca au si partile lor bune. Nu o fac intentionat, numai ca sunt prea siguri pe ei si au impresia ca au mereu dreptate. Trebuie sa duci ceva munca de lamurire cu el pentru a intelege ca intr-un mariaj sunt doua persoane si este important ca ambii sa aiba un cuvant de spus. Pentru ca Leii au mereu grija de partenerele lor si nimic nu este mai important pentru ei decat sa le vada fericite, vor face totul pentru tine si sunt in stare sa iti dea si luna de pe cer. Unde mai pui ca sunt tatii perfecti. Reusesc sa castige respectul copiilor cu atata usurinta, stie cum sa le vorbeasca si sa le obtina increderea. Sunt responsabili si stiu sa cladeasca o relatie puternica cu cei mici.

Sotul Fecioara

Fecioara poate fi un sot perfect, dar asta depinde doar de tine. Barbatul din Fecioara gandeste prea mult, isi face mai multe griji decat este cazul si uita si sa se relaxeze si sa se bucure de ceea ce are. Daca vei reusi sa ii oferi sentimentul de siguranta pe care acest semn zodiacal il cauta intr-o relatie, atunci, treptat, vei observa ca toata paranoia Fecioarei incepe sa se linisteasca. Iar odata calmat, acest nativ stie cum sa faca o femeie sa se simta cea mai fericita de pe fata pamantului. Va munci de doua ori mai mult numai pentru a avea situatia financiara care sa ii permita sa te rasfete asa cum vrei si va reusi si sa te astepte cu cina pregatita atunci cand te intorci obosita de la serviciu. Mai mult se va oferi cu inima deschisa iti faca si un masaj inainte de a te bucura de baia relaxanta cu lumanari parfumate pe care ti-a pregatit-o.

Sotul Balanta

Barbatul Balanta se simte implinit abia dupa ce este implicat intr-o relatie. Asa ca, o casatorie va face minuni pentru acest barbat. S-ar putea spune chiar ca el atinge echilibrul interior abia dupa casatorie.

Acest barbat vede casatoria ca doi copaci peste un drum - amandoi trebuie sa se aplece pentru a se intalni. Astfel, acest partener actioneaza in conformitate: va face tot ce ii sta in putere sa se uniformizeze cu partenerul de cuplu si sa ajunga amandoi la un consens pentru binele relatiei.

Sotul Balanta se simte bine in viata de familie, preferand armonia, echilibrul si confortul. Este un sot ideal, linistit si atent la dorintele partenerei sale.

Sotul Scorpion

Nu exista, probabil, nici un alt semn zodiacal mai exigent ca Scorpionul cand vine vorba de casatorie.

Sotul Scorpionul nu va suporta ca partenera sa aiba o atitudine care nu se potriveste cu a lui. El vrea pe cineva care se potriveste cu el in toate privintele si care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu el. O persoana fara taria de caracter si vigoarea de care da dovada Scorpionul, nu este acceptata de acest barbat. Si asta se aplica si in viata sexuala - nu ii place o partenera care arate dezinteres in acest domeniu. Acesti barbati isi doresc o partenera pasionala si creativa.

Sotul Scorpion este un barbat atent, grijuliu si pasional. Insa are si un defect: este foarte gelos. El nu poate sa isi controleze sentimentul de suspiciune si acest lucru poate dauna grav relatiei daca nu vei stii cum sa il domolesti. Are nevoie de intelegere si multe reasigurari.

Sotul Sagetatorul

Sagetatorul nu poate fi impreuna cu cineva care nu este la fel de ocupat si plin de viata asa cum este el. Are nevoie de schimbare permanenta. Dar uita-te la partea pozitiva - cel putin casatoria voastra nu va stagna asa cum se intampla in timp cu multe cupluri. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi necesitatilor sale si sa apelezi la multa imaginatie.

Acum ajungem la alt aspect in ceea ce priveste atitudinea Sagetatorului cu privire la casatorie – senzatia de claustrofobie. Acesta iubeste libertatea si nu suporta sa fie constrans emotional.

Deci, in ciuda apropierii puternice cu sotia sa, barbatul Sagetator isi va dori sa pastreze o legatura de prietenie si cu persoanele de sex feminin. Daca nu esti o persoana geloasa sau suspicioasa si poti intelege nevoia acestui barbat de libertate, atunci te vei putea bucura de o viata activa si fericita alaturi de un Sagetator.

Sotul Capricorn

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt seriosi si pregatiti sa lupte pentru ceea ce doresc, asadar, cand aleg sa-si petreaca tot restul vietii alaturi de partenera lor, sunt decisi sa infrunte orice obstacol. 

Relatia este foarte importanta pentru ei, atasand automat si un sentiment de mandrie si realizare mariajului lor fericit. Sunt hotarati si fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a oferi tot ceea ce este nevoie membrilor familiei. Pentru ei, rabdarea, energia, chimia si dragostea din relatie este mai importanta decat banii.

Capricornii vor deveni, in timp, niste parinti extraordinari. Copiii acestora vor fi probabil, indiferent de sex, niste luptatori, oameni care vor stii cum sa gestioneze diverse situatii, aceasta si datorita faptului ca parintii lor sunt disciplinati, ordonati si rigurosi.

Sotul Varsator

Dintre toate zodiile horoscopului, Varsatorii sunt cei mai devotati si mai loiali barbati intr-un mariaj. Nu sunt foarte posesivi si nici nu isi considera partenera un obiect ce trebuie posedat, asadar, creeeaza relatia superba de prietenie, inaintea celei de iubire.

Nu sunt gelosi si nici nu plac astfel de reactii, asta si din cauza faptului ca au un respect enorm fata de partenera de viata, valorile in care aceasta crede, emotiile si crezurile acesteia.

Desi aduc foarte mult intr-o relatie, acestia nu renunta la propria personalitate si nici la propriile pareri, crezuri sau la identitatea proprie. Le vine natural rolul de parinte, le place si le convine sa isi petreaca timpul cu copiii. Nu simuleaza relatia cu copiii lor, ci se implica, sunt activ implicati in viata lor si permanent dezvolta noi modalitati de a-si petrece timpul liber.

Sotul Pesti

Partenera barbatului din zodia Pesti trebuie sa fie perfecta. Sotul Pesti si-a gasit partenera dupa foarte multe incercari si esecuri. Desi nu sunt foarte siguri pe ei, trebuie neaparat sa nu isi piarda propria identitate. Cu toate ca "eu", intr-o relatie devine "noi", asta nu inseamna ca trebuie sa renunte la propria personalitate si propriile credinte. Un mariaj se construieste pe compromis, intelegere, respect si dublu sens, nu trebuie sa te dedici in totalitate partenerei si sa executi toate dorintele acesteia, chiar daca o faci propria vointa, pentru ca in timp nu va fi sanatos pentru psihicul tau, dar nici al ei.

Dar sa nu dramatizam, barbatul Pesti este un sot bun, care isi ajuta sotia de fiecare data cand are nevoie, chiar daca este putin mai dezorganizat si dezordonat. Partenera lui s-ar putea sa il acuze ca nu ia lucrurile in serios tot timpul, dar el nu face acest lucru intentionat, ci pur si simplu nu are aceeasi scara de valori si anumite aspecte nu i se par la fel de importante.

Cand vine vorba de copii, barbatul Pesti este un tata devotat si va face tot ce ii sta in putinta pentru ca celor mici sa nu le lipseasca nimic. Se va asigura de bunastarea acestora si va incerca sa le ofere acestora toate oportunitatile de a invata si de a se realiza in viata.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 16

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

ramona draghici (05.03.2012, 14:05)
pt lei perfect valabil,sotul meu este foarte atent cu mine,are grija sa fiu fericita si sa nu imi lipseasca ceva,intr-adevar ii cam place sa isi impuna punctul de vedere,sa arate k el e barbatul..insa imi ofera stabilitate din toate punctele de vedere,stiu k ma pot baza pe el in oricand pt k este responsabil iar daca si-a luat angajamentul de a se casatori sa nu aveti dubii k nu va face orice sa fiti fericite,si da iubeste copii atat de mult..
Răspunde-i
MANUELA NICHITA (05.01.2012, 16:21)
si la zodia scorpion se potriveste. asa este si persoana de langa mine. are si defecte. totusi, e un suflet bun, cald, protector, afectuos, si poate fi inteles pe deplin daca exista iubire adevarata.
Răspunde-i
andreescu larisa (31.12.2011, 14:36)
La zodia leu cam ciudat pentru ca sotul meu abia astepta sa ne casatorim.iar faza cu impusu regulilor el nu va avea reguli mereu ma intreabat in orice decizii a luat daca e bine sau nu.
Răspunde-i
Ana-Maria Varga (27.12.2011, 21:34)
cat de bine se potriveste descrierea barbatului fecioara:)
Răspunde-i
Un bun observator (27.12.2011, 03:55)
Total fals articolul.. hai sa va zic eu cum e adevarul, doamnelor si domnisoarelor:
- Berbecii sunt independenti, iubitori de aventuri, critici, directi si un pic nepasatori. Unii sunt curvari.
- Taurii sunt sensibili, incapatanati, foarte inteligenti, tacuti, lipsiti de curaj uneori, dedicati muncii si foarte loiali. Sunt gelosi si naivi cand e vorba de dragoste si uneori sunt plictisitori. Unii sunt perfectionisti, altii materialisti.
- Gemenii au 2 fe?e, stiu sa joace teatru bine si se ascund perfect. Sunt muncitori, schimbatori si naivi si indiferenti. Unii stau si cu doua femei. Si imaturi.
- Racii sunt pampalai, afemeiati, dedicati, rai cu persoanele cunoscute si foarte permisivi cu persoanele necunoscute. Isi varsa nervii pe persoanele apropiate. Gresesc apoi le pare rau dar nu se opresc.
- Leii sunt pe interes, foarte muncitori, reusesc ce-si propun, multi dintre ei sunt misogini si violenti, egoisti si ipocriti.
- Fecioarele sunt cei mai mincinosi barbati, laudarosi, exagereaza in orice, nervosi, orgoliosi, dar respecta lumea, tin la persoanele apropiate, sunt aratosi si eleganti.
- Balantele ofera atentie doar cand au nevoie de ceva, se dau pe langa persoanele cu influenta, ii intereseaza mai mult cum sunt vazuti in lume decat ii intereseaza femeia de langa ei, incearca sa se dea destepti, stiu sa poarte un dialog dar cu inteligenta nu stau bine. Incearca sa minta dar de multe ori nu le iese.
- Scorpionii sunt inteligenti, foarte atenti la detalii, stiu sa abordeze, foarte directi, au aere de superioritate, sunt violenti, se enerveaza repede si mereu in cautare de noi aventuri. Nu stau mult cu o femeie decat.
- Sagetatorii sunt mincinosi, curvari, un pic naivi dar sunt foarte buni sa-i ai ca prieteni. Ai mereu ce discuta cu ei, buni ascultatori. Sunt ipocriti.
- Capricornii sunt foarte incapatanati, vulcanici, stiu sa-si arate iubirea si rasfata persoanele iubite. Nu sunt foarte loiali si fac multe pe la spatele persoanei iubite fara ca aceasta sa se prinda vreodata. Ascund prea mult pana se plictisesc de relatie apoi o termina brusc, fara impacare.
- Varsatorii sunt betivi, violenti, foarte gelosi dar si sensibili cand n-au motive, foarte orgoliosi si ii intereseaza mai mult locul lor in societate, invidiosi, curvari dar si inteligenti. Nu pot avea o relatie de lunga durata pentru ca se plictisesc repede, vor petreceri si libertate.
- Pestii sunt sensibili, mincinosi, loiali, ipocriti, inseala cand au ocazia si se ascund, stiu sa profite de naivitate.
Răspunde-i
alina brusture (20.12.2011, 19:21)
foarte adevarat!
Răspunde-i
alina brusture (19.12.2011, 10:13)
foarte reala descrierea,in ceea ce priveste barbatul din zodia pesti!
Răspunde-i
Angelica Ciobanu (18.12.2011, 23:35)
Domnul meu berbec se cam potriveste.
Răspunde-i
Gabriela LUPU (17.12.2011, 11:21)
e foarte adevarat ca sotii scorpioni sunt extrem,extrem de gelosi dar si prea protectori in acelasi timp
Răspunde-i
Carmela Botezatu (13.12.2011, 00:36)
Din pacate... e adevarat...
Răspunde-i
alina brusture (10.12.2011, 18:22)
pestii,firi sensibile,familisti convinsi
Răspunde-i
andreea g (10.12.2011, 15:24)
racul, sotul perfect?!e posibil , deocamdata este iubitul care se apropie cel mai mult de perfectiune:)
Răspunde-i
adina-mirabela gavriloi (09.12.2011, 21:17)
Perfect adevarat,i se potriveste sotului descrierea ca o manusa
Răspunde-i
Daniela Muntean (09.12.2011, 14:04)
Citind referirile despre sagetator, ma intreb, acea dorinta de libertate are legatura si cu relatii cu alte femei? Multi vor libertate, dar de multe ori aceasta are semnificatii diferite.
Răspunde-i
Mihaela Manea (09.12.2011, 08:53)

consider ca prin educatie se pot depasi caracteristicile negative ale oricarei zodii, prin iubire si comunicare intre parteneri

Răspunde-i
oana-camelia paun (08.12.2011, 18:58)
hmmm ...suna frumos
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr