Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Cum va arata relatia voastra in urmatoarele 12 luni

De în Dragoste & Sex 3 ian 2014
Vrei sa stii cum stai cu dragostea in 2014? Astrele te ajuta sa afli ce sanse de reusita are relatia voastra in anul care tocmai a inceput si care vor fi etapele si cumpenele prin care veti trece impreuna.

Berbec

Atentie la noile relatii si atractii care vor aparea in viata ta in 2014. Vei intalni o multime de oameni noi, iar asta te va ajuta sa explorezi noi laturi ale dragostei si romantismului, insa daca esti intr-o relatie, aceasta va avea de suferit. Cu toate acestea, atuurile tale infloresc in ceea ce priveste relatiile, in cazul in care iti cauti sufletul pereche. Cand vine vorba de certuri si neintelegeri, fii deschisa la dialog si vei putea vedea relatiile dintr-o alta perspectiva. Nu lua decizii pripite in ceea ce priveste partenerul de cuplu. Cei care sunt singuri vor avea ocazia de a intalni partenerul ideal  anul acesta.

Taur

Vei invata noi sensuri ale dragostei si vei cunoaste o alta latura a relatiei de cuplu in 2014. Perspectiva ta asupra dragostei se va schimba in bine. Este timpul pentru a indeparta relatiile neplacute care te-au deranjat in ultimul timp. In schimb, concentreaza-te pe acelea care par sincere si interesante. Invata sa te adaptezi la nevoile si comportamentul partenerului in tot acest timp. Reciprocitatea in ceea ce priveste ceea ce dai si ceea ce primesti este esentiala. Evita neintelegerile si fii devotata partenerului de cuplu. Investeste in activitati recreative de cuplu, fii flexibile in abordarea fata de partener si ofera-i libertate si independenta din plin, fiindca are nevoie sa mai respire pe  cont propriu din cand in cand. Incearca sa nu-l cocolosesti prea mult.

Gemeni

Viata amoroasa si relatiile vor fi pe primul plan in 2014, insa natura ta foarte sensibila trebuie tinuta sub control. Fa eforturi suplimentare pentru a-l avea pe partenerul de cuplu tot timpul aproape. Altfel s-ar putea sa calce stramb ! Este timpul sa intelegi personalitatea sufletului tau pereche asa cum se cuvine. Insa asigura-te ca nu incalci intimitatea partenerului, fiindca va va pune in pericol relatia. Finalul de an va fi marcat de o relatie linistita sau chiar o casatorie ! Asculta-ti inima cand vine vorba de relatie si dragoste in2014.

Rac

Este anul in care vei face diferenta dintre iubire adevarata si impresia ca ai o relatie solida. Nu te lasa dusa cu zaharelul de promisiuni desarte si traieste in prezent. De unde au venit cateva, vor veni si altele, si vei fi in continuare victima unor minciuni. Stabileste o limita clara si nu iti crea asteptari prea mari cand vine vorba de partener. O abordare subtila va face minuni in cuplu. S-ar putea sa cunosti noi potentiali parteneri anul acesta si s-ar putea sa iti doresti sa ciulesti urechile si sa cauti un alt suflet pereche, ceva mai potrivit de aceasta data, in cercul de prieteni. Trebuie sa iei o decizie fiind bine informata, iar asta se va intampla undeva spre finalul lui 2014. Fii deschisa la dialog cu partenerul de cuplu cand treceti prin momente dificile. Daca esti deja casatorita, fii alaturi de partenerul tau orice ar fi, fiindca 2014 este un an plin de incercari pentru relatia voastra.

Leu

Viata ta amoroasa va fi plina de suisuri si coborasuri anul acesta. Emotiile si nevoi le la capitolul senzualitate vor fi la cote maxime si iti vei da seama ca nu ai dat destula atentie acestei laturi a vietii tale in ultima vreme. Daca esti singura, e timpul sa te asezi la casa ta. Daca ai o relatie, va trebui sa faci cateva sacrificii pentru ca aceasta sa reziste, insa nu te lasa vrajita de promisiuni desarte. A doua jumatate a anului este propice pentru consolidarea relatiei.

Fecioara

Viata ta amoroasa va fi ceva mai temperata in anul care tocmai a inceput, cu momente dulci, dar si acrisoare pe alocuri. Iti va permite sa te bucuri de placerile vietii de cuplu, iar forta ta de atractie fata de sexul opus iti va aduce multe oportunitati de a-ti gasi sufletul pereche. Trebuie doar sa treci peste divergentele de opinie care vor aparea inevitabil in noile relatii. Cu un pic mai multa intelegere, relatia ta va deveni mai puternica si mai romantica. Abordeaza relatiile cu o atitudine ferma, insa aminteste-ti sa lasi loc de buna ziua.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Balanta

Este un an in care iti dai seama ca dragostea nu este tot timpul atat de roz pe cat pare. Iti vor trebui abilitati de circar pentru a tine sub control relatia pe care o ai. Va trebui sa iti schimbi abordarea emotionala pentru a avea succes. Nu-ti tine dorintele si visele ascunse, ci impartaseste-le partenerei. Asta va aduce o schimbare majora in viata de cuplu. Vor exista totusi tentatii de a calca stramb. Concentreaza-te pe idealul tau si acorda atentie angajamentului mai mult decat poftelor.

Scorpion

Viata amoroasa va fi mai intensa pentru tine in 2014. Prima jumatate a anului va fi plina de evenimen te. Cu toate acestea, priveste imaginea de ansamblu si nu lasa placerile si emotiile sa iti intunece judecata asupra relatiei. Multa placere le este rezervata si celor deja casatoriti. Pasiunea ponita din senin va poate orbi si va poate face rau pe termen lung, asa ca feriti-va de pasiuni transformate in adevarate obsesii anul acesta.

Sagetator

In mod surprinzator pentru aventurierii  Sagetatori, rutina este cuvantul de baza la capitolul relatii in 2014. Se vor bucura de o relatie de lunga durata, insa vor exista schimbari majore in ceea ce priveste interesele legate de relatii. Nevoile emotionale vor fi diferite si vor fi necesare noi mutari in cuplu pentru a reaprinde pasiunea. Trebuie sa se asigure ca partenerul de cuplu nu se simte nesigur in aceasta perioada. Iertarea si uitarea sunt cele mai bune modalitati de a pastra o relatie frumoasa in 2014.

Capricorn

Vei  avea parte de o latura emotionala bogata si intinerita, la care nu te asteptai. Partenerul de cuplu va fi o sursa de inspiratie pentru tine. Vor exista momente in care vei simti ca nu detii controlul asupra emotiilor si simturilor tale. Lasa-ti partenerul sa conduca acolo unde este cazul. Fii deschisa la dialog si fa schimb de idei. Este un moment ideal pentru a intelege conceptul iubirii, ideea de relatie si consecintele acestora. Daca esti singura, vei deschide usa catre o noua relatie.

Varsator

Viata de cuplu va fi plina de pace si armonie. Te vei bucura de viata alaturi de partener, intr-un climat amiabil. Daca esti singura, iti vei gasi sufletul pereche, insa accepta doar legaturi reale si nu te lasa pacalita de relatiile virtuale, fie ele online sau pur si simplu la distanta. Depune eforturi pentru a-ti intelege partenerul si respecta angajamentul. A doua jumatate a anului iti va aduce satisfactii si placeri nebanuite pe plan sentimental.

Pesti

Vei avea parte de noi experiente in 2014, iar viata amoroasa va fi mai fascinanta decat a fost vreodata. Vor exista oportunitati pentru a-i demonstra partenerului sentimentele puternice si emotiile vor fi pe primul plan anul acesta. Cand apar divergente, fii calma si lasa lucrurile sa treaca asa cum au venit. Cei singuri isi vor intalni partenerul ideal in primele trei luni ale anului. Daca deja ai o relatie, asigura-te ca ii arati partenerului exact cine esti, dar fara sa ii impui conditii stricte.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr