chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Horoscopul tentatiei: Zodia iti dezvaluie armele seductiei!

De în Monden 8 mar 2012
Ce le face pe unele femei sa fie atragatoare si pe altele atat de indraznete? Ei bine, fiecare zodie are propriile arme de seductie. Cunoaste atuurile zodiei tale pentru a-i face pe barbati sa roiasca in jurul tau!

Berbec

Femeia Berbec are sufletul unei Amazoane, iar asta este un mare atu in relatia ta cu sexul opus. Impulsiva si energica, dar in acelasi timp relaxata si increzatoare, esti o fire independenta, ceea ce-i face pe barbati si mai dornici de a-ti cuceri inima.

Ca stil si atitudine aduci putin cu Reese Witherspoon sau Kate Hudson. Intr-o lume ideala, tu ai fi indrazneata care conduce o decapotabila chic, cu pletele-n vant si muzica data la maxim, atragand privirile tuturor barbatilor.

Firea ta competitiva il atrage nespus de mult pe partener. Esti amatoare de batai cu perne si gadilat pana la epuizare. Esti energica si asta il aprinde si pe barbatul de langa tine. Ai acel ceva fresh, tineresc in tine, ce indulceste pornirile masculine care te caracterizeaza uneori.

Flirtezi oriunde si oricand si ai o limba ascutita care gaseste raspuns la absolul orice. Aceste calitati, impreuna cu entuziasmul tau nestavilit, sunt armele seductiei tale. Asa il vei face pe barbat sa se simta un vesnic tanar cuceritor.

Taur

Guvernate de senzuala zeita Venus, femeile din zodia Taurului isi cunosc foarte bine atuurile. Ca si Kirsten Dunst sau Cate Blanchett, nativele din zodia Taurului emana o atitudine sexy ce provine dintr-o combinatie fascinanta de putere si vulnerabilitate. Profita de acest atu pentru a-i avea pe barbati la picioarele tale.

Stii ce vrei si multi barbati gasesc aceasta trasatura ca fiind atragatoare, insa nu esti tocmai agresiva in a urmari si a obtine ceea ce iti doresti. Senzualitatea si inima blanda se numara printre cele mai captivante calitati ale tale, insa vocea este pe departe cea mai puternica arma a seductiei. Cunosti puterea unui cuvant potrivit spus la momentul oportun si nu te temi sa folosesti asta in avantajul tau.

Ai acel ceva familiar care ii atrage pe barbati si ii face sa se simta confortabil. Te bazezi si pe calitatile tale culinare in jocul seductiei. Nimic nu se compara cu o masa gatita de mainile femeii care te iubeste. Relaxarea pe care o afisezi il atrage pe partener la fel de mult ca si incapatanarea de care dai dovada uneori.

Te simti bine in pielea ta si asta se cunoaste atunci cand vine vorba de experiente sexuale. Cand il iei de mana si ii zambesti, atragandu-l subtil catre dormitor, nu-ti va putea rezista!

Gemeni

Efervescenta, schimbatoare si capricioasa, iti fierbi potentialii parteneri in suc propriu, tinandu-i tot timpul in sah. Bombe sexy precum Marilyn Monroe sau Angelina Jolie s-au nascut in acelasi semn cu tine, asa ca imprumuti cate ceva din farmecul lor. Guvernata de Mercur, zodia Gemeni beneficiaza de o arma letala a seductiei - istetimea. O aluzie vicleana venita din partea ta face cat zece complimente din partea altora.

Fire perspicace, vei fi intotdeauna o provocare pentru orice pretendent. Optimismul tau este legendar. Warren Beatty spunea la un moment dat despre sotia lui, Annette Bening ca "are o inclinatie innascuta catre fericire."

Curiozitatea ta nu cunoaste limite si poate reprezenta pentru unii barbati o calitate extrem de sexy. Te intereseaza o multime de lucruri, motiv pentru care nu exista barbat pe lumea asta care sa te gaseasca plictisitoare.

Principalul tau atu fizic sunt buzele, asa ca mentine-le moi si hidratate, pentru a le putea folosi ca arme de seductie oricand se iveste ocazia!

Rac

Farmecul tau este subtil, dar eficient. Misterul, combinat cu o doza de precautie din partea ta, este un factor care atrage. Sensibila si visatoare, de teama sa nu fii ranita, iti ascunzi latura slaba, precum Anjelica Houston si afisezi o timiditate care atrage precum Liv Tyler.

Barbatii se simt atrasi de provocarea de a penetra zidul protector care te inconjoara, stiind ca femeia extraordinara care se ascunde in spatele lui este numai a lor.

Fiind o zodie guvernata de Luna, femeia Rac arata extraordinar in culori irizate. Atitudinea ta provocatoare iese la iveala mai mult dupa lasarea intunericului, asa ca o plimbare sub clar de luna alaturi de tine il cuceri chiar si pe cel mai pretentios barbat. Stii exact cum sa creezi o atmosfera romantica folosindu-te de muzica si decorul potrivite unei ocazii speciale.

Transmiti vibratia fertilitatii, ceea ce ii atrage pe barbati instinctiv. Sanii, fie ei mici sau mari, sunt atuul tau fizic principal.

Leu

Nativa din aceasta zodie numai timida nu poate fi. Asemenea lui Jennifer Lopez sau Angela Bassett iti place sa iti pui in evidenta atuurile fizice, asa ca incerci mereu sa atragi atentia prin vestimentatia ta. Cand treci pe langa ei, barbatii cad ca mustele cuceriti de sarmul si senzualitatea ta.

Dincolo de aspectul fizic, ai si un simt al umorului bine dezvoltat si esti naturala, iar acestea sunt inca doua atuuri cu care reusesti sa atragi sexul opus. Barbatilor le plac femeile cu care sa poata vorbi despre orice si sa rada copios.

Esti o femeie decisa, stii mereu ce vrei si reusesti cu succes sa obtii ceea ce ti-ai propus. Niciun barbat nu va putea rezista firii tale intelegatoare, dornice de a-i fi alaturi si de a-l ajuta atunci cand are mai multa nevoie. Stii cum sa fii dura fara sa iti pierzi feminitatea. Chiar daca nu iti recunoaste, partenerul tau se simte incredibil de excitat de latura ta dura care il face sa ti se supuna fara nici cea mai mica impotrivire. Aceasta latura iti face placere sa i-o arati in special in dormitor, iar asta nu il poate face decat cel mai fericit barbat.

Fecioara

Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt elegante si rezervate, nu isi dezvaluie prea usor emotiile, ceea ce ii poate face pe barbati sa fiarba de dorinta de a-ti citi gandurile. Esti o femeie care are grija de ea, iti place sa te ingrijesti si sa te rasfeti. Un atuu de care dispui si pe care iti place sa il folosesti este inteligenta ta. Barbatii gasesc incredibil de sexy pasiunea pe care o pui in tot ceea ce faci si modul in care poti sta ore in sir si vorbi doar despre un subiect.

Esti perfectionista si iti place sa faci totul ca la carte. Independenta ta il atrage pe partener care admira la tine in special realismul de care dai dovada si calmul pe care reusesti sa ti-l pastrezi si in momentele limita.

Ai ceva din firea seducatoare a Sophiei Loren si a lui Raquel Welsh si nu iti este teama sa o folosesti. Poate fi silueta de invidiat pe care iti place sa i-o dezvalui in tinute cat mai provocatoare.

Balanta

Aceasta zodie dezvaluie o fire retrasa si rece, dar care in realitate este exact opusul. Balanta are o latura calda si este extrem de pasionala, dar alege de multe ori sa afiseze o masca, creand in jurul lor o aura de mister, starnindu-i pe barbati sa o descopere.

Asemenea divelor precum Brigitte Bardot si Gwyneth Paltrow unele dintre cele mai puternice arme ale seductiei de care dispui sunt sarmul tau si feminitatea. In preajma unui barbat iti scoti la iveala latura ta de femeie fatala si stii cum sa il vrajesti. In fata ta nu are nicio sansa.

Guvernata de planeta Venus, aceasta zodie le face pe native adevarate maestre in arta seductiei. Te imbraci sexy, te misti ca o felina si iti pui in evidenta cel mai mare atuu fizic. Ai ochi mari, migdalati si este de ajuns doar sa il privesti si sa bati seducator din gene pentru ca el sa capituleze.

Inteligenta de care dai dovada nu este nici ea de ignorat. Partenerului tau ii va face o mare placere sa impartasiti cunostintele comune.

Scorpion

Nativa din Scorpion este o fire misterioasa ce ii face pe barbati sa isi doreasca sa o descopere. Aceasta zodie este guvernata de planeta Pluto, planeta transformarilor, ceea ce o face pe femeia din Scorpion o adevarata maestra in a se reinventa, reusind astfel sa pastreze aprins interesul partenerului.

Dulce la exterior si dura la interior, nativa din acest semn zodiacal nu se fereste sa isi arate coltii atunci cand ceva o calca pe coada. Paradoxal, partenerul tau gaseste extrem de incitant aceasta latura a ta, in special cand o aplici in dormitor.

Ai o latura salbatica asemenea lui Jodie Foster, care il aduce pe partenerul tau pe culmile extazului. Esti in stare sa sari cu parasuta, sa mergi cu motocicleta, orice numai sa iti mentii adrenalina pe culmile cele mai inalte.

Sagetator

Increzatoare in atuurile proprii, distractiva si dragastoasa, niciodata nu lasi o distractie sa iti scape. Asta ii motiveaza si pe barbati sa fie in preajma ta si sa fie interesati de tine, sa te doreasca mereu, cateodata chiar si in jurul lumii daca le-ai cere-o.

Pentru ca esti intr-o eterna schimbare si incerci mereu sa evoluezi, partenerul tau nu va stii niciodata la ce sa se astepte din partea ta. Precum Marisa Tomei sau Bette Midler, te cunosti perfect, atat pe dinauntru, cat si pe dinafara si intotdeauna iti spui parerea tare si raspicat, astfel intri repede in polemici.

Partea ta sexy iese cu adevarat la iveala cand faci acea legatura spirituala speciala cu natura; iesiti la calarit, la un picnic sau la munte, asta ar fi un preludiu ideal pentru tine. Ati putea sa faceti si o croaziera sau o excursie pana pe varful unui munte. cu tine, viitorul este mereu neprevazut, dar binevenit.

Capricorn

Exista o calitate a echilibrului care persista mai puternic decat orice in mintea ta, dar care pentru unii este total irezistibila. Iubitul tau venereaza asta la tine, dar si inteligenta ta. 

Precum Mary J. Blige si Kirstie Alley, tu esti o femeie puternica si increzatoare in fortele proprii, independenta si capabila. Nu iti este straina scoala sau munca grea, astfel inspiri celor din jur incredere si putere, de aceea esti agreata si placuta, idolatrizata uneori. 

Partea ta sexy consta in relaxare, iar asta tu o stii cel mai bine. Dupa o zi lunga de munca, singurul lucru pe care ai vrea sa il faci este sa te relaxezi. O baie fierbinte cu spuma, un masaj sau poate doar un pahar de vin bun si o conversatie intima cu iubitul tau, asta ar fi un preludiu perfect. Si mai important, la tine totul vine odata cu experienta, tot ce inveti de-a lungul vietii se dovedeste a fi mi bine practicat.

Varsator

Unica si stralucitoare, esti cu mult inaintea tuturor, iar provocarea de a tine pasul cu tine este ceva special si ceea ce il tine pe iubitul tau in priza mereu. Firea ta inovativa, ideile creative si distractia pe care o atragi in jurul tau, face ca oamenii sa isi doreasca sa te cunoasca. Iubitul tau este atras si de puterea ta, de faptul ca indraznesti sa ajungi in locri unde femeile nu ajung foarte usor, fie ca este vorba de dormitor, fie de o sala de sedinte. Iti lasi iubitul sa fie cine vrea sa fie, atata timp cat si ei aplica aceeasi metoda cu tine.

Precum Jennifer Aniston si Paris Hilton, tu esti deosebita. De la tine porneste trendul, ai o minte creativa si te ajuta sa fii sexy atat in ochii iubitului tau, cat si in ochii prietenelor tale, care te invidiaza pentru abilitatile tale. 

Pesti

"Pumnul de fier in manusa de matase" probabil se potriveste cel mai bine cu stilul si caracterul unei femei nascute sub acest semn zodiacal. Caracterul tau romantic si visator atrage, vulnerabilitatea si dorinta de a fi protejata ii face pe barbati sa fie adesea printul tau salvator, astfel ii faci sa creada ca ai nevoie de ei. Ulterior vor fi pana si ei surprinsi sa vada cat de puternica esti de fapt. 

Precum Drew Barrymore si Holly Hunter, vulnerabilitatea si curajul tau sunt o combinatie care te vor face sa castigi, atat in relatiile amoroase, cat si in cariera. Stii sa te joci cu barbatii din viata ta, de aceea alegi sa fii cand vulnerabila, cand puternica.

Combinatia calitatilor tale se realizeaza in momentele ideale, de asta te considera el sexy si asta il atrage la tine. Cand trebuie sa fii blanda si dragastoasa iti arati o fata, cand trebuie sa duci o lupta esti puternica, iar cand vrei ca el sa para cel care a avut o idee stralucitoare esti vulnerabila.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar