Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscopul simturilor: Care este parfumul care il starneste

De în Monden 14 iun 2012
Stii ca parfumul este o arma puternica a seductiei, dar nici prin cap nu iti trece ce impact poate avea asupra partenerului tau si cum doar mireasma este suficienta pentru a-l aduce pe culmile inalte ale extazului. Afla care este parfumul care il transforma in amantul pasional.

Parfumul pe care il folosesti atunci cand esti in preajma lui are un mare impact asupra psihicului sau si studiile arata ca un miros imbietor creste fluxul de sange. Asa ca daca vrei ca seara aceasta sa cunosti adevarata fata a pasiunii, afla care este parfumul care il starneste si poarta-l pentru o intalnire incendiara in pat.

Berbec

Acesti nativi sunt unii dintre cei mai buni parteneri. Au o personalitate puternica si o sexualitate care te atrage ca un magnet. Sunt pasionali si devotati, stiu cum sa transforme fiecare seara de amor intr-una cu adevarat speciala. Insa pasiunea lor se poate stinge treptat asemenea unei flacari atunci cand simt ca au intrat intr-o rutina din care nu mai pot iesi. Nu le place sa se complaca si atunci pot incepe sa apara problemele.

Partenera acestui nativ trebuie sa ii mentina cumva interesul aprins si acest semn de foc este adus pe culmile cele mai inalte ale placerii atunci cand simte mirosul imbietor al unui parfum cu accente picante, precum scortisoara, vanilie, nucsoara sau cuisoare.

Taur

Barbatul nascut in acest semn zodiacal are un apetit sexual de nestavilit si dorinta de intimitate ii stapaneste toate simturile. Nu este genul care sa se grabeasca, da dovada de multa rabadre atunci cand vine vorba de viata amoroasa. Nu ii plac lucrurile facute pe fuga si se implica intr-o relatie 100%.

Primul detaliu pe care il remarca la o femeie este felul in care aceasta miroase. Miresmele care il cuceresc instantaneu sunt cele de mosc sau de vanilie. De asemenea, nu poate ramane neimpresionat nici atunci cand simturile ii sunt gadilate de arome de trandafir, iasomie sau liliac.

Gemeni

Barbatul din Gemeni cunoaste mai bine decat oricine arta flirtului si poate face orice femeie sa isi piarda capul intr-o fractiune de secunda. Este creativ si stie cum sa mentina aprins interesul iubitei cat sa nu se plictiseasca niciodata alaturi de el. Nici tu nu trebuie sa stai de geaba pentru ca nativul din acest semn zodiacal tinde sa se plictiseasca destul de repede. Este mereu in cautarea unei schimbari sau a unui lucru incitant.

Aromele carora nu le poate rezista sunt cele de lamaie proaspata si de fructe in general. In momentele romantice, un miros de capsune, vanilie sau portocale are un efect instantaneu asupra lui si ii trezesc cele mai ascunse dorinte.

Rac

Acest semn zodiacal dezvaluie un barbat sensibil si romantic care cauta intr-o relatie o legatura emotionala care sa fie mai presus de orice. Acest nativ este un partener iubitor si cea de langa el trebuie sa fie foarte atenta la sentimentele lui puternice pentru ca poate fi ranit cu usurinta. Sunt emotivi si vulnerabili, dar aceasta latura este adesea ascunsa dupa o atitudine rece. Au nevoie de o persoana care sa ii faca sa iasa din carapacea lor.

Cand vine vorba de parfum, acest nativ are un simt puternic dezvoltat si ii place o gama larga de mirosuri. Poti seduce un astfel de barbat cu un parfum cu aroma de mar, nuca de cocos, vanilie, smochine sau floare de portocal. Simturile ii sunt rasfatate de aromele de anason, iasomie sau camfor si il fac sa se relaxeze.

Leu

Un barbat care arde de dorinta si emana incredere, senzualitate si putere. Un astfel de barbat va prelua initiativa si te va ajuta sa cunosti placeri nebanuite. Daca-l cuceresti, te va coplesi cu atentii, fie ele materiale sau de alta natura. 

Ca sa-l atragi poarta fie un parfum simplu, cu o nota dominanta, spre exemplu trandafir, fie unul complex, care sa-i imbete simturile. O combinatie de bergamota, cocos, iasomie, ambra si vanilie, ar fi perfecta pentru a-i suci mintile. Notele de mosc ii vor trezi instinctele primare. Aromele care vor avea cu siguranta o influenta asupra acestui semn zodiacal sunt cele de mar, vanilie si trandafir.

Fecioara

Daca esti pregatita sa fii centrul universului unui barbat, niciun partener nu este mai potrivit decat unul din zodia Fecioarei. Par reci si relaxati la suprafata, insa ascund o senzualitate debordanta. Daca l-ai cucerit, iti va fi devotat pe viata. Pentru a-l seduce, va trebui sa fii tot timpul curata si aranjata pana la cele mai mici detalii, fiindca nativii din Fecioara sunt destul de pretentiosi.

Aromele care il vor da gata sunt cele simple si fresh. Nu este nicio problema daca parfumul tau nu are deloc note dulci. Incearca note florale suave, de lavanda sau violete, acestea fiind arome care il multumesc pe mofturosul din zodia Fecioarei. Evita aromele prea puternice si parfumurile cu note moscate. Daca parfumul tau contine si tonuri de clementine, chimen sau anason, il vei da cu siguranta pe spate.

Balanta

Partener atent si afectuos, nativul din zodia Balantei este un romantic incurabil. Fii blanda cu el si vei fi rasplatita pe deplin. Dezvaluie-i ca esti o fire sofisticata, avand grija sa fii in acelasi timp suava, delicata. 

Parfumul care-l da gata are un iz usor retro si prezinta note delicate de citrice. Fire romantica, va fi sedus de arome precum lemn de santal, tuberoza sau clementine. Orice parfum ai alege, ai grija sa aiba note feminine, delicate, fara arome puternice, stridente, provocatore.

Scorpion

Una dintre cele mai senzuale semne ale zodiacului, Scorpionul este amantul desavarsit. Daca vrei sa te abandonezi in bratele unui barbat adevarat, Scorpionul este alesul irezistibil care te va atrage ca un magnet. Este greu sa-l seduci, intrucat el este cel care se ocupa de regula de acest aspect. Cu toate acestea, daca esti isteata, il vei putea cuceri cu propriile-i arme.

Scorpionul prefera parfumurile clasice, puternice, care au "un cuvant de spus". Tonurile florale sofisticate si note precum ambra, ciocolata, piper negru sau mure il vor provoca pe nativul din zodia Scorpionului.  

Sagetator

Barbatul acestei zodii este jucaus si copilaros, iar ca amant este creativ, inventiv si pasional. Ii place sa experimenteze. Va fi mereu tanar, asadar va avea si o minte deschisa pentru nou, mai ales in dormitor. Dar ai grija, ei pot fi pasionati de un lucru pentru un moment si brusc sa vrea sa incerce altceva, sa mearga mai departe, sa se aventureze in alta poveste. Este indraznet si energic.

Pentru a cuceri o astfel de persoana, foloseste un parfum exotic pentru a-i trezi interesul si a-l face sa viseze la locuri indepartate. De asemenea, o aroma florala sau de citrice il va face mai motivat si il va revigora.

Capricorn

Barbatul acestei zodii este oarecum rezervat si are nevoie de iubire ca si de o plasa de siguranta, doar atunci se poate manifesta in largul sau... in materie de sex. Nu sunt persoane aventuriere si nici nu tind sa experimenteze, dar ceea ce este sigur este faptul ca sunt constanti si au incredere in ei, ceea ce ii fac niste parteneri sexuali irezistibili si pasionali.

Pentru a cuceri un barbat al acestei zodii, aplica parfumuri curate, clare si nu abuza. Arome de ceai verde sau caprifoi, ginseng sau de fructe si florale, precum vanilie, cirese, tradafiri sau liliac. Asa va fi sigur o noapte de neuitat cu el.

Varsator

Barbatii acestei zodii adora sexul si corpul femeilor si nu le pasa daca exista o relatie de iubire, cat timp pot avea ceea ce vor. Sunt intensi si pasionali, iar asta ii face sa profite de fiecare moment. Natura lor rebela ii face sa te placa si sa te doreasca mai mult pentru fiecare capriciu pe care il ai. Intensitate, atractie si devii amanta celui mai pasional amant al zodiacului.

Provoaca-i simturile si atata-l cat mai mult. Foloseste parfumuri dulci, florale si de fructe, barbatului acestei zodii ii plac. Patchouli, Vanilie, portocala, lavanda, aroma de frunze de lotus si lemn exotic si va fi al tau... pentru o noapte.

Pesti

Barbatii acestei zodii iti pot oferi o relatie sexuala plina de placeri si satisfactii, fara doar si poate. Sunt extrem de relaxati si usor de cucerit si influentat. Ei prefera partenerele vesele si relatiile stabile. Odata ce descopera acel tip de dragoste pe care il cauta, sunt in stare sa rezolve orice problema prin sex. Fii agresiva, nu le plac cursele, asa ca va trebui sa dai tu drumul unei pentru a-l cuceri.

Barbatii acestei zodii prefera clasicul, foloseste parfumuri cu aroma de liliac, tamaie, mir, lemn de santal, lotus, crini, flori de tei, caramel, mosc si fructe proaspete. Foloseste astfel de parfumuri cand vrei sa produci un pic de magie intre voi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr