prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»

10 exercitii "zen" care te pregatesc pentru o seara fierbinte

De în Explicit 7 sep 2009

Te provoc la cateva exercitii yoga, taoiste si kegel sau practici thai ci, pentru o noapte incitanta de sex! Fii mereu cu un pas inaintea lui! Arata-i ca esti o maestra si ca nimic nu te poate dobori, atunci cand tu de fapt ai un as in maneca: exercitii speciale care te arunca intr-un vartej sexual de neuitat...pentru el, dar si pentru tine. Sa le aflam impreuna!

Cand sportul "spunea" ca imbunatateste performantele sexuale, te gandeai probabil numai la muschiuletii pe care ii preparai la sala, special pentru a concura cu partenerul tau la capitolul dominare. Ei bine, exista o categorie de exercitii fizice care vine sa imbunatateasca calitatea actului sexual cu placeri de care nu ai avut parte niciodata.

Pentru o noapte cu adevarat incendiara trebuie sa te pregatesti dinainte cu tot tacamul: o baie senzuala, cea mai incitanta lenjerie intima, o crema cu un parfum finut, discret care sa nu deranjeze niciun simt prea tare, un machiaj hot pentru a arata ca tu esti maestra in seara aceasta, o muzica subtila, cateva lumanari si iata scenariul si locatia perfecta pentru a te desfata la maxim in cele mai interesante si inedite miscari si pozitii. Totul bine si frumos, un inceput in forta care te mentine conectata intr-o legatura profunda cu partenerul tau, un parcurs cu un tempo moderat al actului sexual si un final epuizant care te doboara intr-un somn adanc. Pai si urmatoarea repriza? Orgasmul? unde sunt, se intreaba partenerul de viata, care nu vede schitat pe chipul tau niciun semn de placere sau incantare extraordinara. Ups, cred ca am gresit finalul, nu-i asa? Nu trebuia sa se termine asa, ci cu tine triumfatoare in punctul maxim al partidei si de ce nu, o ademenire a iubitului pentru inca cateva ore de sex continuu, care l-ar incita numai la gandul ca il doresti atat de mult. Dar asta e, realitatea de cele mai multe ori nu este un basm in care binele invinge mereu, deci cu final fericit. Uneori piedicile sunt mai puternice, iar toropeala, oboseala si starea de moleseala de peste zi ies invingatoare chiar si in ciuda celei mai aprigi dorinte a ta pentru o noapte perfecta.

De aceea, ai nevoie de o pregatire prealabila a acestei nopti, cu exercitii si practici cu totul si cu totul speciale care sa elimine din calea ta stresul, oboseala si alte probleme, mentinandu-te conectata la ceea ce va urma in acea seara: o experienta de neuitat in tainele sexului! Mi-a trecut prin minte o carte pe care am rasfoit-o intamplator acum ceva timp, fara a-i acorda o atentie exhaustiva, dar care suna si parea mai degraba practica decat interesanta. Este vorba de "Sex, Dragoste si Sanatate" scrisa de Brigitte Mars in 2003. Un titlu care nu m-a inatarat, multe dintre carti avand uneori titluri plictisitoare, insa dedesubtul acestui titlu era o prezentare care anunta un ghid de autoperfectionare a sanatatii sexuale prin tehnici practice de imbunatatire a acesteia. Am adaugat si eu cateva, care pareau cu adevarat eficiente si usor de realizat:

1. Contracta si decontracta in stil Kegel si cu un strop de Yoga

Acest exercitiu ajuta la intarirea muschiului pelvian, care-ti poate oferi senzatii cu adevarat tari in timpul miscarilor sexuale si se incadreaza in categoria exercitiilor Kegel.

- in pozitie sezuta sau in picioare, contracta si decontracta muschiul pubococcygeus
 localizat intre osul pubian si coccis in reprize de cate 10, de mai multe ori pe zi (aband grija sa fii relaxata intre reprize) senzatia este aceea ca atunci cand te tii atunci cand vrei sa urinezi) - cand practici acest exercitiu, sfatul este sa inspiri adanc (pana simti cum aerul ajunge in stomac) atunci cand muschiul se contracta si sa expiri (incet) atunci cand se decontracta. Adaugarea controlului  respiratiei provine din yoga; asadar, odata cu tehnica respiratiei aplicata, poti bifa si yoga in cadrul acestui exercitiu

2. Fluturele care se "deschide"

Acesta este un exercitiu extrem de util, care actioneaza exact acolo unde trebuie: "deschide" zona pelvina, relaxand pelvisul si orientandu-l catre testarea si savurarea unor pozitii sexuale de succes.

Exercitiul este si simplu si usor de facut: stai intinsa pe spate pe podea, indoaie genunchii si pozitioneaza picioarele astfel incat talpile picioarelor sa fie lipite. Din aceasta pozitie, ridica genunchii si adu-i aproape unul de celalalt pana se ating fara sa dezlipesti talpile. Exercitiul seamana cu un "zbor" de fluture in care picioarele tale sunt aripile care se deschis si se inchid de mai multe ori.
 
3. Caprioara - exercitiu taoist
 
Pentru promovarea si intensificarea vietii tale sexuale si a vitalitatii ei acest exercitiu este esential pentru ca are rolul de a relaxa, de a indeparta blocajele energetice si de a stimula producerea hormonilor.
 
Varianta pentru femei se prezinta astfel: stai dreapta pe pat, podea sau pe un scaun si pozitioneaza-ti calcaiul unui picior incet pe clitoris. Freaca-ti mainile puternic pentru a le incalzi, iar apoi maseaza-ti cu fiecare mana cate un san (concomitent) cu miscari circulare spre interior (in sensul aceslor de ceasornic cu mana dreapta) si spre exterior (invers sensului acelor cu mana stanga). Atentie, exercitiul nu implica sfacurile! Repetati aceste miscari de 36 de ori, de 2 ori pe zi, dimineata cand te trezesti si seara inainte de culcare!

4. Exercitiu taoist pentru femei
 
Acest exercitiu este specific creat pentru femei si are efecte speciale asupra aparatului reproducator feminis si zonei abdomenului inferior. Daca ai un libidou scazut atunci nu mai sta pe ganduri si hraneste-te cu dorinte isexuale ntense si variate.
 
Stai pe varful degetelor de la picioare, dreapta si intinde incet bratele sus inspirand profund. Apoi revino cu calcaiele pe podea in timp ce cobori incet bratele, aplecandu-ti trunchiul pana cand capul ajunge la nivelul genunchilor (in acest timp expiri incet). revino la pozitia initiala si repeta de 5 ori.
 
cand termini aceasta runda, aseaza-te pe podea (pe o swuprafata tare)  cu picioarele asezate in fata ta, drepte si pozitioneaza-ti mainile pe coapse. incepe sa  expiri din momentul in care incepi sa iti apleci trunchiul de-a lungul picioarelor, cu mainile intinse drept in fata pana cand acestea ating varful picioarelor. Cand ai ajuns la limita cu intinderea incepe sa inspiri, revenind incet la pozitia initiala.

5. Solduri in miscari senzuale!

Un astfel de exercitiu, executat constant, ajuta foarte mult zona reproducatoare a femeilor. Rotirea soldurilor indeparteaza blocajele energetice si imbunatateste circulatia "chi" in zona pelvina.

Cred ca stii foarte bine cum se realizeaza acest exercitiu simplu, dar daca nu stii iti explic de-ndata: stai in picioare, cu spatele drept, cu picioarele usor departate. Indoaie usor genunchii, pune-ti mainile pe soldurile si incepe rotatiile: alternand rotirile: o data spre dreapta, cealalta data spre stanga, in sens invers. Repeta miscarile de 36 de ori.

6. Fa un "lifting" zonei pelvine!

Accentuarea zonei pelvine prin miscari care sa stimuleze circulatia in acea zona nu va aduce decat rezultate foarte bune in ceea ce priveste performantele tale sexuale, pentru ca in aceasta zona se afla aparatul reproducator, care, odata cu exercitiul, va primi un imbold pentru a fi mai "activa".

Stai intinsa pe spate si arcuieste-te pastrand umerii lipiti pe podea si ridicand bazinul. Incearca sa ramai cat mai mult timp in aceasta pozitie. Coboara incet spre podea, astfel incat spatele tau sa nu ia contact direct cu solul, ci treptat, incepand cu umerii, mijlocul si in cele din urma sezutul. Odihneste-te treizeci de secunde apoi repeta exercitiul. Incepe cu 5 astfel de exercitii si incearca in timp sa le extinzi la douasprezece.

7. Flotari in stil yoga

 
Yoga isi extinde beneficiile in toate domeniile, iar daca este folosita cu intelepciune, iti poate asigura o noapte fierbinte demna de invidia tuturor prietenelor tale si mai presus de atat, o partida de sex pe care nici nu ti-ai inchipuit-o. Tot ce ne poate imbunatati performantele sexuale vine ca un magnet in privirea si intelegerea noastra si nu ne putem lipsi de astfel de informatii pretioase.

Nu uita ca performantele sexuale au legatura in proportie de 70-80% cu forma fizica in care esti. De aceea se spune ca atunci cand faci sex, o faci si pentru a-ti imbunatati viata sexuala. Asadar, iti oferim un exercitiu in care Yoga patrunde printre banalele flotari de intretinere fizica:

Stai in pozitie de flotare cu bratele intinse la maxim; contracta-ti muschii abdomenului inainte de a incepe miscarea propriu-zisa, iar apoi incepi sa apropii corpul de podea, indoinda coatele. Opreste-te atunci cand trunchiul tau este la cativa centimetrii de podea, moment in care respiri (inspirand profund pe nas si expirand incet pe gura) de 5 ori, apoi lasi corpul sa atinga pamantul. Repeta executia de 3 ori, daca esti incepatoare.

8. Cand rinichii guverneaza calitatea sexului! Stimuleaza-i atunci!


Poate stai si te intrebi ce mare legatura au rinichii cu sexul? Ei bine, Brigitte Mars sustine ca acestia guverneaza energia sexuala, iar o stimulare a acestora prin masaj zilnic conduce la o viata sexuala activa, un libidou marit si o calitate mai buna a sexului. este un exercitiu pe care il poti face singura, desi mai greu, sau il poti ruga pe partenerul tau sa te ajute.

Asadar, de doua ori pe zi, dimineata si seara (atunci cand iti este cel mai la-ndemana), stai intinsa pe burta si cu mainile maseaza zona rinichilor (adica in zona lombara) sau pune-l pe partenerului tau sa te ajute cateva minute, nu mai mult, atat dimineata cat si seara.

9. "Stretching" si esti gata de orice!
 
Stii bine ca uneori rasfatul unei intinderi in prag de zori de zi este ca o ceasca de cafea relaxanta fara de care nu te poti ridica din pat. imi place sa ma dezmierd intinzandu-mi fiecare oscior cand am ocazia. Dar, cu putina maiestrie si cateva indicatii te poti "intinde" pana vei prinde din zdor performante sexuale.

Fa acest exercitiu inainte de marea seara: aseaza-te in genunchi, iar apoi sprijina-te si in maini, pozitionandu-le perpendicular pe podea.  Ai grija ca mainile tale sa fie intinse, fara sa indoi coatele. Asadar, inainte de inceperea exercitiului soldurile tale si mainile sunt verticale fata de podea. Expira lasand incet capul in spate, arcuind in acelasi timp spinarea pana cand formezi o curba convexa, apoi inspira aducand spatele la pozitia initiala si formand ulterior o curba concava cu spatele. Repete de 7 ori.

10. Genuflexiunile

Nu ai spune ca are cu ce sa te ajute pe plan sexual o simpla genuflexiune, nu-i asa? Pana la urma este un exercitiu de intretinere fizica si de mentinere in forma, de intarire a musculaturii picioarelor si...cam atat.

Ei bine, afla ca sunt exercitii importante pentru aparatul reproducator feminin, ne spune Brigitte Mars: "deschide" zona pelviana, indeparteaza blocajele energetice si imbunatateste considerabil circulatia sangelui in acea zona, stimuland-o.

Asa ca ce-ai zice de vreo 10-20 de genuflexiuni inainte de seara cea mare? Ai bonus si formarea unor picioare frumoase, si energie suficienta pentru a-ti da iubitul pe spate. Nu uita sa respiri si sa te relaxezi imediat dupa aceste exercitii.

Nu rata articolul saptamanii!

Criza in dieta sau dieta de criza? Ei, sincer nu as sti sa iti raspund care e mai valabila! Cred ca ambele sunt corecte! Recesiunea a afectat atat de tare economia tarii, incat in mod indirect a ajuns si in farfuria mea. Descopera 5 tendinte "crizate" in dieta!

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr