armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Destinul iti este scris in palma - Amprentele iti dezvaluie ce te asteapta!

De în Monden 24 mai 2012
Vrei sa afli ce ti-a fost scris? Feminis iti arata cum sa interpretezi forma amprentelor pentru a descoperi cum iti influenteaza viata.

Frumusetea amprentelor consta in faptul ca difera de la persoana la persoana, la fel ca si destinul care ne este scris, cu bune si rele.

In cultura chineza, aceste amprente au reprezentat un punct de interes prin prisma faptului ca ofera informatii legate de felul de a fi al individului si de calea pe care acesta ar putea urma-o in viata.

Astfel, femeile erau atent cercetate de socri, care le studiau pana si amprentele, pentru a fi siguri ca nu primesc in familie femei care aduc ghinion si nefericire, cu un comportament dificil si agresiv.

In urma unor cercetari atente a formei amprentelor a rezultat o serie de tipare ce ofera informatii despre destinul si trasaturile personalitatii fiecarui om in parte.

Analiza se bazeaza pe amprentele celor 5 degete de la mana dreapta la femei si mana stanga la barbati.

In imaginea de mai jos gasiti cele doua forme de amprente pe care le veti nota cu O daca identificati o forma circulara, respectiv cu W daca amprenta are forma unor valuri. Notati, pe rand, simbolul pentru fiecare deget in parte, incepand cu degetul mare. Veti ajunge la o formula de cinci litere, spre exemplu, OOWOW, asa cum puteti vedea si in imagine.

Odata aflata formula destinului tau, citeste in continuare pentru a descoperi semnificatiile amprentelor tale si cum iti vor influenta acestea existenta.

OOOOO

Esti o femeie apriga, increzatoare si ai un caracter puternic. Amprentele spun despre tine ca esti o fire independenta, asa ca paseste cu incredere spre viitor. Acest tipar se traduce printr-un noroc schimbator, perioadele in care vei avea succes alternand cu perioadele nefaste. Pentru a trece cu bine peste greutati trebuie sa inveti sa iti stapanesti temperamentul vulcanic, descoperind rabdarea si calmul.

WWWWW

Esti directa, sincera si te lasi purtata de val. Degetele tale arata ca esti o fire sensibila, careia i se potriveste ca o manusa o cariera pe plan artistic, in design sau orice alt domeniu care iti solicita creativitatea. Tinzi sa fii timida si nu te simti tocmai in largul tau printre oameni straini, asa ca evita situatiile care te aduc in lumina reflectoarelor. Cu timpul va trebui sa inveti ca un cerc cat mai larg de cunostinte iti poate fi benefic.

OWWWO

Ai sansa sa ajungi pe cele mai inalte culmi daca iti alegi cariera potrivita. Trebuie insa sa eviti cu orcie pret tendinta de a uita de unde ai plecat. In plus, tine minte ca trebuie sa muncesti din greu, asa ca nu presupune ca totul iti va veni de-a gata, doar pentru ca norocul e de partea ta. Pazeste-te cu atentie, fiindca succesul tau atrage dupa sine si invidie din partea celor din jur. Fii cu ochii in patru si cauta sa te asociezi doar cu persoane de incredere, care sa iti fie alaturi pe termen lung.

OWWOW

Statul va fi anevoios, fiind nevoita sa muncesti din greu pentru a ajunge acolo unde iti doresti. In ciuda tuturor greutatilor, vei reusi sa izbutesti ceea ce iti propui, iar succesul si recunoasterea profesionala nu vor intarzia sa apara. Asadar, viata ta va fi mai frumoasa pe zi ce trece.

OWOWW

Trebuie sa eviti cu orice pret tendinta de a fi incapatanata si mandra. Incearca sa fii rezonabila si sa inveti de la ceilalti. Astfel vei primi indrumarea de care ai nevoie pentru a atinge culmile succesului atat pe plan personal, cat si profesional.

WOOOO

Esti o persoana cu picioarele pe pamant si responsabila. Cat timp vei munci si iti vei vedea de treaba, succesul nu te va ocoli. Cu toate acestea, ai tendinta sa grabesti lucrurile, dar ai un suflet bun, iar cei din dragi iti vor fi aproape si vor incerca sa te domoleasca, aducandu-te inapoi pe calea cea dreapta.

OOOOW

Esti blanda si politicoasa, motiv pentru care nimeni nu te poate refuza, iar asta nu poate decat sa contribuie la succesul tau. Vei primi ajutor de la cei din jur pentru ca stii cum sa ceri si mai ales cui si cat sa ceri pentru a fi sigura ca nu esti refuzata. Ai grija totusi, fiindca esti uneori naiva si ai incredere in oameni mai mult decat ar trebui.?

OOOWW

Esti apriga la manie, iar ceilalti te-ar putea vedea drept artagoasa din cauza temperamentului vulcanic. Aceasta atitudine te poate duce usor pe calea gresita. Ai potential sa realizezi multe, insa este esential sa stii sa iti pastrezi calmul si sa ai rabdare.

OWWWW

Esti buna in ceea ce faci, insa succesul se va lasa asteptat. Norocul se va arata in viata ta putin mai tarziu, facand satisfactia reusitei cu atat mai dulce cu cat va fi pe masura efortului depus.?

WOWWW

Esti talentata intr-ale comunicarii si te descurci de minune in compania altora. Iti place riscul, iar viata iti rezerva multe situatii neprevazute. Pregateste-te sufleteste pentru schimbarile pe care destinul ti le va scoate in cale, fiindca esti capabila de a reliza multe atat pe plan personal, cat si profesional. Odata cu inaintarea in varsta, va trebui sa fii totusi mai precauta in asumarea anumitor riscuri.

WWOWW

Iti place sa privesti in viitor si sa iti asculti instinctul, insa odata cu cresterea responsabilitatii pe plan profesional, ar trebui sa ai grija cand cedezi tentatia de a te increde in simturile tale. Decat sa risti, mai bine ramai cu picioarele pe pamant. Astfel, succesul iti este garantat, devenind de neinlocuit - un pilon de rezistenta in domeniul in care lucrezi.

WWWOW

Esti o persoana inteligenta si vei fi rasplatita cu rezultate academice pe masura. Vei fi scutita de mari neplaceri si te vei bucura de un mare succes, iar asta iti va usura considerabil viata. Cu putina munca poti sa devii o persoana celebra si de mare succes.

WWWWO

Ai sansa de a mosteni o afacere sau o proprietate de la parinti sau o ruda apropiata. Esti o persoana capabila si poti transforma aceasta ocazie in sansa vietii tale. Poti dobandi succes si viata ta va fi una lipsita de griji. Ai grija insa. Ai tendinta de a fi nerabdatoare si asta iti poate aduce o serie de dificultati care iti pot sufla norocul de sub nas.

OOWWW

Esti o persoana blanda si dornica de a a-i ajuta pe ceilalti. De aceea, trebuie sa ai mai multa grija pentru ca cei din jurul tau tind sa profite de tine, in special rudele. Uneori poti avea momente in care adopti o atitudine superioara fata de ceilalti si asta poate indeparta anumite persoane. Trebuie sa acorzi o mai multa atentie felului in care te porti din punct de vedere social.

WOWWO

Tinzi sa gandesti prea mult, sa iti faci griji si sa despici firul in patru. Inca de la o varsta frageda te gandeai la viitor si iti faceai planuri. Nu iti place sa te lasi purtata de val si sa iei lucrurile ca atare. Te implici si ai curajul sa faci schimbari acolo unde ceva te nemultumeste. Firea vesela si joviala te caracterizeaza pe deplin.

WOWOO

Esti o persoana sociabila si iti place sa traiesti fara a-ti lua prea multe responsabilitati. Vrei o viata lipsita de griji si in prima parte a vietii preferi sa te distrezi. Ulterior, acest stil de viata iti nu iti va prii si iti va aduce neplaceri. Cei din jurul tau sunt nevoiti sa aiba grija de tine si culmea este ca tie iti place si te complaci in aceasta situatie. Este bine sa iti revizuiesti felul de a fi pentru ca tu vei fi singura care va suferi.

WOWOW

Tinzi sa dai ascultare mai mult firii tale rebele si persoanele din jurul tau duc multa munca de lamurire cu tine pentru ca esti cam incapatanata. Succesul il poti obtine cu usurinta daca reusesti sa iti pastrezi concentrarea si sa nu te abati de la ceea ce ti-ai propus. Important este sa reusesti in prima faza ca tu insati sa iti dai seama ce iti doresti de la viata.

WWOWO

Viata ta este plina de urcusuri si coborasuri. Te vei bucura de reusite, dar vei da piept in piept si cu esecul. Este bine sa iei lucrurile incet, pas cu pas pentru a nu te lasa doborata de greutati. Te poti bucura de o viata usoara, dar totul depinde doar de tine. Gaseste o cale sa nu lasi nereusitele sa iti vina de hac si invata sa apreciezi mai mult reusitele.

WWWOO

Esti inconjurata doar de oameni buni si reusesti sa iti faci cu usurinta prieteni de nadejde pentru ca esti o persoana buna, dornica de a fi utila in viata celor dragi. Iti place sa muncesti din greu pentru reusitele tale si rasplata nu intarzie sa apara. Succesul iti este printre cel mai bun prieten.

OWWOO

Vrei sa cunosti succesul si aspiri sa devii cunoscuta, ca eforturile tale sa fie rasplatite. Chiar daca la inceput viata ta poate parea usor dificila si iti este greu sa iti gasesti stabilitatea, soarele iese in cele din urma si pe strada ta. Depinde insa doar de tine sa muncesti mai mult si sa pui mai multa seriozitate in ceea ce faci. Incepand cu pragul de 30 de ani vei vedea ca nimic nu a fost in zadar. Viata ta devine din ce in ce mai buna.

WWOOW

Esti o persoana capabila si preferi sa faci totul de una singura, nu iti place sa ceri ajutor. Tinzi insa sa te lasi distrasa de la ceeace faci. Incepi ceva, dupa care te plictisesti, iti piere interesul si te apuci de altceva, numai nu reusesti sa duci lucrurile la bun sfarsit. Daca vrei sa ai succes in ceea ce faci trebuie sa inveti sa ramai concentrata. Intelege care sunt lucrurile importante cu adevarat si axeaza-te pe ele.

OWOOW

Esti o persoana cinstita, cu un caracter de nota 10. Iti place sa le fii de ajutor apropiatilor si asta te face foarte apreciata si populara. Esti apropiata de oameni, esti sensibila si poti dobandi succesul in domenii care iti pun creativitatea in valoare.

OWOWO

Esti binecuvantata cu o minte ascutita si logica. Munca intelectuala este usoara pentru tine, lucrezi rapid si eficient. Cu toate astea, caracterul tau este agresiv si oamenii tind sa fie intimidati de tine. Daca ai putea corecta acest mic defect, poti ajunge cat mai sus.

WWOOO

Esti o persoana directa si indrazneata, dar tinzi sa fii naiva si superficiala. Cu toate ca oferi idei bune si logice, daca nu gandesti in perspectiva, sa nu fii uimita daca lumea nu te va lua in serios sau chiar te vor ignora. In discursurile tale tinde sa lipseasca energie si putere.

OOWOW

Esti o persoana marinimoasa, darnica si nobila, dar esti omul care zareste oportunitatile de la mare distanta si profita de ele. O slujba potrivita tie ar fi una in domeniul financiar sau in domeniul de investitii. vei avea mult mai mult noroc cand vei imbatrani, decat in perioada tineretii.

OOWWO

Esti o persoana onesta si cinstita. Nu ai dorinta de a deveni bogata sau cu putere din punct de vedere social, nu astepti sa bogatie materiala. Dar ai grija, daca nu stii cum sa te ingrijesti, cu usurinta persoanele din jur pot profita de pe urma ta si poti fi pacalita.

OOOWO

Competentele tale sociale sunt extraordinare, te intelegi bine si repede cu oamenii din jururl tau si cu persoanele nou intalnite. Vei avea indrumare de la persoane influente care te doresc in slujba lor. Multe persoane te vor ajuta sa urci pe scara sociala si in domeniul tau de activitate.

OOWOO

Esti o persoana brava si muncitoare, nu te dai inlaturi de la a lucra pe branci. Multe persoane au incredere in tine si iti cer sfatul adesea. Cu toate acestea, daca nu iti pastrezi reputati, cei din jur te vor uita sau, mai rau, iti poti face dusmani in drumul tau spre top.

OWOOO

Esti o persoana cu inima blanda si buna si te intelegi foarte bine cu cei din jur. Nu esti foarte buna la a face afaceri, dar esti un foarte bun profesor, didact sau chiar un mentor spiritual. Te bucuri de succes in universul academic.

WOOWW

Esti o persoana respectabila, onesta si pasnica. Asa ca, nu e de mirare daca lumea din jurul te place neconditionat. Vei ajunge, cu siguranta, o persoana de succes si respectabila in comunitatea ta. In ciuda acestor calitati, ai tendinta de a te mandri prea mult, asa ca ai grija sa nu jignesti oamenii de care trebuie sa te feresti.

WOOWO

Esti o persoana modesta, dar logica si cu bun simt. Daca te-ai putea concentra mai bine pe elementele fundamentale ale vietii si sa incerci sa aplici o abordare pas cu pas a fiecarei miscari pe care o faci spre top, ai avea mai mult suces. Nu fi nerabdatoare, te vei bucura de noroc, bogatie si vei fi respectata de cei din jur.

WOOOW

Esti hotarata, dreapta si spui ce gandesti. Ai o personalitate puternica, esti glumeata si poti cu usurinta sa jignesti oamenii din jur, asa ca ai grija cum vorbesti cu lumea. Te vei ridica usor de jos si vei ajunge pe o pozitie proeminenta cu trecerea timpului.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr