Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Despre prietenie

 

Din cand in cand mi-e dor de prieteni, de oameni  dragi pe care  nu i-am mai  vazut de ceva vreme.Din cand in cand  imi  dau  seama ca trece timpul peste mine si nu am mai  vorbit cu  cea mai buna prietena de 2 luni.Am prieteni buni si  de-a lungul timpului  am cunoscut oameni minunati pe care nu  vreau  sa-i pierd, cu  care am chef sa mai stau la  o  cafea sa povestim folosofii  de viata.Din cand in cand imi  cer scuze fata de ei ca i-am uitat, din cand in cand le mai multumesc ca exista..

Urasc expresiile de  genul:”de cand nu ne-am mai vazut.Hai  sa ne vedem saptamana asta.ne auzim la telefon”.Si fiecare isi tine telefonul incarcat  asteptand sa sune celalalt, dar niciunul nu preia initiativa.Si uite asa mai trece  o  saptamana si inca una si ne dam seama ca nu mai  avem timp, chef sa ne vedem cu o  anume persoana; ca a trecut prea mult timp  de la ultima intalnire si  ar fi stupid sa  stam la  o  cafea, sa ne spunem ce?Ce am facut in ultimii  3 ani? Ei bine da.Cand spun ca vreau  sa ne vedem la  o  cafea, eu chiar vorbesc serios.Daca nu  vreau  sa ma intalnesc cu o  anumita persoana nu spun asta.

Imi dau  seama ca fiecare  prieten  pe care il am mi-a influentat viata, am invatat ceva de la el, din discutiile noastre si  vreau  sa continui  sa invat.Am nevoie sa ma intalnesc in continuare cu oamenii  dragi mie, care imi  aduc zambetul pe buze, cu oamenii cu  care am impartit acelasi  sandwich, aceeasi  bancheta din spate pe autostrada spre mare, aceeasi  camera de hotel,  acelasi  cort , oameni  cu  care am vorbit ore intregi in noapte, cu  care am impartit  o tigara sau o  cana de vin fiert.

Stiu  ca ritmul  vietii  e din ce  in ce mai  alert si nu mai  avem timp  de absolut nimic, ce sa mai  vorbim de intalniri cu  cei  dragi, sau  telefoane de zilele de nastere.Acum avem tehnologie mult mai  avansata:avem retele de socializare care ne scutesc de telefoane, sau intalniri pentru  ca avem acolo si  date  si loc de scris urari si poze din ultima perioada cu fiecare ce a mai facut:s-a casatorit, a facut copii, copii  au  crescut, iar in curand vom sta la cafele virtuale.

Eu  vreau  sa beau  cafeaua pe bune, sa-mi imbratisez prietenii, sa-i privesc in ochi, sa le aud vocea.Asa sunt eu mai pamanteanaSmile

Tag-uri: ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 7

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Lucia Petrescu (07.03.2011, 22:27)
@ Camelia Mia Ursu: Regret ca numai cu barnatii te poti impreietenii. Eu, sincer nu gindsc astfel pt ca am intilnit baieti intersati de altceva, nu de prietenie sincera, reciproca. Eu pot participa sincer la bucuria colegei/prietenei care si-a luat masina sau a cistigat la loto, fara invidie. Este munca/norocul ei. Astazi lumea e din ce in ce mai grabita si nervoasa. Poate asta este cauza lipsei de comunicare si chiar a lipsei de chef pt ajutorarea cuiva. Nu este frumos, nici firesc, nici sanatos, dar acceptam in general. Macar sa nu ne pricinuiasca vreun rau acei prieteni...cindva.
Răspunde-i
maria i. (07.03.2011, 11:28)
Eu ,prieteni am avut numai cand am avut ceva de oferit. Cand mi-a fost greu,n-am gasit pe nimeni aproape.Numai familia imi e aproape.
Răspunde-i
Camelia-Mia Ursu (05.03.2011, 13:48)
A sti sa-ti pastrezi prietenii e un un dar cu care nu toti am fost inzestrati, din pacate. Am intalnit mai multe feluri de prieteni..Atunci cand mi-a fost bine am avut multi, chiar foarte multi prieteni, care, mai mult sau mai putin, au profitat de prietenia cu mine, ceea ce m-a pus serios pe ganduri si m-a facut sa-mi selectez mai atent relatiile de prietenie. Cand mi-a fos greu, chiar foarte greu, putini au fost cei care mi-au fost alaturi, iar dintre acestia, unii au facut-o asa de fals incat cred ca, mai bine, isi vedeau de drumul lor decat sa joace asa prost rolul de prieten... Nu pot spune ca eu am calitati de prieten, dar nici nu bravez.. Daca am putut ajuta pe cineva cu un sfat, cu un cuvant bun, am facut-o..In ce masura am reusit stiu mai bine cei care mi-au calcat in picioare sentimentele de prietenie..Cel mai dureros e ca nu putem trai fara un prieten adevarat. Intotdeauna trebuie sa fie undeva, cineva care sa ne stie asa cum suntem, cu bune si cu rele, sa ne dojeneasca cand gresim, sa ne mangaie cand suferim, sa se bucure sincer cand suntem fericiti...Da, am spus sa se bucure sincer cand suntem fericiti...Cati dintre noi insa ne putem bucura sincer, dar sincer, pentru alcineva? Ganditi-va, mai ales noi, femeile, putem sa ne bucuram sincer pentru prietena noastra ca a promovat, sau ca si-a luat o masina super, sau ca a castigat o suma de bani? Sincer, nu prea....Si atunci de ce ne mai miram ca nu exista prieteni adevarati??!! Consider ca adevarata prietenie este intre un barbat si o femeie. Nu m-am simtit niciodata tradata de o astfel de prietenie si, credeti-ma, ma pot bizui intotdeauna pe prietenii mei, barbaii. Ei nu sunt invidiosi ca aratam mai bine decat ei, dimpotriva ; poate doar daca am castia vreo suma de bani, dar aici nu stiu ce sa spun ca... m-a ferit Dumnezeu de asa ceva. Si as vrea sa va spun ca este foarte greu sa ai o relatie de prietenie cu un barbat. De ce? Daca esti prieten consider ca trebuie sa uiti de alte sentimente si sa le infrangi...prieten si nu iubit. Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti faci prieten un barbat urat. Din contra, cu un prieten trebuie sa poti iesi la o cafea, nu sa-ti fie rusine s-o faci. Insa, din pacate, noi, femeile, uitam adesea sa gandim si, de foarte multe ori, ratiunea ne este depasita de altele.
Răspunde-i
Lucia Petrescu (03.03.2011, 21:26)
Si mie imi face placere sa-mi revad colegii din scoala, sa ma intilnesc cu prietenele f bune, dar din pacate ele nu au timp i poate nici acelasi chef ca si mine, asa ca ma limitez la cite un mess de sarbatori mai mult. Recunosc ca ani in urma am recurs la aceeasi metoda a asteptatului sa suna telefonul in loc sa initiez eu apelul. Din fals orgoliu. M-am potolit si am sunat eu. Dar a fost ultima conversatie, pt ca prietena (colega) respectiva desi apelata de catre mine, avea sa reia metoda mea initiala. Timpul asta!
Răspunde-i
(03.03.2011, 09:56)
eu nu am sa-mi permit niciodata sa ajung in situatia in care sa nu am curaj sa sun un prieten....pt ca a trecut prea mult timp....este o promisiune pe care am facut-o fata de mine....pt ca sunt mult mai fericita cand imi stiu prietenii aproape!!!
Răspunde-i
Catalina Lol (02.03.2011, 17:54)
@Bianca: imi pare rau pentru intamplarea povestita de tine. Noi, oamenii ne mai dezamagim intre noi, dar prietenii adevarati raman prieteni si peste ani si peste mari si tari.Cu prietena cea mai buna ma vad cam la 2 luni( din cauza timpului:ea are copil, eu am un job la care stau mult) dar de fiecare data povestim de parca ne-am vedea zilnic:).Eu zic totusi sa ne pretuim prietenii si sa-i sunam, sa le uram si nu in ultimul rand sa-i vedem
Răspunde-i
bianca curalea (02.03.2011, 14:24)
mi s-a intamplat si mie sa vorbesc cu o buna prietena di copilarie dupa 5 ani. amandoua ne casatorisem, amandoua aveam copii. mai tineam legatura prin fratele meu. ea ii daduse lui nr ei de telefon sa mi-l dea, eu facusem acelasi lucru, dar niciuna nu facea pasul mai departe. anul trecut de ziua ei ii trimit mesaj. ma gandeam ca daca sun nu stiu ce sa-i spun. m-a sunat ea inapoi. si am inceput sa vorbim de parca nu vorbisem de cateva zile. mai ult despre copii, ce-i drept. la putin timp eu am mers la parintii mei si am anuntat-o ca poate o vizitez. a ramas stabilit sa ne vedem cand ajung in oras. pe drum mi s-a descarcat telefonul, dar tiind unde sta am zis sa urcam neanuntati. surpriza......nimeni acasa. a iesit o vecina si ne-a spus ca sunt plecati de 2 zile la tara. am ramas cu un gust amar. anul asta de ziua ei am scris un mesaj dar nu l-am mai trimis. oare am avea ce sa ne mai spunem? sunt sigura ca ne vom intalni candva. orasul e mic acolo si la vara o sa mergem sa stam o perioada la parintii mei.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Indragostita de viata

tot noi

22 iun 2011 0

recunosc

2 apr 2011 4

femei intelegatoare

20 mar 2011 7

Despre prietenie

2 mar 2011 7
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar