Descoperă de ce fanteziile sexuale au o influență atât de mare în viața de zi cu zi

De în Dragoste & Sex 21 noi 2018

Colin Richards, este fondatorul Intimacy Matters, mentor în relații și sex, care și-a dedicat viața pentru a-i învăța pe alții cum să atingă intimitatea adevărată, să comunice mai bine și să se simtă împliniți erotic, iar astăzi îți împărtășește câteva secrete.

Fanteziile sexuale au o putere foarte mare asupra oamenilor și pot condimenta chiar și viața unor persoane care par împlinite, au o slujbă bună, o familie iubitoare și un acoperiș deasupra capului. De ele se lasă influențati atât politicieni de renumele lui Bill Clinton și Donald Trump cât și oameni obișnuiți, care nu se simt cu adevărat satisfăcuți pe plan sexual, care riscă totul doar pentru împlinirea unor fantezii.

Fetișurile și preferința pentru activitățile deocheate se dezvoltă în timp și sunt rezultatul unor experiențe variate din viață, care au, uneori, rădăcini tocmai în copilărie. Fanteziile sexuale forțează din ce în ce mai mult limitele și lasă imaginația să zburde prin locuri neexplorate încă, iar dorințele și granițele sunt influențate de educația primită în familie, de mediul în care a crescut cineva, religia fiecăruia, activitățile sociale și culturale, dar înțelegerea acestora este cheia pentru dezlegarea fanteziilor.

De obicei, în ceea ce privește bărbații puternici, cu o carieră promițătoare în față, ei văd femeile ca pe un trofeu care le confirmă propriul progres și fantezia principală este să dețină controlul complet asupra lor, iar acest lucru este foarte incitant într-o situație sexuală. În astfel de cazuri, dacă au fost crescuți de o mamă dominantă, cu așteptări mari de la ei, sentimentele lor se dezvoltă către ceva ce duce la resentimente și nevoia de a domina sexual sau chiar a maltrata o femeie, pe post de răzbunare. Din punct de vedere sexual, acest lucru înseamnă de multe ori că preferă sexul agresiv și în unele cazuri le plac scenariile de tip sado-masochist.

Masculii Alpha se orientează adesea către profesii care îi pun pe ei în centrul atenției, precum politică, domeniul bancar sau ceva ce ține de lucrul într-un bar. Ceea ce-i face pe acești bărbați să-și piardă capul este exact ceea ce-i face să aibă succes în viață, ego-ul lor îi ajută să treacă peste greutăți, dar este și motivul din cauza căruia, uneori, au foarte mult de pierdut. Oamenii cu fantezii sexuale neîndeplinite pățesc exact acest lucru, deoarece au nevoie de confirmarea capacităților sexuale și nu numai. Tentația este prea mare pentru a rezista și singurul mod în care își pot schimba cu adevărat dorințele este să reușească cumva să se distanțeze, să evalueze situația și să vadă dacă merită sau nu să-și riște cariera sau fericirea familiei pentru diverse alte activități.

Cu toate acestea, societatea trebuie să accepte că oamenii care au fantezii sexuale, dețin potențialul de a deveni parteneri stabili și fideli, fiind indivizi care pot avea un impact pozitiv asupra societății.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 oct