De ce ar trebui să mergi la o întâlnire aranjată

De în Single life 4 sep 2019

Întâlnirile aranjate pot fi înspăimântătoare, pentru că nu știi numele complet al partenerului și nu poți căuta nimic despre el sau familia lui pe Internet, dar merită să încerci o astfel de experiență.

Pentru ca toată lumea să înțeleagă despre ce este vorba: o întâlnire pe nevăzute are loc între două persoane care nu au pe altcineva și care nu se cunosc între ele și poate fi aranjată de cineva din familie, prieteni comuni, colegi de muncă sau agenții specializate și iată 8 motive bune pentru care să încerci măcar una în viață.

1. Ai încredere în prietenii tăi

O întâlnire aranjată nu trebuie mereu să fie absolut întâmplătoare ci de cele mai multe ori, cei care au aranjat-o vă cunosc de fapt pe amândoi, deci consideră că v-ați potrivi. S-ar putea chiar să ai norocul să fie persoana potrivită pentru tine.

2. E minunat pentru cei care nu sunt fotogenici

Unele fotografii din online nu reflectă adevărul prea bine și nu toată lumea stăpânește arta selfie-urilor, caz în care o întâlnire pe nevăzute este perfectă.

3. Muncă, muncă și iar muncă

Întâlnirile aranjate sunt potrivite pentru cei care au foarte puțin timp liber, deoarece tot ceea ce trebuie să faci în acest caz este să stabilești o dată, o oră, un loc și să te prezinți acolo.

4. Întărește încrederea în sine

Pentru cei mai mulți oameni, o astfel de întâlnire este un factor de stres major, dar să te întâlnești cu un străin despre care nu știi nimic presupune să ai ceva încredere și tocmai pentru că faci acest pas ajungi să te cunoști mai bine și să ai mai multă încredere în forțele proprii.

5. Mult mai incitant

Conversația va curge mai ușor tocmai pentru că sunt mai multe întrebări de pus și nu există preconcepții, deci puteți vorbi despre absolut orice.

6. Îți lărgești orizonturile

Aceasta este ocazia de a te întâlni cu cineva cu care probabil altfel nu ai fi avut ocazia, iar studiile au demonstrat că majoritatea oamenilor își întâlnesc jumătatea din întâmplare și nu prin intermediul legăturilor directe.

7. Rămâi anonim

Dacă până la urmă nu te înțelegi cu persoana respectivă nu-i nici o problemă, deoarece nu-ți este prieten sau coleg și probabil că nici nu vă veți mai intersecta vreodată.

8. N-ai nimic de pierdut

Deși poate că nu vă veți îndrăgosti din prima, trebuie totuși să ai o atitudine pozitivă, deoarece nu știi când te lovește marea dragoste.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Single life
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 sep