Cum să-ți protejezi bărbatul de alte femei - Află ce le atrage pe ele la sexul tare

De în Dragoste & Sex 19 mar 2018

Gusturile nu se discută și nu există ghiduri adevărate ca să fie cineva fără cusur, dar oamenii care lucrează în industria frumuseții au găsit câteva trăsături care sunt mai atrăgătoare decât altele.

Unele dintre acestea 9 descoperiri le vor surprinde pe cele care credeau că femeile sunt atrase doar de cei cu un trup sculptat și un zâmbet drăguț.

1. O carieră interesantă

Slujba pe care o are cineva îi va influența și viața sexuală, iar un anumit site de socializare a alcătuit o listă cu cele mai dorite slujbe din acest punct de vedere. Lista conține în total 15 locuri de muncă, iar unele dintre ele reprezintă deja un clișeu, precum bărbatul în uniformă, dar în acest top intră și antreprenorii, doctorii și vedetele radio-tv.

2. Posesori de câini

Ruppin Academic Center din Israel și University of Michigan au realizat un experiment în care au studiat cum câinii imbunătățesc atracția și relațiile pe termen scurt. În primul grup de persoane studiate se aflau cei care s-au certat mai mult cu partenerele și în al doilea erau cuprinși cei care aveau grijă de relația lor și de copii. În ciuda faptului că cei din prima categorie înșelau mai mult, faptul că aveau un câine i-a ajutat să-și mențină relația pe termen mai lung, deoarece o altă vietate îi făcea să pară mai fericiți, mai atrăgători și mai relaxați.

3. Un tricou cu litera T

Acest truc simplu descoperit de cei de la Nottingham Trent University susține că bărbații care poartă un tricou simplu cu litera T imprimantă vizibil pe piept sunt considerați cu 12% mai atrăgători de către femei. Acest efect se explică prin iluzia creată de această inscripție, adică aceea că umerii ar fi mai lați și talia mai mică, acea impresie de siluetă V.

4. Efectul George Clooney

Un studiu recent sugerează că femeile preferă bărbați mai maturi, lucru explicat de faptul că ele caută independențșa financiară și un partener atrăgător, care să le poată întreține. Pe măsură ce un bărbat îmbătrânește are mai multe șanse să își creeze un statut social mulțumitor, care să le facă pe femei să aibă mai multă încredere în relație, deoarece văd un om de succes, puternic și mai matur.

5. Să se lase greu

Un studiu publicat în revista Psychological Science a arătat că dacă se lasă greu bărbații au un succes mai mare, deoarece această atitudine de nesiguranță dacă le place sau nu o femeie este lucrul care le intrigă cel mai tare pe doamne, care nu și-l mai pot scoate din minte. Deci crearea unui mister de început le crește de fapt șansele.

6. Să fie reținut

Cercetătorii de la University of British Columbia au descoperit că femeile îi consideră mai atrăgători pe cei care sunt reținuți și nu excentrici. Ele preferă bărbații care arată puternic, încrezuți și simandicoși, iar cei fericiți sunt cel mai puțini curtați. Acest studiu a confirmat de fapt că femeile chiar se simt atrase de băieții răi. Cercetarea a fost bazată pe prima impresie.

7. Vocea de somnoros

Oamenii de știință au încercat să înțeleagă cum vocea îi face pe unii bărbați să fie mai atrăgători. Tonul vocii se bazează pe dimensiunea corpului. Tot așa cum bărbații le consideră pe femeile pițigăiate mai atrăgătoare pentru că au corpul mai mic, femeile aleg bărbații cu voci groase pentru că acestea provin dintr-un organism mai viril, iar vocile somnoroase ce respiră greu sunt preferate pentru că par agresive și supărate.

8. Hainele roșii

Un alt experiment a scos la iveală faptul că femeile sunt mai atrase de bărbații care poartă roșu, în comparație cu cei care sunt îmbrăcați în verde, gri sau albastru. Culoarea roșie este este considerată de mai multe culturi simbolul dragostei și al pasiunii, iar cercetătorii au asociat-o și cu puterea. Aceasta este un simbol al autorității și statutului social și are o influență majoră asupra percepției și dorințelor cuiva și îi ajută pe bărbați să se simtă mai bine.

9. Fotografii în care este exemplificat un statut social ridicat

Cei de la University of Wales Institute au arătat că bărbații care se arată mai potenți financiar sunt considerați mai atrăgători. Drept dovadă, persoane care aveau aceeași expresie facială și purtau aceleași haine au fost apreciate conform celorlalte lucruri care mai apărereau în poze, cum ar fi o mașină bună. Un alt studiu, de la Cardiff Metropolitan University, a demonstrat importanța succesului financiar printre femei. De această dată, cercetătorii s-au folosit de informația dacă bărbații au sau nu un apartament proprietate personală, iar când aceștia erau înfățișați într-o casă de lux aveau mai mult succes decât într-un simplu apartament.

Relațiile sunt greu de înțeles chiar dacă de-a lungul anilor, cerectătorii au făcut eforturi pentru a le desluși și unele descoperiri au fost spectaculoase, tocmai de aceea este atât de interesant de văzut rezultatul muncii lor, dar unele lucruri rămân în continuare un mister.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian