Cum să realizezi unghii ascuţite cu gel

De în Frumusete 11 iun 2015

Forma pe care o alegi pentru a o da unghiilor tale dă clasă întregului aspect al mâinilor dar are şi o bază foarte importantă în ceea ce priveşte modelul pe care urmează să-l alegi deoarece nu toate se potrivesc unei asemenea forme, mai ales cea a unor unghii ascuţite.

Foto

Chiar dacă în ultimii ani s-a mers pe o formă pătrată sau cel mult rotundă, în ultimul an a venit foarte repede din urmă şi cea stiletto sau ascuţită deoarece denotă un sex appeal şi o dominantă extraordinara. Majoritatea “deţinatoarelor” sunt de părere că acestea sunt mult mai uşor de îngrijit şi mult mai comode în comparaţie cu cele pătrate aşa că, este de luat în considerare ce este de făcut pentru realizarea acestor unghii şi paşii de urmat.

Pregătirea unghiei

În cazul în care mergeţi pentru prima dată la un tehnician sau protezist, acesta nu va mai fi nevoit să folosească pila electrică pentru a îndepărta gelul existent anterior. Însă, va îndeparta lacul de unghii şi luciul, va îndeparta cuticula şi va degresa unghia pentru a o lăsa “curată” pentru următorii paşi. Pilirea uşoară a unghiei se va face cu ajutorul unui buffer sau a unei pile iar lungimea unghiilor trebuie să fie până la buricul degetelor pentru că urmează extensia.

Prelungirea

Prelungirea se face cu ajutorul unor forme speciale, numite şablon, deoarece în ultimul timp, multe saloane au renunţat la tipsuri. Extensia se face cu ajutorul unui gel de construcţie, după ce şablonul a fost fixat exact în continuarea unghiei naturale şi aproximativ pe forma dorită. Lungimea o stabiliţi dumneavoastră, însă, dacă este prima dată nu vă aventuraţi prea tare pentru a nu le îndoi sau rupe. Unghia se aşază, cu şablonul, în lampa UV timp de 3 minute. Se îndepartează şablonul şi se începe pilirea uşoară. O dată ce forma este dată, se cere părerea specialistului în legatură cu modelul ales. Puteţi merge perfect pe french, clasic, deoarece unghiile ascuţite ar fi scoase în evidenţă şi mai mult cu această manichiură, sau mai non-conformist, o manichiură colorată, cu flori sau stickere şi decoraţiuni.

Vezi mai multe unghii cu gel pe YVE.ro.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 noi