Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Cu ce te mai surprinde zodia ta in luna Mai?

De în Sanatate 5 mai 2010
Luna Mai...o luna aproape de vara in care zodiile se incing la maximum. Au luat pulsul strazii, al vremii, al oamenilor, al tonusului lor, iar in cel mai actual "consiliu" pe care l-au organizat au decis: la unele zodii e cu placere, la altele e cu necesitate! Ele vor sa va pregateasca de pe acum pentru sezonul estival care-si deschide portile curand si vor sa etalati o sanatate care sa eclipseze pana si Soarele. Nu mai sta pe ganduri, afla ce arde cel mai tare pentru zodia ta in aceasta luna. S-ar putea sa te surprinda!
In luna Mai se poarta Eco mai mult ca oricand. Sa nu uitam ca aceasta luna e denumita popular Florar, iar ierburile si natura ies la inaintare mai mult ca oricand. Inclusiv oamenii misuna de zor cand intr-o parte, cand intr-alta. Dintr-o perspectica generala, ceea ce au constatat zodiile a fost faptul ca oamenii sunt lipsiti de energie, vlaga, adica de odihna si relaxare! Au analizat bine fisele lor, au facut un studiu aprofundat si...nu ne-au dat rezultatele, dar ne-au inaintat recomandarile, care sunt mai mult decat justificate. Sa mai rezistam un pic pana la vacanta, dar fara sa ne chinuim, ci sa trecem prin perioada care a ramas fara greutati. Ca de obicei, zodiile sunt cele care va salveaza din cele mai grele si imprevizbile situatii! Ce v-ati face fara 'intelepciunea' lor?

Berbec


Echilibrul este cuvantul de baza si regula lunii mai, de care trebuie sa tii cu dintii! Nu trebuie sa exagerezi cu nimic: nici in consum de energie, nici in gustari prea multe si prea grase sau dulci, nici in efort fizic. Totul trebuie sa fie calculat...asa cum sunt si noile cereale Nestle Fitness de 45 g, care-ti iau o povara de pe umeri, pentru ca reprezinta cantitatea ideala pentru o masa...ele sunt in ton cu principiul care guverneaza luna aceasta pentru Berbec!

Rapid,  practic, sanatos si...mai ales de slabit!

Noul Nestlé Fitness 45g este creat special pentru femeia activa a zilelor noastre, care isi imparte timpul intre birou si indatoririle casnice si pentru care micul dejun – cea mai importanta masa a zilei, este de multe ori un lux.
 
De aceea, Nestlé Fitness in noul format de 45 g este solutia ideala de a avea un mic dejun delicios si hranitor, oriunde – acasa sau la birou, si indiferent de programul incarcat pe care il avem.

Perfecta pentru a putea fi luata in poseta, portia ta preferata de cereale integrale poate fi servita oricand vrei sa acorzi putin timp sanatatii si siluetei tale. Nestlé Fitness 45 g a fost special conceput pentru femei ca tine, dinamice, ce doresc sa aiba o dieta echilibrata.

O solutie practica pentru un mic dejun echilibrat, oricand la dispozitia ta, care in plus te poate ajuta sa iti mentii silueta. Nestlé Fitness 45 g este micul secret care le poate face invidioase pe toate prietenele tale!

Contureaza-ti acum silueta cu cele trei sortimente delicioase de cereale integrale in format 45 g – simple, cu ciocolata si cu fructe si pregateste-te pentru o vara minunata!Taur

Luna mai "este o luna in care va trebui sa se priveze de obiceiurile alimentare proaste pentru ca ar putea avea probleme cu tensiunea, cu un dezechilibru al pancreasului, posibil chiar un diabet. Consumul exagerat de dulciuri le poate crea serioase probleme", spune Minerva in predictiile pe mai 2010 de pe blogul ei. Stiu ca nu este usor sa faci fata tentatiilor, dar macar nu mai consuma produse gata facute, ci prepara-le cu mana ta, din ingrediente 100% naturale. Nu uita ca, in mare parte, ingredientele fac diferenta la calitatea unui produs. O optiune mult mai sanatoasa ar fi aceea in care ai face painea in casa...astfel, va fi cu mult mai sanatoasa decat cea cumparata si mult mai gustoasa. Poti opta pentru o masina Moulinex -perfect adaptata spatiului tau si in acord cu estetica unei bucatarii moderne sau iti poti 'cultiva' talentele culinare prin varietatea de prajituri si tipuri de paine ale masinii de la Philips, care te provoaca si la...o lectie de geometrie, lasandu-ti posibilitatea de a-ti exprima personalitatea creand diverse forme si aspecte ale preparatelor.

Tu ce masina de paine ai in bucatarie ?


Cu totii stim ca in materie de bucatarie, functiile utile ale aparaturii nu mai sunt de mult singurul criteriu. Estetica mediului in care ne desfasuram activitatile gospodaresti este foarte importanta si face parte din echilibrul vietii noastre. Moulinex a inteles acest lucru si a creat OW 5000, o masina de paine performanta, cu 14 programe si 80 de combinatii, 3 grade de rumenire si 3 setari de greutate, care se potriveste oricarei bucatarii moderne.

Formele rotunjite si structura compacta ale masinii de paine de la Moulinex fac din aceasta o prezenta placuta in orice bucatarie moderna. Suportul de gatit cu accesorii non-adezive utileaza cochet bucataria. Daca adaugam la acestea si functia de start intarziat: pana la 15 ore si cea de  setare petru mentinere la cald, vedem de ce masina de paine de la Moulinex este alegerea potrivita !

Delectati-va cu o bucatica din Rai, in fiecare zi, cu noua masina de paine, de la Philips
!

Noile masini de paine de la Philips vor rezolva toate aceste probleme, simplificand procesul de creare a unei mari varietati de produse de panificatie preparate in casa.  Mai mult, painea coapta la masina de paine Philips este cea mai sanatoasa, pentru ca voi alegeti ingredientele pe care le folositi.

Noile masini de paine de la Philips, HD9040 si HD9020, dispun de mai multe functii inteligente, care va ajuta sa va bucurati de o paine proaspata si sanatoasa in fiecare zi.AAparatele va permit sa adaugati ingrediente pe langa amestecul traditional, ceea ce inseamna ca puteti crea noi arome si prepara tipurile favorite de paine sau puteti incerca feluri noi.  Indiferent de complexitatea gusturilor, noua masina de paine de la Philips va va duce la un alt nivel. Are pana la 14 programe diferite destinate prepararii baghetelor delicioase, brioselor pufoase si dulci, checurilor integrale sanatoase si chiar painii fara gluten. Fiecare model are functii inovatoare, cum ar fi prepararea gemului, pentru a putea crea un insotitor perfect pentru paine. Diversitatea de functii inteligente va ofera chiar posibilitatea de a prepara aluat pentru pizza sau paste. Noua masina de paine Philips HD9040 ofera in plus si posibilitatea de a va exprima personalitatea, lasandu-va sa creati paine cu diverse aspecte sau forme, datorita accesoriului de coacere unic. Formele variate va vor bucura privirea, iar gustul va va face ziua mai frumoasa.Gemeni

Se vede ca se apropie vacanta, pentru ca esti extrem de surescitata, tensionata si cu stresul val-vartej in organismul tau. Organismul tau a acumulat destule griji de-a lungul timpului, iar manifestarile nu au ezitat sa apara. Daca te-as intreba ce anume te streseaza, cred ca nu ti-ar ajunge degetele de la maini sa stai sa enumeri si evident, nici timpul, caci mereu acesta este in contratimp, dar cu siguranta ideea de gatit se afla printre ele. Ce sa mai gatesc? Cand? Etc. Noi te scapam de un stres in plus: adica de cina de diseara sau din toate serile urmatoare - puiul antistres, gata spalat, curatat si cu tot cu tavita pentru a fi bagat direct din tipla la cuptor - vase mai putine, timp economisit, gust intens, plus o reteta - vezi mai jos!

Puiul antistres - un stres in minus!


S-a lansat solutia perfecta pentru ca femeile sa se bucure de mai mult timp liber: Puiul Antistres. Noul produs, unic pe piata romaneasca, vine deja curatat si spalat, intr-o tava speciala si se pregateste atat la cuptorul clasic, cat si la microunde in maxim 40 de minute, putand fi usor asezonat si condimentat cu imaginatie.  

Puiul Antistres raspunde unei nevoi de piata identificate de Agricola Bacau in urma unei cercetari care arata ca 62% dintre femeile care gatesc ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului. Puiul Antistres de la Agricola Bacau se gateste direct in tavita minune, singurul efort constand in asezonarea acestuia cu condimente si legume inainte de a fi introdus in cuptor.  

Puiul Antistres vine la pachet si cu o reteta delicioasa, recomandata de cunoscutul blogger culinar – Viorel Copolovici.

Iti trebuie:

un Pui Antistres de la Agricola Bacau
legatura de patrunjel
mana zdravana de busuioc proaspat
cateva ramurele de cimbru
ramurica de rozmarin
cateva frunze de tarhon
coaja de la o jumatate de lamaie
un catel de usturoi
doua linguri de ulei de masline
sucul de la o jumatate de lamaie
un varf de lingurita de boia dulce de ardei
sare grunjoasa de mare
piper proaspat macinat

Pasul 1. Indeparteaza folia Puiului Antistres si usuca-l bine pe toate partile cu un prosop curat.

Pasul 2. Spala toate ierburile si rupe frunzele de pe tulpini. Taie-le grosier cu un cutit. Curata usturoiul si toaca-l marunt. Rade sau taie coaja de lamaie.

Pasul 3. Pune toate ierburile, usturoiul, coaja si sucul de lamaie, uleiul, si sarea intr-un mojar de piatra, apoi zdrobeste totul pana  obtii un lichid colorat si aromat.

Pasul 4. Maseaza Puiul Antistres cu balsamul de frunze pe toate partile, pe dinauntru si pe dinafara. Ascunde restul de ierburi in interiorul puiului.

Pasul 5. Reaseaza puiul in «tavita minune» unsa cu putin unt sau ulei de masline si coace-l in cuptorul incins, la 220 de grade, timp de 40 de minute.

Merge la inima cu un piure bun de cartofi, cu sos de hrean si smantana, cu salata.Rac

Mereu te-am sfatuit sa fii atenta la alimentatie si la gestionarea cantitatii ei pe parcursul unei zile, pentru a nu avea probleme cu greutatea. Dar ce ai facut oare? Nu, nu incerc sa te trag la raspundere, pentru ca sunt sigura ca ai incercat si ti-ai dat interesul, respectand cu strictete sfaturile noastre, insa nu stiu ce s-a intamplat, ce ai combinat in mesele tale, caci esti predispusa la probleme cu digestia in aceasta luna, si inca destul de multe. De aceea, te trecem la o altfel de dieta...una cu "bacterii prietenoase" in aceasta luna! Nu suna distractiv, dar unde-i musai e cu placere!

“Bacterii prietenoase” pentru digestie sanatoasa
!

Te-ai intrebat vreodata cat de mult ajutor iti pot oferi anumite bacterii? Pun pariu ca nu! Rolul “bacteriilor prietenoase”, adica al probioticelor, este unul extrem de important: protejeaza si refac flora intestinala, stimuleaza digestia! Studiile le-au demonstrat eficienta in caz de constipatie, diaree, balonare, flatulenta, chiar colici in cazul nou-nascutilor si copiilor, pentru ca si ei au nevoie de probiotice!

Secom te ajuta sa castigi cat mai multe “bacterii prietenoase”, oferindu-ti cele mai eficiente suplimente naturale cu probiotice pentru tine, dar si pentru copilul tau, Jarro-Dophilus® + FOS (pentru adulti) si Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS (pentru nou-nascuti si copii pana la 4 ani). Concentratia optima de bacterii probiotice, cele 6 tulpini cu spectre diferite de actiune si prebioticele asigura eficienta maxima a produselor!Leu

Corpul tau incepe sa apese pe frana, iar combustibilul este si el aproape de zero si mai consumi si tu inutil din putinele resurse de energie pe care le mai ai prin activitatile sau deciziile pe care le iei atat in alimentatie, cat si in gestionarea situatiilor de stres maxim. Esti pe o panta alunecoasa, dar nu simti foarte acut acest lucru. De aceea, noi incercam sa te trezim la realitate si sa iti spunem ca ai nevoie sa-ti realimentezi organismul cu resurse. Ai la-ndemana 2 solutii imbatabile: laptisorul de matca si ginseng-ul - fac parte dintre combustibilii  "premium".

Gelee Royale (Royal Gelly - Laptisor de matca)
- Supliment alimentar dietetic pentru persoanele care doresc sa isi recapete tonusul si vitalitatea. Laptisorul de matca, adevarat balsam concentrat, creste tonusul si rezistenta organismului la oboseala.

Ginseng - Planta cultivata in China si Corea de mii de ani. Radacina este bogata in ginsenozide, cu actiune stimulanta. Ginseng este renumit pentru capacitatea de a ajuta organismul sa treaca prin perioadele dificile. Ginseng imbunatateste metabolismul energetic si este recomandat in caz de oboseala, astenie sau covalescenta.Fecioara

Starea ta este o salata de emotii si trairi: insa nu de primavara - cum probabil ti-o inchipui, adica fresh, colorata, gustoasa...din pacate, este mai uscativa, mai vestejita, cu un gust mai fad, dar presarata cu unele condimente care mai taie din aromele neplacute ale ingredientelor. Asadar, oscilezi intre stari nu tocmai bune si unele euforice, si zodia ta spune ca ai nevoie de un hobby rapid pe care sa-l practici. Si pentru ca este soare, cald, frumos, etc, miscarea in aer liber este cea mai indicata. Orice ai alege, noi iti recomandam un accesoriu care sa te ajute sa stii exact cate calorii ai consumat, ce durata ai parcurs, etc.

Garmin  Forerunner 110 simplifica optiunile de navigatie pentru alergatori


Garmin, lider global in productia de sisteme de navigatie, anunta lansarea noului model din gama Forerunner, ceasul de fitness Forerunner 110, un dispozitiv subtire si accesibil dedicat alergatorilor profesionisti si amatori care isi doresc sa monitorizeze viteza antrenamentelor si distantele parcurse.

Inspirate de dorinta comuna a numerosilor alergatori – “Arata-mi ceasul Garmin care are GPS incorporat si este usor de folosit” – Forerunner 110 reprezinta dispozitivul ideal accesibil pentru atingerea obiectivelor propuse.

In plus fata de afisarea timpului si a distantei, Forenunner 110 iti prezinta tempo-ul pe care il ai intr-o tura sau pe durata intregului antrenament. Alergatorii care poarta un dispozitiv Garmin de monitorizare a ritmului cardiac (inclus in unele pachete sau disponibile individual) pot vizualiza nivelul de dificultate al exercitiului lor in timp ce alearga, intrucat Foreunner 110 afiseaza informatii despre ritmul cardiac si dispune de un calculator de calorii consumate pe baza ritmului cardiac. Intre sesiunile de jogging, meniul simplu ii ajuta pe alergatori sa isi evalueze antrenamentele, sa schimbe functia auto-lap, sa seteze o alarma sau sa editeze profilul utilizatorului.Balanta

"Vitalitatea lor este destul de buna, cu toate acestea, starile prelungite de oboseala, stresul si preocuparea pentru problemele viitorului le pot face pe Balante sa se inchida in sine, sa sufere de insomnie si de stari de nervozitate...". spune Minerva in predictiile din mai 2010. Daca exista ceva care sa-ti indulceasca viata, fara a-ti depune 3 straturi adipoase pe talie sau pe undeva prin corp si fara a accentua starea de oboseala cauzata in general de zahar, dar si problemele cu tensiunea si glicemia..atunci acela este Sucrazit!

Sucrazit - cel mai usor mod de a-ti indulci ziua!

Tabletele Sucrazit iti ofera solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata, fara sa ai grija caloriilor. Folosind  Sucrazit te poti rasfata in orice moment cu un ceai parfumat, o cafea bogata sau o limonada revigoranta, pe gustul tau.

Acasa poti folosi ciupercuta de la Sucrazit, ce contine 300 de tablete, sau cutia de 600 de tablete. Pentru momentele cand esti plecata cutiuta de buzunar, cu 75 de tablete, va deveni cu siguranta un accesoriu de nelipsit din orice poseta.  Savureaza oriunde si oricand o bautura cu gust delicios si zero calorii.Scorpion

Ai un tonus bun, de energie nu duci lipsa, iti pastrezi chiar si cateva rezerve pentru zile 'negre', iar daca ai grija, o poti folosi in avantajul tau, fara a o irosi lasand stresul si oboseala in viata ta. Insa ai parte de cateva probleme medicale, in special in zona intima. Ai grija la cistite si la ceva jene de ordin ginecologic. Iti recomandam gama Lactacyd de la GSK pentru o mai buna igiena intima si chiar si pentru protectia sau ameliorarea unor probleme medicale mai grave.

Lactacyd Femina Servetele

Servetelele intime Lactacyd au caracteristica „leave-on” (nu necesita clatire dupa utilizare). Acestea au un pH de 5,2 si contribuie la mentinerea pH-ului extern natural. Pot fi folosite ca regim de intretinere la persoanele care sufera de vaginita recurenta si sunt utile pentru curatarea zonei vaginale in timpul sangerarii menstruale sau al exacerbarilor vaginitei. Pot fi utilizate zilnic, nu contin sapun sau alcool. Sunt recomandate atat in timpul menstruatiei, cat si la menopauza, in perioada anterioara pubertatii, in timpul sarcinii si dupa nastere, iar folosirea lor este recomandata si dupa activitati sportive intense, sauna sau contact sexual.

Lactacyd Femina Plus+

Lactacyd Femina Plus+ este o emulsie care nu contine sapun, alcool sau parfum, destinata doar uzului extern. Se recomanda folosirea sa ca inlocuitor al sapunului si al gelului de dus, mai ales in situatiile in care echilibrul vaginal natural este alterat si apar iritatii ale zonei intime. Are un pH scazut (3,5) si un nivel ridicat de acid lactic si contribuie la restabilirea pH-ului in zona vaginala externa, cu delicatete si eficienta.

Potrivit unui studiu efectuat la 35 femei care sufereau de vulvo-vaginita non-specifica, esantion reprezentativ pentru eficacitate evaluata la zece zile de la inceperea tratamentului, s-a folosit Lactacyd pentru pentru a stabili efectele acidului lactic asupra pH-ului zonei vaginale. Emulsia a fost intrebuintata fie o data, fie de doua ori pe zi, timp de zece zile. In functie de gradul de avansare al afectiunii, la toate femeile s-a constatat o ameliorare clara a sanatatii zonei genitale.

Lactacyd Femina Emulsie


Prin utilizarea zilnica a emulsiei, se pastreaza sau se restabileste echilibrul biologic al zonei intime. Potrivit unui studiu efectuat pe 40 de femei, dintre care 10 sufereau de vaginita sau candidoza, iar 30 aveau flora vulvo-vaginala normala si un pH crescut la 6,42, dupa 30 de zile de utilizare a emulsiei Lactacyd, acesta a scazut semnificativ la pH 5,52, iar la 60 de zile de la inceperea tratamentului, pH-ul zonei locale a fost mentinut la 5,24.Sagetator

Extrem de gurmanda esti in aceasta luna. Parca ai manca orice iti pica prin mana sau trece prin fata ochilor. Ai grija la ficat! Noi venim cu o alta idee si incercam sa te ajutam sa speli cat mai repede vasele rezultate in urma poftelor tale extrem de numeroase. Stii doar cat de enervant este sa se adune o tona de vase! Scapi de grija aceasta cu noua masina de spalat vase de la Electrolux.

RealLife de la Electrolux, cea mai flexibila masina de spalat vase

Se adapteaza perfect nevoilor tale reale intrucat ofera suficient spatiu pentru vase dimensiuni mari sau asimetrice.

Masinile de spalat vase au fost create ani de-a randul pornind de la premisa ca piesele din setul de vase au dimensiuni standard si ca toata lumea aseaza ordonat vasele in masina. Preferintele oamenilor pentru un tip de vesela sau un anumit mod de a aranja vasele sunt insa individuale, difera de la caz la caz. Prin urmare, Electrolux a lansat o masina de spalat vase care se adapteaza perfect nevoilor consumatorilor, avand o capacitate XXL si o performanta de spalare excelenta.

Masina de spalat vase RealLife ofera o capacitate cu 10 litri mai mare decat a altor masini de acelasi tip, fara sa-si modifice insa dimensiunile exterioare.  In acelasi spirit, pentru a oferi un maxim de spatiu interior, cosurile FlexiLift se pot plia si suporturile de vase se adapteaza oricaror dimensiuni de cesti si pahare. Vei putea astfel spala tigai si vase la care nu te-ai gandit pana acum ca ar putea incapea intr-o masina de spalat vase.

Cu FlexiSpray, un brat pulverizator extra, se asigura o distributie atat de eficienta a apei incat se vor obtine rezultate perfecte de spalare, indiferent cum sunt asezate vasele in masina.

RealLife dispune si de tehnologia TimeBeam care proiecteaza pe podea timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare. Astfel vei sti exact in ce faza a ciclului de spalare se afla masina. Ceea ce este de mare ajutor, intrucat RealLife este atat de silentioasa (doar 46 dB) incat nu vei putea sa-ti dai seama de stadiul programelor dupa zgomot facut.

Masina de spalat vase RealLife are un consum de energie foarte scazut, fiind prima masina din lume care se inchide complet automat dupa ce s-a terminat programul de spalare. In plus, consuma doar cantitatea de apa si energie necesara pentru a spala perfect vasele, reducand astfel facturile la energie. Si pentru a duce tehnologia eco la nivelul urmator, RealLife functioneaza si folosind surse de energie alternativa, precum panourile solare.Capricorn

"Sa nu uite ca lipsa de exercitiu fizic duce la atrofierea incheieturilor, iar in timp poate induce diferite tipuri de artroza. Apoi, cum sedentarismul este punctul lor forte, atentie la puseele de reumatism articular." Aceasta este recomandarea zodiei tale in aceasta luna! Dar noi venim cu o solutie pentru a te putea misca in voie: MSM de la Secom - 100% natural!

Misca-te in voie!

Misca-te cu foarte mare libertate. Nu-ti refuza niciuna dintre activitatile care iti fac placere. Ofera sprijin articulatiilor tale. Solutia? MSM de la Secom. Un supliment natural ce reduce inflamatiile si durerile in afectiunile osteo-articulare. Daca ai artrita reumatoida, spondiloza, osteoartrita sau guta te vei misca in voie. Mobilitatea articulara va creste. Asta deoarece MSM mentine stabilitatea si integritatea tesutului conjunctiv.Varsator

Ai parte de o perioada tensionata, supraincarcata. Apoi, oboseala, starile de depresie si angoasa pot duce la spasmofilie. Ai nevoie de relaxare, iar daca o vacanta iti este imposibil de luat, incearca cu secrete ale naturii si vitamine.

Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde 1+1, special pentru persoanele active preocupate de sanatate

Combinatia unica de vitamine, minerale si ceai din Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde raspunde nevoilor complexe ale zilelor noastre, care implica tot mai multe activitati.

Cele 26 vitamine si minerale asigura o functionare normala a organismului, intaresc imunitatea si au rol revitalizant, iar extractul de ceai verde neutralizeaza radicalii liberi, are un puternic efect antioxidant si detoxifiant si accelereaza metabolismul (arderea grasimilor).

Astfel, prin combinatia sa unica, Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde ajuta la mentinerea tonusului fizic si psihic, oferindu-ti toata energia necesara pentru a face fata provocarilor cotidiene. In acelasi timp, prin extractul de ceai verde te ajuta sa iti mentii silueta si sa lupti impotriva semnelor trecerii timpului.

Pentru a avea si mai multa energie si a te mentine in forma, incepand cu luna mai poti beneficia de oferta 1+1 Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde, disponibila acum in farmacii la pretul recomandat de 17,5 RON.

Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde este primul complex de vitamine si minerale din Romania cu continut de extract de ceai verde, ajutand astfel atat la intarirea organismului cat si la purificarea lui.Pesti

Ai grija, pentru ca retii toxine in organism si asta poate duce la celulita si la straturi adipoase inutile. Solutia este una eco, deci naturala si eficienta contra acestor probleme deranjante ale siluetei, dar si pentru sanatate, pentru ca acestea afecteaza tot organismul

Uitati de infometare si lipoaspiratie. Anul acesta se poarta bio!


Timp de mii de ani Nopalul, specia de cactus cuprinsa in Gama Silueta, a fost consumat pentru calitatile sale nutritive si de vindecare a anumitor afectiuni. Cu toate acestea, abia in ultimii 20 de ani oamenii de stiinta s-au aratat interesati de studierea beneficiilor pe care aceasta planta le are asupra sanatatii. Astfel s-a descoperit ca Nopalul ajuta la reducerea nivelului zaharului din sange, la reglarea nivelului colesterolului, la ameliorarea aterosclerozei, la curatarea colonului si la controlarea excesului de acid gastric in afectiuni precum gastrita si ulcer.

Capsulele de Nopal elimina excesul de lichide din corp

Capsulele de Nopal, produse de Arkocapsule, reprezinta un supliment alimentar care ajuta la controlarea greutatii corporale. Nu contine amidon, coloranti, arome si fermenti. Se administreaza 1-2 capsule, de doua ori pe zi, in timpul meselor.

Nopalul contine o varietate de fitochimicale. Printre componentele cactusului Nopal se numara pectinele si mucilagiile care ajuta la digestie. De asemenea, Nopalul contine nutrienti care inhiba absorbtia excesului de grasimi si zaharuri, motiv pentru care Nopalul este responsabil de fortifierea ficatului si a pancreasului. Nopalul creste capacitatea insulinei de a transporta glucoza din sange in celule, facilitand producerea de energie. In plus, cactusul Nopal inhiba cresterea celulelor canceroase si previne dezvoltarea tumorilor. Testele efectuate pe cobai au demonstrat faptul ca sucul de Nopal duce la cresterea rezistentei sistemului imunitar.
Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cristina Rogobete (14.05.2010, 11:22)
O sa le incerc....
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sanatate
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr