Fulgi de ovăz în loc de pesmet

Pentru a obţine textura pesmetului, poţi folosi cu succes fulgii de ovăz. Foloseşte blenderul pentru a obţine textura dorită.
Zeamă de lămâie în loc de sare

Sarea în exces este nesănătoasă, dar o poţi înlocui cu un strop de zeamă de lămâie sau lime.
Făină integrală în loc de făina obişnuită

Dacă vrei să pregăteşti aluaturi, înlocuieşte făina obişnuită cu făină integrală.
Iaurt grecesc în loc de lapte bătut

Pentru a evita grăsimile saturate şi sodiul, înlocuieşlte laptele bătut din comerţ cu iaurtul grecesc.
Paprika afumată în loc de bacon

Ai nevoie de bacon pentru a da gust unui preparat? Foloseşte, mai degrabă, paprika afumată pentru a oferi savoare preparatului tău.






5 locuri inedite în care poţi pune TAPET
Crengile, suporturi de lumânări ideale pentru o casă cozy
























