Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Compatibilitate in functie de grupa de sange: Esti partenera ideala?

De în Monden 6 sep 2012
Compatibilitatea este esentiala pentru ca o relatie sa reziste. Dincolo de ceea ce astrele ne rezerva din punct de vedere amoros, grupa de sange te poate ajuta sa iti gasesti partenerul ideal alaturi de care sa atingi fericirea in doi. Afla daca tu si el sunteti compatibili si ce sanse de reusita are relatia voastra.

Grupa de sange A

Barbatul cu aceasta grupa de sange este o fire calma, serioasa care prefera sa nu se lase purtat de val si intotdeauna analizeaza problema din toate perspectivele. Este o persoana de cuvant, ceea ce il face un prieten si un parter ideal, caruia ii place sa isi petreaca timpul in compania celor dragi.

Este o fire perfectionista si are un ideal pe care incearca sa il atinga. Desi pare o fire puternica, ascude de fapt o latura extrem de senibila si fragila.

Poate fi uneori cam dur cu cei din jurul sau atunci cand ii sunt impartasite opiniile, de aceea ii poate fi catalogat drept o persoana rautacioasa.

Daca ambii parteneri au grupa de sange A, aceasta relatie are toate sansele de reusita pentru ca se inteleg perfect si temperamentele lor sunt mult asemanatoare si privesc parca lucrurile cu aceeasi ochi. Impreuna au o alianta puternica ce le poate fi de mare ajutor in intemeierea unei familii. Neintelegerea intre cei doi poate fi cauzata insa de lipsa intereselor comune si a hobby-urilor, dar atat timp cat acest aspect nu reprezinta un detaliu esential, atunci nu ar trebui sa existe o problema.

Barbatul cu grupa A si femeia cu grupa 0 se completeaza perfect si pot sa aiba o relatie fericita impreuna daca trec peste un impediment. Femeia este cea care prefera sa interpreteze rolul de "cocos" si sa preia conducerea cuplului, iar asta il poate deranja pe barbatul cu grupa de sange A. El este bland si grijuliu, in timp ce ea este activa si puternica, sunt doua firi diferite care pot arata insa vroba potriivt careia "contrastele se atrag"  este cat se poate de adevarata, dar numai daca reusesc sa depaseasca problemele cauzate de aceste diferente.

Barbatul cu grupa A si femeia cu grupa B este sortita esecului din cauza restrictiilor pe care acesta le impune in cuplu. Barbatul tinde sa fie usor posesiv si incearca sa ii impuna partenerei lui o perspectiva mult asemanatoare cu cea a lui si sa nu ii lase cale de a face singura alegerile pe care si le doreste. In aceste conditii, ea se poate simti presata si conditionata, neputand trece peste asta va alege cel mai probabil sa puna capat relatiei.

Barbatul cu grupa A si femeia cu grupa AB nu au o relatie pasionala si pare a fi una mai degraba de compromis. Lipsa interesului si a unei atractii puternice intre cei doi face ca aceasta relatie sa fie una imposibila si seamana mai degraba cu relatia de prietenie dintre doi prieteni care pur si simplu stau in aceeasi casa.

Grupa de sange B

Acest barbat este foarte curios si tinde sa isi bage mereu nasul unde nu ii fierbe oala. Este o persoana interesanta, are multe pasiuni si obisnuieste sa se implice in multe activitati, nefiind deloc genul care sa stea acasa, pe canapea si sa piarda vremea.

Urmareste excelarea intr-un anumit domeniu si se teme de mediocritate mai rau decat orice altceva. Tinde sa se lase insa dus de moment si poate pierde din vedere unele aspecte foarte importante, fara ca macar sa isi dea seama.

Desi la suprafata pare a fi o persoana foarte vesela si sociabila, felul lui este de fapt unul cu totul diferit si prefera sa evite pe cat posibil contactul cu alte persoane.

Barbatul cu grupa B si femeia cu grupa 0 pot rezista intr-o relatie doar daca partenera este cea care stie cum sa conduca acest cuplu. De ea depinde totul. Daca ea este sensibila si grijulie cu el, atunci si barbatul cu grupa de sange B ii va raspunde in acelasi fel, altfel el va fi tentat sa caute aceasta intelegere in alta parte mai degraba decat sa o ofere el.

Barbatul cu grupa B si femeia cu grupa A formeaza cuplul perfect, cu conditia ca acesta sa fie calm si sa stie sa se faca placut. Daca acesta tinde sa fie mult prea preocupat de activitatile sale, femeia se poate simti neglijata si nu primeste din partea acestuia sprijinul pe care il cauta.

Barbatul cu grupa B si femeia cu grupa AB impartasesc o legatura spirituala suprema bazata in special pe aceleasi interese. Cei doi reusesc sa depaseasca statului de "iubit-iubita" si sunt pe rand atat prieteni cat si frat. Reusesc sa gaseasca armonia in doi si intelegerea care le va da intelepciunea sa evite orice tentatii care le-ar pune relatia in pericol.

Daca ambii parteneri au grupa de sange B putem vorbi de o relatie care are 50% sanse sa reziste sau sa se destrame. Amandoi sunt independenti, ceea ce poate fi bine pentru ca astfel isi ofera libertatea de care fiecare are nevoie, dar poate fi un impediment pentru ca nefiind o persoana care sa tina stabilitatea acestei relatii, balanta se poate dezechilibra si intelegerea dintre cei doi nu are cum sa existe in aceste conditii.

Grupa de sange 0

Barbatii cu aceasta grupa de sange sunt sufletul petrecerii si se pricep de minune sa creeze armonie in cadrul unui grup. Sunt relaxati, pacifisti si lipsiti de griji.

Au o inima mare si dau dovada de multa bunavointa. Sunt generosi si si-ar da chiar si camasa de pe ei pentru ceilalti. Desi este greu de crezut, sunt genul de oameni pe care ii place toata lumea. 

In ciuda acestor calitati, insa, pot fi uneori destul de incapatanati si tind sa aiba propriile opinii, pe care le tin pentru ei si nu renunta la ele chiar atat de usor. In general, insa, sunt flexibili si usor de influentat.

Desi par a fi de incredere, uneori au scapari si fac tot felul de boacane, insa acesta este aspectul care ii face si mai dragalasi, intrucat declanseaza in ceilalti instinctul matern.

Barbatul cu grupa 0 si femeia cu grupa A formeaza un cuplu armonios, in care barbatul este lider, iar partenera il urmeaza. Este important ca el sa nu exagereze cu rolul dominant, transformandu-se intr-un tiran, indepartand-o astfel pe partenera. Ea nu stie multe si nu va accepta un astfel de comportament, el fiind nevoit sa inteleaga ca si ea are o identitate si propriile pareri, care nu pot fi calcate in picioare.
Este important ca partenerii din acest cuplu sa isi aloce si timp pentru ei insisi, altfel relatia este sortita esecului.

Barbatul cu grupa 0 si femeia cu grupa B trebuie sa aiba grija sa lamureasca lucrurile in ceea ce priveste gelozia. Ea va trebui sa nu se imbete cu succesul profesional, punandu-l pe partener pe ultimul loc, in timp ce barbatul va trebui sa-si tempereze gelozia. Sa stea in umbra femeii este destul de dificil pentru barbatul cu grupa 0, asa ca s-ar putea ca el sa nu se acomodeze niciodata cu ideea ca are langa el o femeie puternica. In acest caz, relatia dintre cei doi se va raci inevitabil.

Barbatul cu grupa 0 si femeia cu grupa AB au o relatie puternica si pasionala, ce are sanse mari sa se transforme in dragoste pana la adanci batraneti, cu codintia ca barbatul sa aiba destula incredere in el si sa nu sufere de complexul de inferioritate, acceptand caracterul complex al femeii si diversitatea intereselor ei. 

Daca ambii parteneri au grupa 0, se vor intelege perfect si vor avea interese comune. Este de preferat, totusi, ca barbatul sa fie mai in varsta decat femeia, astfel incat partenera sa il accepte in rolul de cap al familiei. In caz contrar, va exista intotdeauna o lupta pentru putere in cuplu.

Grupa de sange AB

Barbatii cu aceasta grupa de sange sunt sensibili si empatizeaza cu cei din jur, actionand cu tact.

Cu toate acestea, sunt stricti cu ei insisi si au anumite standarde. Astfel, ei par a avea doua personalitati, una pentru "straini" si alta pentru cei din cercul apropiat de cunostinte. 

Devin adesea sentimentali si cad pe ganduri, despicand firul in patru, legat de evenimente din trecut.

Au destui prieteni, insa au nevoie si de timp petrecut in intimitatea propriului camin, singuri.

Barbatul cu grupa AB si femeia cu grupa 0 pot forma legatura stransa, ce le permite sa fie nu numai sot si sotie, dar si parteneri de afaceri. Familia lor este una inchegata, insa daca nu au aceleasi interese, s-ar putea sa fie destul de greu sa ajunga la un numitor comun, iar relatia va avea de suferit.  

Barbatul cu grupa AB si femeia cu grupa A formeaza o alianta intre o partenera pasionala si un partener tacut, sentimental, care nu se vor intelege cu usurinta. Singura lor sansa ar fi sa stabileasca teluri comune si sa descopere interese care sa ii anime pe amandoi, in incercarea de a crea un echilibru in cuplu.

Barbatul cu grupa AB si femeia cu grupa B formeaza o uniune stabila si fericita, desi la prima vedere cei doi nu au nimic in comun. Dragostea lor compenseaza absolut totul, insa daca pasiunea se stinge usor, casnicia lor ramane fara fundatie si se prabuseste cat ai clipi.

Daca ambii parteneri au grupa AB, au in comun idei, valori si interese, asa ca se vor vedea ca fiind suflete pereche. Din pacate insa, cand ajung sa se cunoasca mai bine, vor fi dezamagiti, intrucat asemanarea tinde sa fie doar la nivel superficial, iar daca nu exista sentimente puternice si capacitatea de a-l lua pe celalalt asa cum este, le va fi destul de greu sa evite certurile.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr