Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA lui, în funcţie de zodie

De în Dragoste & Sex 10 aug 2016

Vrei să ştii ce îi determină pe nativi să îşi asume un angajament? Ei bine, fiecare zodie este influenţată de anumiţi factori, iar astrele îţi spun exact ce să faci ca să îl cucereşti definitiv.

Berbec

Nativii din zodia Berbecului nu sunt oameni care să aprecieze angajamentele. Pun mare preţ pe noutate şi independenţă, apreciază aventura şi pot vedea o relaţie ca fiind o piedică în calea libertăţii. Dacă vrei să îl păstrezi alături de tine, trebuie să îi arăţi cât de frumoasă şi interesantă poate fi viaţa în doi.

Taur

Mai mult decât oricine altcineva, Taurul pune preţ pe independenţă şi pune la îndoială motivaţia celor din jur. Trebuie să îi arăţi că eşti de încredere şi că nu vei face niciodată ceva care să trădeze încrederea pe care ţi-o acordă. Investeşte timp şi energie, pentru că Taurului nu îi ajung doar promisiunile. Demonstrează-i că vei fi mereu de partea lui şi l-ai cucerit definitiv.

Gemeni

De regulă, Gemenii nu au probleme la capitolul angajamente, fiindcă dacă flacăra pasiunii arde aşa cum trebuie, se implică trup şi suflet. Problema la ei este că au dificultăţi în a respecta angajamentul asumat pe termen lung. Pentru a-i păstra interesul treaz, trebuie să te schimbi. Arată-i mereu noi laturi ale tale, sugerează noi activităţi şi stimulează-l mereu altfel.

Rac

Nativilor din zodia Racului le plac angajamentele, însă sunt pretenţioşi cu privire la partenerul alături de care îşi întemeiază o familie. Dacă simte că nu eşti persoana potrivită, nimic din ce ai face nu îi va schimba decizia. Arată-i că eşti un om bun, arată-i că se poate simţi în siguranţă în preajma ta. Oferă-i înainte de toate, siguranţă şi ai grijă să nu te schimbi după cum bate vântul. Are nevoie să ştie că dacă se împiedică, vei fi mereu acolo să îl prinzi.

Leu

Acest nativ trebuie să ştie că vei fi mereu acolo pentru a-i satisface nevoia de a fi iubit, respectat şi admirat. Când vă certaţi, nu îi răni orgoliul prin cuvinte aruncate la mânie. Fă-i complimente frecvent şi permite-i să fie vedeta ori de câte ori situaţia o permite.

Fecioară

Dacă vrei să te aleagă pe tine dintre toate, arată-i Fecioarei că eşti cu capul pe umeri şi că ai planuri serioase puse la punct. Nu vrea să fie cel care îţi oferă stabilitate şi resurse, dar mai ales vrea să ştie că nu este singurul cu abilitatea de a planifica în relaţia voastră. Plăteşte-ţi facturile la timp şi arată-i că eşti un adult cu acte în regulă. Fecioarei îi plac relaţiile în care partenerii sunt egali şi îşi asumă în egală măsură responsabilităţi.

Balanţă

Există două criterii în baza cărora Balanţa decide dacă îşi va asuma sau nu un angajament. În primul rând, nativul trebuie să fie sigur că te vei integra în peisaj atunci când vine vorba de familia şi prietenii lui. În al doilea rând, Balanţa se va asigura că eşti o persoană corectă, care va şti să pună în balanţă plusurile şi minusurile într-o situaţie problematică. Arată-i că eşti rezonabilă şi că lupţi corect, după care cucereşte-i pe cei dragi inimii lui. Fii generoasă, sinceră şi sociabilă dacă vrei ca o Balanţă să fie alături de tine.

Scorpion

Deşi nu sunt siropoşi, Scorpionii adoră să aibă un partener de încredere care să îi aştepte acasă cu o îmbrăţişare fierbinte. Sunt pasionali şi adoră intensitatea iubirii fizice. Înainte de a-şi asuma un angajament, trebuie să se asigure că îl vei completa perfect. Este impulsiv, aşa că are nevoie de cineva care să îl liniştească, nu să pună paie pe foc. Nu încerca să-l faci gelos, ci arată-i că eşti forţa capabilă să îl echilibreze. Calmul şi bunăvoinţa ta vor fi răsplătite înzecit.

Săgetător

Nativilor din zodia Săgetătorului nu le place să ia viaţa prea în serios, aşa că întrebările legate de angajamente şi viitorul relaţiei nu îi coafează. Săgetătorul vrea să facă tranziţia de la lipsa de angajamente la o relaţie serioasă fără prea mult tam-tam. Dacă vrei să lămureşti această problema, adu subiectul în discuţie cât se poate de relaxat, de parcă abia ţi-a răsărit în minte.

Capricorn

Aceşti nativi iau deciziile în mod inteligent. Se va gândi la ideea unui angajament cu mult înaintea ta, fiindcă este obişnuit să cântărească bine fiecare oportunitate apărută în viaţa lui, în încercarea de a găsi cele mai bune variante. Dacă vrei să-l faci să rămână într-o relaţie cu tine, trebuie să dovedeşti că eşti capabilă să fii cealaltă jumătate puternică din cuplul la care a visat mereu.

Vărsător

Unui Vărsător trebuie să îi arăţi că îţi merge mintea, fiindcă îşi doreşte alături o persoană interesantă, care să îi păstreze interesul alert chiar şi după ce fluturii din stomac se mai potolesc. Dacă vă potriviţi la nivel intelectual, poţi să fii sigură că nu îi va fi teamă să îşi asume un angajament.

Peşti

Pentru a-l păstra alături de tine pe un nativ din zodia Peştilor, trebuie să stai bine la capitolul persuasivitate. Îşi preţuieşte individualitatea şi se teme de orice persoană care pare să vrea să îl domine sau să îl schimbe. Trebuie să ai răbdare şi să nu îl sufoci. Foloseşte-ţi inteligenţa pentru a-i arăta că eşti un partener interesant, alături de care poate fi el însuşi şi nu va avea probleme în a-şi asuma un angajament.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...este influenţată de anumiţi factori, iar astrele îţi spun exact ce să faci ca să îl cucereşti definitiv. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian