Cele mai regretate alegeri pentru numele copiilor

De în Familie 1 apr 2019

Unul din șapte părinți au recunoscut că au greșit algând anumite nume pentru copiii lor.

Cercetările au dezvăluit că deși la momentul respectiv le-au plăcut acele nume, milioane de părinți regretă că și-au botezat copiii după anumite celebrități. În mod surprinzător 28% dintre părinți chiar le-au spus copiilor acest lucru și peste 1 din 10 au spus că nici copiiilor nu le place numele pe care îl poartă.

Deși 1 din 5 au început să urască numele respectiv pentru că a devenit prea popular printre alegerile altor părinți, aproape 1 din 10 consideră că s-a demodat doar pentru că o celebritate și-a botezat copilul astfel. Unii dintre respondenți au început să regrete alegerea numelui „George”, pentru că oamenii cred că a fost inspirat de băiatul lui Kate și al lui William, chiar dacă prințul a fost născut la câteva luni după copilul lor. Asemănător cu acest motiv este și faptul că tot 1 din 10 oameni regretă numele ales pentru copil, deoarece curând după naștere acesta a devenit prea răspândit.

SJ Strum, specialistul care a condus acest studiu, a declarat: „Alegerea numelui pentru copil este una dintre cele mai importante probleme ale meseriei de părinte și este o treabă asupra căreia oricine, de la prieteni și familie până la necunoscuți, are o părere. Celebritățile fac lista de nume pentru copii să devină și mai mare, dar acest lucru înseamnă și îngreunarea deciziei, deoarece atât vouă cât și copiilor trebuie să vă placă acel nume pentru tot restul vieții.

1 din 20 de părinți își strigă copiii cu alte apelative decât numele lor din certificatul de naștere, pentru că nu le mai place originalul și 14% iau în considerare schimbarea numelui copilului. În plus, 1 din 2 părinți ar respinge acum din start numele unor celebrități și mai mult de jumătate nu ar alege numele de „Bear” (urs), așa cum au făcut-o Cheryl Cole și Liam Payne. Un alt nume celebru este cel de „Harper”, pe care l-au ales David și Victoria Beckham, dar pe care mulți l-ar respinge acum, urmat de „Kai”, „Shiloh” - numele unuia dintre copiii Angelinei Jolie, „Teddy” - fiica lui Robbie Williams, „Mason” numele fiului lui Kourtney Kardashian și chiar „Eric”, pentru că este numele fiului lui Simon Cowell.

Nu numai numele copiilor anumitor celebrități sunt evitate în ziua de astăzi ci o treime dintre părinți evită numele purtate deja de anumite figuri publice, precum „Donald” - din cauza președintelui american, „Paris” de la Paris Hilton, „Rihanna” faimoasa câtăreață a hitului Umbrela, „Kourtney” din familia Kardashian, „Cheryl” după Cheryl Cole sau „Miley” pentru că este asociat cu controversata Miley Cyrus.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct