Ce înseamnă dacă visezi copii

Să visezi despre un copil este semnul unui nou început.

S-ar putea să nu fii pregătită să ai copii și să nu încerci acum să faci unul, dar gândește-te la părțile din viața ta pe care ai vrea să le schimbi sau care au nevoie de diverse ajustări și vei vedea că ești pregătită de o schimbare.

Dacă în visul tău îți zâmbea un copil, la ora actuală ești fericită cu viața ta și ai nevoie de puține lucruri pentru a fi fericită. Te mulțumești cu puțin și orice lucru mic îți aduce un zâmbet pe buze și trebuie să împrumuți această atitudine și cuiva apropiat ție.

Dacă în vis ai uitat că ai un copil, înseamnă că în viața reală încerci să-ți ascunzi slăbiciunile sau că dai deoparte anumite trăsături de-ale tale, deoarece viața ți s-a schimbat în așa măsură încât nu mai are rost să fii într-un anume fel. Visul îți spune că nu trebuie să renunți de tot la principiile tale, ci doar să le adaptezi conform lumii în care trăiești, pentru că deși ele te-au făcut ceea ce ești, tot ele te împiedică să evoluezi.

În situația în care în realitate ești însărcinată și ai vise cu și despre copii, acestea sunt doar reflecția grijilor tale și nu înseamnă ceva anume, dar dacă visezi că ești mamă deși nu plănuiești neapărat acest lucru, este vorba despre un eveniment surprinzător prin care ești pe cale să treci, dar nu neapărat o sarcină, ci ceva pentru care nu ești încă pregătită.

O altă interpretare a acestui vis este că trebuie să ai mai multă grijă de tine și cei din jur, să îți pese un pic de părerile celorlalți și să arăți măcar celor dragi că și tu ești om și suferi dacă nu ești băgată în seamă. În mod similar, tu poți fi deja o persoană foarte grijulie și plin de înțelepciune, chiar un spirit creativ, dar poate că nu profiți la maxim de aceste atribute și afișezi o mască în societate, care nu-ți permite să dezvolți relații de calitate.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi