6 trăsături importante ale Săgetătorilor

Săgetătorii sunt născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie și sunt cunoscuți pentru curajul lor și încrederea pe care o au în viață, dar cu toate acestea sunt realiști și cunosc mereu cele mai bune metode de a rezolva o problemă.

Următoarea descriere s-ar putea să nu ți se potrivească întocmai, dar aceste trăsături reprezintă totuși nucleul personalității tale. Vei afla în continuare cum reacționezi în diverse situații și care sunt trăsăturile imprimate adânc în personalitatea ta.

1. Săgetătorii sunt inteligenți

Conversațiile Săgetătorilor sunt foarte culte și pot să impresioneze imediat pe oricine, deoarece cunoștințele lor se întind în mai multe domenii și știu mereu cum să reacționeze la schimbările de ton sau dispoziție ale altora. Știu să manipuleze conversația în funcție de participanți și știu când este cazul să-și ascundă sentimentele. Ei își dau seama imediat de cum este o persoană și învârt cuvintele astfel încât să aibă doar ei dreptate.

2. Săgetătorii sunt inimoși

Ei sunt foarte generoși și nu se sfiesc să ajute pe cineva, dacă acest lucru le stă în putință. Pentru că sunt deștepți, știu ce să spună cuiva care trebuie liniștit și știu cum să impresioneze pe oricine. În plus, sunt amanți foarte buni și parteneri de viață fideli, dar sunt și foarte generoși, nu numai cu cei pe care-i cunosc ci și cu străini.

3. Săgetătorii pot fi neglijenți

Există o linie foarte fină între riscuri necesare și eforturi inutile, ceea ce îi face pe acești natvi să-și asume multe critici. De exemplu, dacă nu sunt interesați de un anumit domeniu, ei fac o treabă doar de mântuială și unul dintre domeniile de slab interes pentru aceștia este justiția. Cu toate că sunt iubiții perfecți, dacă nu sunt de fapt interesați de persoana cu care își împart timpul, ei pot fi și indiferenți, dar dacă se implică trup și suflet într-o relație, se așteaptă să primească același lucru. Astfel încât dacă nu îți place un Săgetător este foarte ușor să scapi de el, trebuie doar să-l ignori câteva zile.

4. Au tendințe filozofice

Vor fi mereu dispuși să poarte cu tine o discuție filozofică, deoarece au citit toți marii filozofi și multe cărți religioase. Ei au un simț al observației foarte dezvoltat și astfel află mereu cum pot răni pe cineva. Săgetătorii sunt emotivi, dar în același timp foarte deștepți, drept pentru care pot fi atenți la mai multe povestiri în același timp și își pot face un scenariu realist în minte.

5. Săgetătorii sunt prea încrezători

Acești nativi sunt foarte subiectivi și de aceea nu își estimează foarte bine capacitățile și devin aroganți, crezând că nu pot da niciodată greș. Câteodată sunt narcisiști și cred că dacă acceptă ideea că au greșit ceva, le permit celorlalți să le fie superiori.

6. Sunt nerăbdători și superficiali

Ei nu au timp să fie răbdători și pot filozofa mult, pentru că au o imaginație bogată și multe cunoștințe în domeniu. Au tendința să-și facă diverse scenarii în minte, pe care le consideră perfecte și de aceea nu se bazează pe alții să le facă ziua mai bună. Fac tot posibilul să fie remarcați și vor să fie mereu în topuri, dar dacă ceva nu-i interesează cu adevărat devin repede superficiali.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
01 dec