smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Ce gandesc barbatii despre "condimentele" din pat

De în Dragoste & Sex 12 feb 2009
Preludiu, dragoste, sex... totul in patul conjugal. Sa ne limitam o secunda la preludiu: hmm, ceva sexy, ceva incitant: repede o capsuna cu frisca si un cub de gheata topindu-se pe trupul lui fierbinte si iata senzatiile tari din dormitor. El: "off, iar m-am murdarit de frisca peste tot!" parca "rasuna" pe expresia fetei lui. Cubul de gheata? Nu-i o idee asa de buna, dar daca pe tine te face fericita, e ok. Ups, sa fi dat gres cu frisca si gheata? Poate ca da, poate ca nu... afla ce cred barbatii despre astfel de "picanterii" in pat.

Ne place sa folosim tot felul de trucuri inainte sau in timpul actului sexual, care sa aiba drept scop amplificarea placerii. Tot ceea ce se foloseste in patul conjugal, atata timp cat este de comun acord si face placere cuplului este permis. Fie ca vorbim de catuse, bici, desuuri, costume de piele sau pur si simplu de alimentele din frigider, ele vin in ideea de a  crea momente incitante.

De obicei, femeile vin cu astfel de siretlicuri si dulcegarii in momente intime si de cele mai multe ori nu sunt pe placul barbatilor, desi acestia nu o arata si nici nu spun un categoric nu. Insa exista si barbati care adora astfel de momente si care, de multe ori nu recunosc, din pacate, sau care parca ar vrea sa cumpere niste petale de trandafir, o capsuna si o frisca, dar ii este frica sa nu lase impresia de penibil.

Se crede in general ca astfel de fantezii sunt gaselnita femeilor, ele, romanticele incurabile, aduc in dormitor astfel de trucuri cu iz de feminitate in ele (cine se mai gandeste la capsuni cu frisca atunci cand flacara iubirii arde mult prea tare, spun ei), dar de fapt, ei sunt cei care adora astfel de "jucarii" sexuale in dormitor. Credeti-ma ca daca nu le au si le imagineaza, iar daca le au sunt cei mai incantati barbati, insa nu multi ar recunoaste acest lucru. Unul dintre protagonisti chiar imi spunea "ador cuburile de gheata, sampania si toping-ul de ciocolata in momente intime, dar nu i-as spune niciodata unei femei ca imi doresc eu acest lucru; daca vine de la ea este perfect, dar noi barbatii, avem o demnitate pe care nu o putem stirbi". Adica este o lasitate si penibilitate sa ii comunici prietenei tale fanteziile sexuale, intreb eu stupefiata. "Nu, dar nu ti se pare ciudat ca un barbat sa ceara capsuni, frisca sau petale de trandafir in pat?". Nu, zic eu, atata timp cat amandoi sunteti de acord cu aceste lucruri si va face placere, este mai mult decat normal. Off, voi barbatii, exclam eu cu o oarecare dezamagire in voce!

De cealalta baricada insa, sunt barbatii carora astfel de "jucarii" chiar nu le face placere, dar fac un compromis de dragul partenerelor sau chiar refuza astfel de "placeri" in interiorul dormitorului.

De aceea, ne-am hotarat sa va oferim cateva impresii pro si contra ale barbatilor legate de alimente in pat, unele mai interesante ca altele, scenarii uimitoare si opozitii fara cale de intoarcere, justficari banale sau argumente serioase... toate facand obiectul unui subiect incendiar.

Frisca, inghetata, capsuni, topping de ciocolata, sampanie, fructe,  gheata... o "salata" de picanterii

Femeie satisfacuta... obiectiv indeplinit

Avem parte de compromisuri din partea barbatilor pentru femeia iubita. Frumos gest, am putea spune. Ce barbat dragut, se sacrifica pentru ea! Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, totul provine din acea demnitate uneori "penibila" in opinia mea, de a arata ca ei sunt cei mai puternici, cei mai buni, ca sunt dispusi sa lase de la ei, pentru a-si crea o reputatie de barbat viril.

Sunt barbati carora nu le pasa pur si simplu de astfel de tertipuri in pat, actul sexual fiind adevarata provocare, iar finalizarea lui cu succes, inca o victorie bifata. Aceasta parere de "macho" o are unul dintre barbatii cu care am stat de vorba, care imi marturisea cu o sinceritate debordanta nepasarea cu care trateaza astfel de jucarii sexuale: "mi-e indiferent ce folosim atata timp cat ne simtim amandoi bine, nu ingredientele din pat conteaza, ci calitatea actului sexual". Dar ai folosit vreodata o "jucarie" sexuala in dormitor, il intreb eu curioasa. "Nu prea, doar de cateva ori si niciodata nu mi s-a parut ceva extraordinar".

Hmm, poate nu le-a folosit cum trebuie, cu cine trebuie, sau pur si simplu a fost prea nerabdator sa... termine! Parerea mea este ca a te axa doar pe actul sexual in sine, fara preludiu si fara giumbuslucuri care fac acel moment de neuitat si care iti aprind cu adevarat calcaiele, este un lucru foarte trist, comun, banal, e ca mancarea fara sare si piper. Unde e cu adevarat iubirea? Unde e comunicarea sexuala si originalitatea din dormitor? Ei stiu mai bine...

"Condimentele" din dormitor - sarea si piperul actului sexual

Nu sunt putini nici barbatii care adora astfel de "picanterii" si care pregatesc locatii special amenajate pentru ca actul sexual sa fie inedit si sa aiba cele mai bune rezultate. Unii recunosc ca aduc chiar ei astfel de jucarii sexuale in dormitor, pe cand altii spun ca partenera le face mereu surprize si nu mai este nevoie sa tanjeasca dupa ele.

"Suntem ipocriti sa nu recunoastem ca minim unul dintre aceste alimente ne ofera senzatii tari in pat. Fie ca este gheata, ciocolata, capsuni, sampanie, miere sau altceva, mi-e greu sa cred ca barbatilor nu le place sa fie alintati de partenerele lor sau invers, ca lor nu le place sa-si rasfete iubitele. Trebuie sa recunoastem ca ceea ce provoaca placere in astfel de momente si creeaza atmosfera propice pentru o seara perfecta, nu este deloc penibil sau mai putin barbatesc. Pe mine unul, ma excita foarte tare in astfel de momente cuburile de gheata pe corp si sampania curgand pe corpul partenerei mele. Astea sunt preferintele mele in materie de jucarii erotice."  Iata un barbat sincer care nu se sfieste sa recunoasca si nici nu considera umilitoare aceste delicatese sexuale, care condimenteaza momentele intime in cuplu.

"Eu sunt de acord cu astfel de trucuri sexuale si ma bucur de fiecare data cand am parte de asa ceva. Ador si degust aroma toppingului de caramel pe trupul iubitei mele si vara inghetata care se prelinge lin pe trupul ei fin si senzual. Amplifica de 10 ori dorinta sexuala, dar si demersul actului sexual este mai incitant, iar placerea este mai mare. Orice este binevenit, atunci cand da roade si imbunatateste viata sexuala sau o condimenteaza", spune destul de entuziasmat un barbat, care nu mai avea mult si zbura acasa la iubita, doar deruland in minte astfel de momente.

"Astfel de momente sunt din pacate destul de rare in relatia mea. Facem astfel de scenarii doar la aniversari, de ziua indragostitilor sau cu vreo ocazie speciala. Nu ma deranjeaza ca nu folosim astfel de jucarii, pentru ca sunt multumit de performantele noastre sexuale, dar momentele cu petale de trandafir, sampanie, capsuni si frisca sunt inedite si imi provoaca intr-adevar momente senzationale si foarte placute, sunt cu adevarat romantice", imi marturiseste usor dezamagit un barbat.

Sunt si barbati care accepta, ba mai mult chiar, care creeaza scenarii inedite, folosesc dulcegariile sexuale in cele mai nebune ipostaze si se mandresc cu asta...sau pastreaza pentru ei si partenerele lor. Nu vor sa ne dezvaluie secretele, dar incantarea de pe chipul lor face cat o mie de cuvinte.

Nu vreau, nu imi place... nu accept

Nici aceasta categorie de barbati nu este de nglijat, sunt destui cei carora li se pare de-a dreptul stupid sa foloseasca capsuni sau frisca in pat."Nu mi se pare o idee buna, de cele mai multe ori femeile de "imbraca" in frisca sau ciocolata si au pretentia ca noi sa le devoram. Dar poate nu imi place sa consum frisca in timpul actului sexual, nu ma excita deloc. Mi se face greata." Dar daca ar fi sa fii tu "imbracat" in frisca? "Nu mi se pare excitant sa fiu lipicios din cap pana in picioare".

"Eu am crezut ca imi place, am incercat cuburile de gheata si nu a fost excitant deloc, ba chiar a fost deranjant, iar frisca, capsunile si sampania mi se pare ca fac prea multa mizerie, suntem lipiciosi, e destul de incomod."

"Mie imi place sa ma concentrez asupra corpului iubitei mele si imi place foarte mult. Noi doi in dormitor suntem de-ajuns, iar aceste banalitati (pentru ca asa au devenit, toata lumea frisca, sampanie si capsuni) nu ma pasioneaza deloc. Suntem foarte multumiti si fiecare act sexual este minunat, atingerea trupurilor noastre fiind cea mai buna jucarie sexuala posibila."

Sunt si astfel de barbati care prefera simplitatea in intimitate. Dar sunt curioasa daca nu cumva sunt un pic narcisici? Ei se simt bine, dar oare le-au intrebat si pe partenerele lor daca prefera asemenea dulcegarii? Oare tin cont de dorintele sau fanteziile sexuale ale femeilor? Sper ca da...caci altfel este posibil ca acele clipe minunate pe care spun ca le petrec sa nu fie placute pentru ambii parteneri si atunci...au dat gres!

Fetelor, concluzia este simpla: comunicati in cuplu, faceti cunoscute dorintele voastre si ajungeti la un compromis! Experimentati si savurati la maxim tot ceea ce va face fericiti si condimenteaza relatia voastra!

Tu folosesti astfel de trucuri in dormitor? Spune-ne parerea ta.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr