10 lucruri pe care trebuie să le împărtășești cu partenerul tău

De în Dragoste & Sex 9 sep 2019

Unele lucruri le poți păstra doar pentru tine, chiar dacă ești implicată într-o relație stabilă, de lungă durată, dar dacă vrei ca aceasta să fie una de succes, ar trebui în mod clar să-i spui iubitului tău anumite aspecte din viața ta.

Orice om trebuie să aibă și „secretele” lui, dar unele lucruri îți fac relația să înflorească dacă ești dispusă să le împărtășești cu partenerul tău. Iată doar câteva dintre ele:

1. Atingerea care-ți place

Îi permiți iubitului tău să te atingă în moduri în care alții nu au voie, deci profită de această intimitate. Nu este vorba doar despre sex ci și despre ținutul de mână, îmbrățișări, săruturi înainte de culcare și poziția în care stați când vă uitați la un film de pe canapea, deoarece puterea atingerii este foarte importantă în comunicarea dragostei.

2. Inima ta

Dacă nu te deschizi nici măcar în fața partenerului tău de viață, nu vei putea niciodată să trăiești acel sentiment de iubire deplină. Pentru a putea fi fericită, trebuie să ai încredere în persoana cu care ești, în relația voastră și în tine.

3. Sentimentele tale

Încearcă să-ți împărtășești cele mai adânci sentimente partenerului tău! Lumea spune că nu trebuie să-i zici lui fiecare experiență măruntă prin care treci, dar dacă pentru voi funcționează mai bine să vă spuneți totul, adaptați acest lucru și considerați că vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt.

4. Timpul tău

Chiar și cei implicați într-o relație au nevoie de timp doar pentru sine, dar trebuie să existe un echilibru între cât timp petreci de una singură și cât alături de iubitul tău. Dacă simți mai multă nevoie de intimitate, atunci înseamnă că ceva este în neregulă.

5. Visele tale

Dacă vrei să ai mulți copii, să călătorești undeva anume, să atingi o anumită funcție la muncă sau să scrii un roman, spune-i aceste lucruri partenerului tău de viață, deoarece trebuie să știe în ce direcție vă îndreptați, pentru a știi dacă e pe aceeași lungime de undă cu tine și trebuie să te ajute sau dacă e momentul să vă despărțiți.

6. Valorile tale

Aici poți include religia, părerea despre căsnicie, regulile morale și alte lucruri care sunt nenegociabile pentru tine. Pentru a avea succes împreună trebuie să fiți pe aceeași lungime de undă, ca atunci când vine momentul să luați o decizie importantă pentru viitorul vostru să vă puneți repede de acord.

7. Stările tale

Nu-l lăsa pe el să ghicească cum te simți într-o anumită zi, deoarece bărbații sunt mai puțin intuitivi decât femeile, așa că dacă ești tristă sau supărată spune-i cât se poate de clar acest lucru, în cuvinte, și explică-i ce se întâmplă cu tine. Să ai mereu în minte că nimic nu este mai frustrant pentru partenerul tău decât să încerce să ghicească în ce stare ești, ca să știe ce-ți poate spune și ce nu.

8. Limitele tale

Unele lucruri le poți suporta doar într-o oarecare măsură și partenerul tău trebuie să știe când să nu mai forțeze, așa că spune-i unde trasezi linia. Un bun exemplu ar fi să discutați despre cât de mult ești dispusă să cheltui pentru anumite lucruri sau cât poți investi într-un anume proiect.

9. Ce-ți place și ce nu

Poate fi vorba despre ceva pe cât de simplu cum ar fi servirea cafelei de dimineață sau ceva mai de lungă durată și mai costisitor cum ar fi rezervarea unei vacanțe exotice, dar el trebuie să știe cum faci tu în mod normal anumite lucruri.

10. Hobby-urile tale

Trebuie să aveți cel puțin o activitate care vă place amândurora și poate fi vorba despre privitul la televizor, mersul la cinema, mâncatul în oraș, bowling, tricotat, mersul la sală sau multe altele, dar orice ar fi, pentru a-l descoperi trebuie să-i spui mai întâi care sunt hobby-urile tale, ca să le poți uni cu ale lui.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 sep