Angelina Jolie rămâne cu numele ei

De în Monden 17 apr 2019

Angelina Jolie și Brad Pitt nu mai formează un cuplu din anul 2016, dar din cauza partajului și a copiilor, abia acum s-a pronunțat oficial divorțul.

Fostul cuplu a optat pentru o negociere bifurcată, care permite instanățelor judecătorești să-i declare despărțiți în timp ce termenii divorțului sunt încă negociați și actrița de 43 ani a decis să renunțe la numele ei de familie, obținut după căsătorie, astfel că documentele înaintate la Înalta Curte de Justiție și Casație din Los Angeles înregistrează următoarea decizie: „Numele reclamantei revine la cel de Angelina Jolie.” Actrița a căpătat acest nume după ce în anul 2002 ea a făcut o cerere de a renunța la numele de familie a tatălui său, Jon Voight, cu care se certa de mai mulți ani.

Între timp, Angelina și Brad, care-i au împreună pe Maddox, în vârstă de 17 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, 14, Shiloh, 12 și gemenii de 10 ani, Vivienne și Knox, și-au îmbunătățit comunicarea de dragul acestora. O sursă apropiată celor doi a declarat: „Brad și Angelina au depășit multe obstacole împreună și spre surprinderea celor mai apropiați prieteni, comunicarea dintre ei doi s-a îmbunătățit incredibil de mult, deoarece au parte de custodie comună. Copiii lor au un program bine pus la punct și acest lucru face diferența. Programul oficial a îndepărtat orice presiune de pe umerii celor doi și copiii petrec astfel timp cu ambii părinți.

În decembrie anul trecut a fost dat publicității faptul că cei doi actori au ajuns la o înțelegere în privința celor șase copii, iar Samantha Bley DeJean, avocata actriței, a declarat la momentul respectiv: „Acum două săptămâni s-a ajuns la o înțelegere în privința custodiei, care a fost semnată de ambii părinți și de către judecător. Înțelegerea, care este bazată pe evaluarea specialiștilor, a îndepărtat nevoia unui alt proces. Detaliile sunt însă confidențiale, pentru a putea proteja binele copiilor.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep