Brad Pitt și Angelina Jolie s-au înțeles asupra custodiei celor 6 copii

De în Monden 22 noi 2018

Actorii se pregătesc să semneze actul de custodie.

Fostul cuplu, care s-a destrămat în septembrie 2016, avea stabilită o întâlnire amiabilă la tribunal pentru luna viitoare, dar se pare că s-ar fi înțeles deja asupra programului de vizite pentru cei șase copii Maddox (17 ani), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) și gemenii Knox și Vivienne (care au 10 ani). Potrivit unei publicații locale, cei doi actori au ajuns la concluzia că disputa lor îi afectează pe copii și nu mai vor să prelungească chinul.

Deși inițial, Angelina (43) voia custodia unică și a luptat din greu ca Brad (54) să primească doar vizite cât se poate de restrânse, actul final va accorda actorului timp suficient cu toți copiii. Cum această problemă este aproape rezolvată, cuplul de actori își va îndrepta de acum înainte atenția către partea financiară a divorțului, deoarece în timpul căsniciei cei doi au cumpărat împreună mai multe proprietăți imobiliare și au sporit averea familiei. Ca parte a acestei înțelegeri, actrița a înmânat avocaților lui Brad Pitt situația sa financiară, pentru că oricum, se știe că cei doi voiau de la început să încheie toate socotelile înainte de data stabilită pentru audiere.

O sursă apropiată celor doi a declarat că ambii colaborează armonios pentru promulgarea cât mai rapidă a divorțului, cât despre custodia copiilor, evaluările celor doi au început de luna trecută și încă din luna august ei au ajuns la o înțelegere intermediară, chiar imediat după ce ea îl acuzase că nu plătește pensia alimentară. După această acuzație, actorul a declarat că i-a împrumutat fostei lui soții suma de 8 milioane de dolari, ca să o ajute să-și cumpere actuala casă și a achitat pentru ea facturi în valoare de 1.3 milioane de dolari. Avocatul său, Lance Spiegel, a adăugat faptul că Brad nu recunoaște acuzațiile privind pensia alimentară.

În cursul acestui an, o altă sentință judecătorească i-a ordonat Angelinei să-și lase copiii să-și vadă tatăl mai mult timp sau va pierde definitiv custodia.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 noi