Angelina Jolie îşi doreşte să aibă copii...

De în Lifestyle 31 ian 2019
Angelina Jolie nu-și dorește ca ai săi copii să se comporte tot timpul exemplar, deoarece le iubește partea rebelă.
Actrița de 43 de ani îi are deja pe Maddox, de 17 ani, Pax, care are 15 ani, Zahara, 13 ani, Shiloh 12 și pe gemenii Vivienne și Knox, de câte 10 ani. Ea își dorește ca toți copiii săi să fie rebeli, ca să poată fi minunați și în acest sens a declarat următoarele:
 
„Este amuzant, deoarece copiii pot face două lucruri: te pot face ăs te maturizezi, lucru pe care oricum îl faci automat într-o oarecare măsură de îndată ce îi ai și de asemenea, adaugă un strop de nebunie la viața ta. Ai mei au fiecare porția lor de rebeliune, care ăi face pe fiecare în parte să fie curioși din fire și minunați. Nu vreau să fie perfecți tot timpul, care să spună și facă mereu ceea ce se cuvine, doar de ochii lumii, vreau ca ei să poată fi ei înșiși.”
 
Actrița din „Maleficiant” face tot posibilul încât să le ofere acestora tot ce este mai bun pe lume și să le asigure o educație exemplară, dar este conștientă că nu poate controla tot ce aceștia văd de exemplu pe Internet. Chiar dacă copiii nu au conturi pe rețelele de socializare, Angelina discută cu ei pericolele platformelor online. Într-un interviu acordat la BBC Radio ea a spus:
„Precum majoritatea părinților, încerăm să-i creștem cât de bine putem, dar nu putem controla toate lucrurile la care sunt expuși. Adevărul este că au văzut deja lucruri despre ei scrise atât în presa clasică cât și în mediul online, chiar și în ceea ce este considerat presă de calitate, deși erau doar informații false, așa că nu-și pot da seama tot timpul cine mai spune adevărul și cine nu, dar încearcă și ei să filtreze cum pot informațiile.”
 
Aceste comentarii au venit la numai o săptămână după ce conturi false ale lui Maddox și Pax au postat mesaje de la multi ani pentru cea de 55-a aniversare a lui Brad Pitt. O sursă confidențială a spus însă la Gossip Cop că: „Acești copii nu au conturi de Instagram și că urările sunt venite doar de pe conturi ale fanilor.”
 
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 aug