Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Activitati de iarna pentru puiul tau!

De în Familie 9 dec 2008
Parintii cu copii micuti pe care ii cunosc eu se plang mereu ca nu au unde sa mearga cu cei mici pe timp de iarna. Cu toate acestea, pe biroul meu au aterizat in ultimele saptamani mai multe oferte speciale de activitati pentru cei mici si, incurajata de existenta lor, am inceput sa caut si altele. Pentru parintii care nu mai stiu ce sa mai faca iarna cu piticii lor, in speranta ca le vor fi de folos, iata aceste sugestii.
tunci cand copiii sunt mici si neastamparati, parintii lor se gandesc la o multime de activitati care sa le ocupe timpul placut piticilor, iar in acelasi timp sa si invete cate ceva.  Pentru a indeplini unul din aceste criterii, noi am facut o lista cu aceste activitati, si va vom spune exact unde poti merge cu copilul tau, si cat te va costa.

Activitati acvatice - Baby Pool pentru cei mici!

O discutie cu o mamica care cauta de multa vreme o piscina potrivita pentru fetita sa de un an si jumatate m-a facut sa imi dau seama cat de greu este sa gasesti un asemenea loc. Cerintele sunt destule: in primul rand trebuie sa fie o piscina special conceputa pentru bebelusi, care sa respecte un anumit standard si tratarea apei sa nu se faca pe baza de clor, intre temperatura apei si cea a mediului inconjurator sa nu existe diferente mari, sa existe un personal calificat si, daca este posibil, si un cabinet medical in incinta acelei piscine acoperite etc.

Evident ca pentru toate acestea pretul este pe masura, dar, daca iti doresti ca copilul tau sa poata beneficia de toate conditiile, sa invete un lucru extrem de util si, pe deasupra, sa va aiba aproape pe tine sau pe partenerul tau, am putea spune ca merita.

In Bucuresti exista cateva asemenea centre: unul din cele mai cunoscute se numeste Baby Spa si ofera o multitudine de programe pentru tine si micutul tau, unul din cele mai populare fiind Programul de Educatie Acvatica pentru copiii intre 1 luna si 4 ani. Tarifele pentru un abonament cu 1 sedinta pe saptamana in cursul dupa-amiezilor este de 750 de lei daca preferi un curs individual la care va participa un profesor de inot, sau 400 de lei daca te multumesti cu o sedinta de grup. Copilasii de peste patru anisori pot fi inscrisi la sedinte saptamanale, de grup, tot pentru 400 de lei.

Un alt centru unde iti poti initia micutul in activitatile acvatice este Active Center, care beneficiaza de mai multe piscine aflate in locatii diverite din capitala. Printre clientii-vedeta ai acestui centru se numara Roxana Ciuhulescu si fetita sa, Ana Cleopatra.
Daca micutul tau are pana in sapte anisori, el poate merge si la Clubul Micii Campioni, aflat in sectorul 1 din capitala, iar aici se va familizariza cu activitati acvatice. Scopul declarat al acestui centru este dezvoltarea in Romania a unui program de activitati acvatice adresate copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani.

Cred ca cel mai bun sfat pentru mamicile din alte orase este sa vada daca exista, la piscina unui grup sportiv, un profesor de inot care sa ii invete pe pitici sa inoate si daca aceste pisicine indeplinesc toate calitatile pe care le doresti.

Activitati la munte - bulgareala pe cinste pentru cel mic!

Multi parinti isi doresc pentru copiii lor o vacanta de iarna adevarata, in care cei mici sa poata face cat mai multa miscare in aer liber. Iar daca cel mic a invatat deja sa schieze, dar si daca nu a apucat sa invete, exista mai multe optiuni pentru voi.

Copilasii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani pot participa la doua tabere, Tumbe in Zapada si Tumbe pe Schiuri, organizate de Tumba, o firma cu sediul in Brasov. In functie de copilasul tau, poti alege sa il trimiti intr-o excursie din care organizatorii promit ca nu vor lipsi excursiile usoare in Poiana Brasov, urcarea cu telegondola, saniusul, patinajul, bataile cu bulgari de zapada si construirea cazematelor.

Cea de-a doua optiune este tabara Tumbe pe Schiuri, in care copilul tau va putea fie sa practice schiul avansat, fie sa invete acest sport (optional se poate invata snowboarding-ul). Din program nu lipsesc celelalte activitati de iarna si nici activitatile si jocurile indoor. Taberele beneficiaza de medic, de supraveghere permanenta si cei mici vor primi un CD cu poze de vacanta.

Ti-ar putea fi greu sa te desparti de el pentru 5 sau 7 zile, dar sigur iti vei spune ca a meritat atunci cand se va intoarce ars de soare si vesel. Taberele au preturi cuprinse intre 800 si 1200 de lei, in functie de orele de schi si de numarul de zile petrecute acolo.

Activitati indoor - nu doar amuzante!

Una din marile preocupari ale parintilor cu copilasi mai rasariti este sa incerce sa le descopere celor mici talente nebanuite sau sa le dezvolte spiritul de echipa. Noi iti propunem o noua abordare asupra acestor cursuri! Lasa pentru moment cursurile de dans, de canto sau de vioara si gandeste-te la un curs care ii va oferi un lucru pe care il va folosi toata viata. La moda sunt trainingurile pentru cei mici!

L-ai putea inscrie pe copilul tau, fie el baiat sau fetita, la un curs de bune maniere. Recunoaste ca nu ai intotdeauna destul timp la dispozitie pentru a-i explica fiecare amanunt care il va face, mai tarziu, un om placut in societate.

Codul bunelor maniere pentru copiii Clever este un curs cu adevarat elegant si fermecator, adresat copiilor cu varste intre 6 si 13 ani. El costa 373 de lei, care se pot plati in doua rate.
Cursul abordeaza bunele maniere in ipostaze din viata de zi cu zi a copiilor: acasa, la scoala, la joaca, insotindu-i in diversele roluri pe care copiii si le asuma de-a lungul zilei. Discutiile despre „eticheta” sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat.

Iata parerea unui fost participant, Alexandru Mircescu (13 ani, Olimpic National la Informatica) - Participant la cursul de bune maniere in grupa 10 - 13 ani: "A fost o experienta care nu se uita usor deoare informatiile au fost captivante, interesante si cu mult, mult peste limita plictiselii…"
Exista si un curs de cultura generala, care se numeste "Stie Tot" si este adresat aceleiasi grupe de copii ca si cursul de bune maniere.

Cursul de cultura generala are ca scop familiarizarea copiilor cu domenii precum Istoria Universala, Animale preistorice, Muzica si alte arte, Universul. Prin intermediul acestui program, copiii vor fi mai interesati sa cunoasca, sa descopere, sa exploreze si sa studieze pentru a afla lucruri noi si interesante care le dezvolta inteligenta si imaginatia. In acelasi timp, gustul pentru arta si frumos este cultivat prin prezentarea de materiale video si audio in cadrul modulelor de Muzica si Pictura.

Maria Sinca (8 ani) - participant la cursul de cultura generala in grupa 6 - 9 ani:
"Mi-a placut in primul rand sa invat despre cele 7 minuni ale lumii antice, dar am aflat ca acum exista inca 7 minuni ale lumii contemporane. Totusi cursurile despre dinozauri si viata lui Mozart au fost preferatele mele. Mai vin…"

Am lasat la urma poate cel mai interesant curs: "MBA-ul copiilor Clever" este un training conceput pentru copii de 6 - 13 ani, in cadrul caruia cei mici invata cum sa comunice eficient, cum sa-si promoveze imaginea personala si sa-si descopere propria personalitate, cum sa-si organizeze timpul, sa negocieze, sa lucreze in echipa, dar si individual…

Intr-un cuvant, cum sa devina lideri respectati atat la scoala, cat si pe terenul de joaca!

Oportunitati de afaceri exista la tot pasul… chiar si pentru copii! Si unul din cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru ei este sa ii invatam pe cei mici cum sa le identifice si cum sa-si puna in valoare abilitatile, talentul si cunostintele pentru a avea… profit!

Temele principale care vor fi abordate in cadrul cursului:

Tehnici de comunicare pentru copii: "Eu pe cine ascult?"
Marketing personal: "Cum sa ma fac placut?"
Organizare si Time Management
Mini - Finante: "Pusculita Clever"
Negociere: "Increderea in fortele proprii"
Leadership: "Vreau sa fiu exemplu pentru ceilalti copii!"

Cursul "Stie Tot" si "MBA-ul Copiilor" costa 780 de lei, si se pot face reduceri daca cei mici vin in grup (frati, prieteni, colegi de scoala).

Aceste sugestii sunt cele mai noi de pe piata romaneasca si se adreseaza atat celor mici (activitatile acvatice), cat si celor care merg deja la scoala. Ne poti spune pe forum unde ai vrea sa iti duci micutul!
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 apr