9 semne că relația voastră va dura

De în Dragoste & Sex 21 aug 2019

Când cunoști pe cineva nou totul este interesant, ai fluturi în stomac și sexul este prezent aproape non-stop în viața voastră, dar curând începi să ai îndoieli.

În timp, situația se schimbă, sexul se diminuează și discuțiile sunt mai scurte, dar există încă multe feluri în care îți poți da seama dacă relația voastră va rezista.

1. Simți că viața ta s-a îmbunătățit

Ai observat o diferență în ceea ce privește calitatea vieții tale de când sunteți împreună? Poate fi vorba despre faptul că ești mai des binedispusă sau a faptului că deja v-ați mutat împreună și acum împărțiți toate cheltuielile, ceea ce-ți oferă mai mulți bani pentru pentru a face ceea ce vrei în timpul liber. În plus, este mereu un sentiment drăguț să ai un partener cu care să împărtășești suișurile și coborâșurile vieții.

2. Comunicare sinceră

Simți că poți vorbi cu el oricând despre orice? Dacă da, chiar și dacă este vorba despre îndolieli cu privire la relația voastră, atunci înseamnă că sunteți făcuți unul pentru celălalt, deoarece cu jumătatea ta ar trebui să poți să comunici fără să-ți fie frică de faptul că vei fi judecată. Când puteți vorbi despre orice, inclusiv problemele pe care le întâmpinați, atunci îți pot veni noi idei despre cum anume să vă rezolvați problemele.

3. Sunteți prieteni

Când consideri că partenerul tău de viață  îți este și cel mai bun prieten relația este mai puternică. Desigur, pasiunea și sexul sunt foarte importante, dar dacă nu sunteți ghidați de prietenie, relație se va destrăma. Un prieten adevărat te susține mereu, te iubește indiferent de rezultatele pe care le obții la un examen și chiar dacă ești bolnavă și nu poți fi sexy noaptea el este lângă tine.

4. Încă ai hobby-urile și prietenii tăi

Înainte să-ți cunoști partenerul ai avut o viață și ar trebui să o ai chiar și după ce vă mutați împreună. Deși este important să aveți o relație apropiată, trebuie să poți face în continuare toate lucrurile care îți făceau plăcere și înainte. De exemplu, dacă făceai yoga, dar partenerul tău nu înțelege rostul acelor exerciții de întindere, tu nu trebuie să renunți la clasele tale, pentru că până la urmă nu vă veți putea petrece oricum fiecare clipă împreună.

5. Vorbiți fără jenă despre sex

Într-o relație trebuie să puteți vorbi amândoi liber despre ce merge și ce nu în dormitor, așa că împărtășiți-vă fanteziile și tu spune-i exact ce-ți place și ce nu să-ți facă, chiar dacă te rușinezi un pic la început. Dacă relația este menită să dureze, partenerul tău va fi dispus să-și schimbe comportamentul sexual.

6. Vă dezvoltați împreună

Pe măsură ce trec anii se schimbă și preferințele tale și poate că la început stăteați treji toată noapte vorbind bazaconii, dar acum deja vă cunoașteți destul de bine, iar studiile, locurile de muncă și întemeierea unei familii schimbă ordinea priorităților. Important este să creșteți împreună, să vă înțelegeți și să vă maturizați oarecum în același ritm.

7. Sunteți de acord în privința lucrurilor importante

O dezbatere ocazională este binevenită, dar sunt lucruri pe care oamenii nu și le pot schimba cu ușurință, respectiv valorile. De exemplu, dacă partenerului tău îi place să întrețină relații sexuale și cu alte persoane în afară de tine, dar tu nu vrei să-l împarți cu altcineva, atunci relația are șanse foarte slabe să funcționeze pe termen lung. Dacă simți că gândiți la fel în ceea ce privește lucrurile importante pentru voi amândoi, atunci ai mai multe șanse de succes.

8. Certurile vă apropie

Pentru unele persoane, certurile sunt capătul lumii, dar dacă discutați ceva în contradictoriu, fără a încerca neapărat să vă demonstrați ceva unul altuia, atunci e de bine. Pe de altă parte, dacă vreți să vă expuneți părerea doar pentru a vă răni unul pe celălalt, lucrurile nu stau tocmai bine între voi. Ține cont însă de sentimentul cu care rămâi de pe urma certurilor voastre.

9. Vă iertați unul pe celălalt

Nimeni nu este perfect, deci când partenerul tău face o greșeală sau spune ceva ce te deranjează, trebuie să-l poți ierta pentru a vă continua relația. Această abilitate demonstrează că vă iubiți într-adevăr, deoarece toată lumea întâmpină greutăți la un moment dat în viață, dar depinde de fiecare cum le face față.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 sep