9 momente în care ai nevoie de prietenele tale

De în Relatii 1 aug 2019

Prietenia este relația de afecțiune reciprocă dintre două sau mai multe persoane și a fost studiată în domenii precum comunicarea, sociologia, antropologia și psihologia. Ea include caracteristici precum bunătate, dragoste, virtute, simpatie, empatie, sinceritate, altruism, loialitate, generozitate, iertare, înțelegere și compasiune.

Uneori, bărbatul de lângă tine îți este pur și simplu insuficient și atunci ai cea mai mare nevoie de prietenele tale, iar acestea sunt doar câteva dintre acele momente.

1. Când vrei să discuți despre ceea ce simți

Bărbații se descurcă mai greu cu sentimentele, ei fac față doar faptelor. Când vrei să te destăinui și să vorbești mai mult de 5 minute despre sentimentele tale, prietenele sunt mereu alături de tine, dispuse să întoarcă totul pe toate fețele.

2. Când vrei să discuți despre menstruație

Bărbații nu au cum să înțeleagă cu adevărat prin ce trece lunar o femeie, deoarece ei înșiși nu trec prin așa ceva, deci nu te pot sfătui în privința celor mai bune tampoane, a efectelor secundare de la anticoncepționale sau cum să faci crampele să treacă.

3. Când vrei să te plângi despre partenerul tău

Când partenerul tău își lasă șosetele peste tot în loc să le pună alături de celelalte rufe murdare, adică în coșul de rufe sau nu-și spală vasele, acesta te disperă și ai nevoie de prietenele tale pentru a te consola.

4. Când partenerul tău spune ceva fără să-și dea seama

Iubitul tău nu poate înțelege de ce a făcut o greșeală când ți-a zis că te-ai îngrășat sau că o anumită rochie nu-ți vine bine, dar prietenele tale au trecut și ele prin astfel de remarci și te primesc cu brațele deschise să te plângi, fiind gata oricând să-ți facă un compliment.

5. Când vrei să vorbești despre sex

Bărbații pot doar să intuiască ce-ți dorești, dar doar alte femei înțeleg cum se simte sexul din punct de vedere fizic și emoțional. Prietenele tale au trecut prin situații asemănătoare cu ale tale, așa că îți pot oferi sfaturi despre ce trebuie să faci ca să treci mai ușor peste un anumit lucru sau cum să-l  exciți mai tare pe iubitul tău.

6. Nu trebuie să existe un motiv ca să te vezi cu ele

Dacă stai de vorbă cu un bărbat, replicile lui s-ar putea să fie studiate anume pentru a te impresiona, dar cu prietenele tale totul este natural, nimeni nu trebuie să se prefacă și vă puteți vedea doar de dragul de a fi împreună.

7. Când cauți alinare

Bineînțeles că partenerul tău de viață te poate face să te simți confortabil, dar până la urmă tot prietenele tale știu cel mai bine prin ce treci.

8. Femeile sunt mai directe

Bărbații se pot simți obligați să spună ceva care nu este pe deplin adevărat, cum ar fi că o rochie te face să arăți sau nu mai suplă, dar prietenele adevărate vor știi cum să-ți zică dacă ceva nu-ți stă bine fără să te facă să te simți prost.

9. Când trebuie să vorbești despre sutiene și tanga

Când vine vorba despre lenjerie intimă, tot ceea ce știu bărbații este că bumbacul e mai confortabil, dar pe tine preferă să te vadă în dantelă. În plus, ei nu au cum să înțeleagă cât de eliberatoare este acea senzația când îți dai jos sutienul și modul în care te simți când te scarpini fix unde toată ziua a stat breteaua acestuia.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Relatii
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct