7 personaje de film la care nu te-ai fi așteptat să fie copiate

De în Lifestyle 4 oct 2018

Câteodată, când se uită la un film sau desen animat, unii telespectatori au impresia că l-au mai văzut undeva, unii se gândesc foarte puțin la acest lucru, dar alții încep sî caute cărți, filme și desene animate ca să descopere originalul.

Iată 7 exemple de personaje faimoase care sunt de fapt copii ale unora mai vechi.

1. Kimba Leul Alb vs Regele Leu

Leul Alb Kimba (cu care seamănă Simba până și la nume) este un personaj din primele desene animate japoneze color, care au apărut prima dată în 1965 și au fost apoi traduse în mai multe limbi. În afară de culoare și prima literă din nume, toate celelalte detalii îi fac pe cei doi pui de leu să pară gemeni, deoarece ambii ascultă de sfaturile unui babuin bătrân, luptă contra unei rude malefice și vorbesc cu fantome care apar din nori. Cu toate acestea, studiourile Disney au negat întotdeauna că The Lion King (Regele Leu) ar fi un remake la Kimba the White Lion (Kimba Leul Alb) și insistă că sursele de inspirație au fost Hamlet și Bambi.

2. Zorro vs Batman

Personajul lui Zorro a apărut pentru prima oară în anul 1919 și avea o peșteră secretă sub vila sa, unde își ținea toate echipamentele și costumele, alături de un zorromobil, cum numesc creatorii lui Batman acel cal frumos. În plus, majordomul are un rol foarte important în ambele filme.

3. Looney Tunes vs Little Man

Filmul Little Man te lasă cu sentimentul că l-ai mai văzut undeva pe cel mic, care a fost lăsat pe treptele unei case. Bebelușul se dovedește a fi un pitic năzdrăvan, dar aceeași idee o poți vedea și în Looney Tunes, când Bugs Bunny are grijă de același gen de copil. În plus, unele episoade sunt exact la fel.

4. Little Monsters vs Monsters, Inc.

Filmul Little Monsters a fost lansat în 1989, când un monstru albastru îi făcea cunoștință micului Brian cu lumea lui, după ce acesta fusese descoperit sub patul micului om. Se presupune că monștri din ambele producții trebuia să sperie copiii și că ar fi fost cei mai răi, dar aceștia ajug să se împrietenească cu victimele lor, ca în final lumea monstruoasă să se înghidă pentru copii.

5. Soldier vs The Terminator

Harlan Ellison, a cărui nume apare pe toate genericele de la Terminator este autorul cărților Soldier, pe baza cărora s-au creat personajele din primul film al seriei. Datorită sentinței date la tribunal, autorul a câștigat dreptul de a fi menționat pe viață în toate genericele filmelor Terminator.

6. The Christmas Toy vs Toy Story

În anul 1986 jucăriile au prins viață când nimeni nu se uita la ele și unul dintre personaje știe că este o jucărie, dar le complică viața tuturor prietenilor săi. Disney susține că The Christmas Toy doar a inspirat studioul să creeze un serial cu episoade de câte 30 de minute și apoi filmele artistice.

7. Deathstroke vs Deadpool

Deathstroke este un asasin care poartă mască și mânuiește foarte bine armele albe, în plus, el se poate vindeca singur. Acesta a debutat în 1980 și este un personaj din benzile desenate DC, care la fel ca Deadpool, are tendința să apară la momentul potrivit și să evite moartea de nenumărate ori.

8. Jambo Bwana vs Hakuna Matata

Cântecul Hakuna Matata nu a fost special creat pentru The Lion King ci este o melodie keniană cunoscută, numită Jambo Bwana („Hello, Sir”), iar tradu cerea în engleză ar fi:

Hi!
Hi, Sir!
How are you?
Very fine!
Visitors are welcome to our country Kenya.
There are no worries here.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
11 noi