7 motive ca să-ți iei copilul cu tine la hotel

De în Familie 3 sep 2019

Printre motivele pentru care e bine să mergi cu copilul la un hotel se numără și faptul că dacă hotelul are piscină, vă puteți bălăci împreună, petrecând astfel timp de calitate în familie, dar află mai multe în rândurile ce urmează.

Deși poate părea copleșitor să mergi în vacanță cu un sugar și să vă cazați la hotel, iată câteva argumente pentru care acest lucru face bine dezvoltării acestuia.

1. Se obișnuiește cu călătoriile

Dacă nu v-ați aventurat împreună prea departe de când s-a născut, acesta este modul perfect de a-l obișnui cu călătoriile departe de casă, lucru inevitabil pe măsură ce crește.

2. E ca un antrenaent pentru vacanțe mai lungi

Dacă plănuiești să plecați în familie într-o vacanță de o săptămână sau două, pentru început vă vor ajuta doar câteva nopți la un hotel, în care bebelușul se poate adapta la noi situații, sunete și mirosuri.

3. Îi poți menține rutina într-un loc nou

Va trebui să pregătești totul din timp și să anunți la hotel, dar poți să-i păstrezi în continuare celui mic rutina de masă, de somn și de baie, doar că schimbarea de peisaj îi va permite copilului să nu se simtă mereu copleșit de circumstanțe.

4. Poate mânca împreună cu alți oameni

Dacă decizi să iei masa la restaurant sau să cobori pentru micul dejun la bufet, copilul tău va veni inevitabil în contact și cu alți oameni, adulți și copii, iar fețele noi sunt mereu fascinante pentru bebeluși, deci se va distra și va uita că nu este acasă.

5. Învață de mic cum să se comporte în locuri publice

Cu cât mai curând îl poți învăța cum să se comporte în locuri publice precum restaurantele hotelurilor cu atât mai bine, iar o scurtă călătorie cu cazare la hotel este ocazia perfectă pentru a învăța câteva dintre bunele maniere. S-ar putea să nu fie suficient de mare pentru a înțelege exact necesitatea acestora, dar cu cât va vedea mai mult cum te comporți tu cu atât va dori să te imite mai mult.

6. Există mereu room-service

Dacă ți-e imposibil ca într-o zi să-ți controlezi copilul, nu este nici o nenorocire, deoarece poți comanda oricând ceva de mâncare în cameră și vă puteți bucura în familie de o cină în intimitatea camerei voastre.

7. E bine și pentru tine

Dacă te-ai resemnat la gândul că nu vei mai putea sta la hotel după naștere fără să angajezi o bonă, atunci această experiență îți va demonstra că încă mai poți pleca de acasă peste noapte sau chiar un weekend întreg, deoarece și părinții au nevoie de o schimbare la fel de mult cum au cei mici.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 sep