7 jucării care pot întări relaţia dintre tată şi copii

De în Familie 28 feb 2020

Lumea consideră, de obicei, că tații sunt mai distanți față de copii, dar aceștia trebuie doar să pară puternici tot timpul, pentru ca cei mici să-i considere eroii lor.

Ai în continuare jucăriile concepute pentru oameni mari, dar care de fapt prind mai mult la copiii care vor să beneficieze de dragoste și atenție.

1. Superman

Toată lumea iubește îl iubește pe cel mai puternic personaj conceput vreodată și pentru el nu este ușor să fie om, deși se trage practic din zei, dar supereroii le oferă celor mici un simț al responsabilității și eroismului, care-i face să vadă binele din ceilalți. Dacă vezi că cei mici vor să se joace cu figurinele tale de colecție, poți oricând să cumperi doar varianta Lego si să le-o dai pe mână.

2. Avengers

Universul Avengers este cel mai bine reprezentat din ultimul deceniu și orice copil îi știe eroii principali. Poți să-i citești copilului tău mai multe benzi desenate și apoi să le comentați împreună sau să încerce să deseneze unul dintre personaje sau puteți avea o discuție despre cine este cel mai puternic.

3. Casca lui Iron Man și ciocanul lui Thor

Cosplay-ul este cea mai plăcută activitate de făcut alături de cei mici, cu orice ocazie. Împărțiți-vă aceste două personaje și luptați-vă în joacă. Învață-l astfel să-și controleze impulsurile și spune-i câteva lucruri despre tehnologie, învață-l să fie blând ca Thor și deștept ca Iron Man, deoarece orice copil învață mai mult prin joacă decât prin ceartă.

4. Benzi desenate

Unii părinți le citesc celor mici doar romane sau reviste, dar nu poți forța un copil să fie cuminte dacă nu poate interacționa cu ceea ce aude. Decât să-l plictisești, mai bine îi citești benzi desenate, apoi îi spui care este părerea ta despre anumite teme prezentate și îl lași în continuare pe el să-și dezvolte imaginația.

5. Mașini cu telecomandă

Mașinile cu telecomandă sunt cele mai bune pentru părinți, dar sunt extrem de distractive pentru copii, care vor mereu să le manevreze. Tații și nu numai pot prin intermediul unei mașinuțe să întărească legătura cu propiul copil și chiar să-i învețe câte ceva despre mecanică. Puteți să faceți o întrecere și când se întâmplă să piardă asigură-te că cel mic știe cum să accepte înfrângerea.

6. Jocuri video

Consolele video au prins avânt datorită varietății mari de scenarii, ceea ce îi atrage și pe copii, deoarece își pot pune mai mult mintea la contribuție. Dacă se arată interesat, jucați-vă împreună, deoarece dragostea este cel mai bun medicament.

7. Puști cu apă

Jocurile ce necesită implicare fizică sunt mereu amuzante și nu vorbim aici despre jocurile de echipă, care sunt într-adevăr necesare pentru dezvoltarea unui cerc social și a anumitor abilități motrice. Poți oricând să faci timpul alături de copii mai ușor de suportat, dacă vă prostiți și vă împușcați cu pistoale sau puști cu apă, de referabil vara și afară, la soare, ca să nu răcească nimeni.

Ceea ce trebuie să rețină orice părinte e că cel mai important lucru pe care trebuie să-l învețe un copil este să râdă din suflet și pentru acest lucru, un părinte trebuie uneori să-și sacrifice mai mult decât doar timpul.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 noi