6 idei de cadouri pentru aniversarea de 8 ani a căsniciei

De în Nunţi 9 sep 2019

Se apropie aniversarea voastră și tu nu știi încă ce să-i iei cadou soțului tău la împlinirea a 8 ani de la nunta voastră, adică la aniversarea de bronz? Atunci inspiră-te din ideile noastre.

Bronzul este un amestec de cupru și staniu, ce poate conține uneori mici cantități de aluminiu, plumb, mangan și alte metale, nici unul dintre ele fiind foarte rezistent de unul singur, dar împreună formând un amestec foarte puternic, la fel precum tine și partenerul tău de viață.

1. Un ornament din bronz

Există atât de multe ornamente din bronz încât oricine are din ce alege, fie că este vorba despre ceva pentru casă sau pentru grădină. Ceea ce trebuie tu să faci este să alegi ceva care să fie semnificativ pentru voi, pentru a-l putea afișa cu mândrie.

2. Ceva de culoarea bronzului

Dacă bugetul tău este limitat și nu-ți permiți un obiect din bronz veritabil, există multe obiecte pe care i le poți lua soțului tău și care au culoarea bronzului, deci semnificația se păstrează. Poți opta pentru o curea, pantofi, un pix sau o geantă diplomat.

3. Bronz

Dacă partenerul tău are gusturi fine și își cumpără mereu doar obiecte scumpe, atunci poți strânge bani să-i iei ceva ce-și dorea de mult, dar din diverse motive n-a mai putut să-și sumpere singur.

4. Ceva pentru casă

Gândește-te dacă aveți nevoie de ceva în casă, poate fi vorba despre robinete noi la una dintre chiuvete, de clanțe noi sau un capăt de duș, apoi dă o tură prin magazinele de antichități.

5. Bijuterii din bronz

Chiar dacă, în general, bărbații poartă foarte puține bijuterii, tu îi poți lua soțului tău o pereche de butoni, un lanț discret sau chiar un inel, care poate fi din bronz natural sau dat la rafinat, pentru a semăna cu argintul, în cazul în care cromatica nu se potrivește cu stilul lui.

6. O bancă de grădină

Puteți investi într-un cadou comun, ce vă va ține mult timp și anume o bancă de grădină, în cazul în care stați la curte. Pentru un plus de rafinament, alegeți o bancă din bronz cu aspect vintage sau doar pentru accente romantice, luați una care să aibă mânerele sau spătarul de culoarea bronzului.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 noi